Google Website Translator Gadget

miercuri, 5 decembrie 2012

SUS IN DEAL...........I-O MAIMUTA ! ! !___________________________part. two



POLITICĂ

Peste 60% dintre români îl vor pe Băsescu suspendat din nou


Președintele Traian Băsescu ar trebui suspendat dacă, în urma scrutinului electoral de duminică, se va opune numirii lui Victor Ponta în funcția de premier, spun 60% dintre respondenţii unui sondaj CSCI, realizat pentru RTV, în timp ce mai mult de jumătate dintre cei intervievați consideră că după 9 decembrie va urma o nouă criză politică.
Peste 60% dintre români îl vor pe Băsescu suspendat din nouPotrivit ultimului sondaj realizat înainte de alegerile parlamentare, 60% dintre cei chestionați consideră că Traian Băsescu trebuie să fie suspendat dacă acesta nu-l numeşte premier pe Victor Ponta, 31% spun că nu trebuie să se întâmple acest lucru, iar 9% nu ştiu sau nu răspund.
Potrivit aceluiași sondaj, 63% din cei chestionaţi cred că Traian Băsescu îl va desemna pe actualul premier, 30% cred că acest lucru nu se va întâmpla, iar 7% nu răspund sau nu ştiu.
Victor Ponta ar trebui desemnat premier, susțin 56% din totalul eşantionului, 41% ar prefera un tehnocrat, iar 53% din cei intervievați sunt convinși că se va ajunge la o nouă criză politică după alegerile din 9 decembrie.
Datele reies dintr-un sondaj CSCI, realizat în perioada 29 noiembrie – 4 decembrie 2012 pe un eşantion de 1.542 de persoane, prin metoda CATI (telefonic).



Un comentariu:

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!