Google Website Translator Gadget

duminică, 31 martie 2013

MAIMUTA -----BAAA!!!____________________________MAGAZIN

Nostradamus, despre România şi cel de-al Treilea Război Mondial


Unul dintre catrenele lui Nostradamus vorbește despre România, dar și de cel de-al Treilea Război Mondial. Potrivit acestuia, România va fi fi atacată de Rusia, dar numai după ce țara noastră va fi la pământdin punct de vedere economic.
Nostradamus, despre România şi cel de-al Treilea Război Mondial“Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux câte ruinera
Fort desolee vera să Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura”, aşa sună catrenul lui Nostradamus.
În traducere, aceasta ar suna cam aşa:
“Din Rusia se apropie în masă..
Distrugătorul va ruina acel oraş,
Violenta distrugere “Românie” va suferi,
Astfel,flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite”.
Potrivit efemeride.ro,  “aceste rânduri fac se pare referire la ţara noastră şi se pot găsi în Centuria V, catrenul 26. Întrebarea care se pune este dacă Nostradamus se referă la ţara noastră inversând doar literele dintr-o greşeală, lucru care este des utilizat de Nostradamus. Acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul război mondial îl va începe Rusia ce va invada ţările vecine de le vest care au aderat la NATO. Simplă greşeală de ortografie sau nu România este ţinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani.
Interesant este că acest război va începe numai după ce România o să fie la pământ din punct de vedere economic şi politic ( fort desolee= fort dezolant, se referă la perspectiva unei ţări distruse şi sărăcite). Atunci focurile unui nou război mondial (sau nu) nu o să mai fie oprite şi iadul se va dezlănţui pe Pământ”, mai scrie efemeride.ro.


5 comentarii:

 1. Muei kakareaza, mai bine ai posta cum faceai tu la tine acas' carmizi din alea solare - arse la soare, umplute cu baliga de beuf. Muei, lasa pe altii cu alba neagra, ca nu le ai brontozaurus pifanos maimukles. Du-te mai bine, cum zicea pretenul tau baligos din Urziceni si-o consoleaza pe Creatura Visatoare. Mari gugumnai- si tu si "puiul ala de dac" Kissss!

  RăspundețiȘtergere
 2. Muei Cezarila!Venii tocmai din Lima Bamba sa te salutez si sa-ti bag limba-n ureche!Ai grija cu prezicerile si cu boscoanele,ca s-ar putea sa te prinda cei de la Zoo si Noo si sa se adevereasca!!!!!:)):))

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut vere! Pe unde-mi umbli cimpanzeule? Ori te chemara aia la CMZ sa dai cu subsemnatul pe HGS?

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut -uratule!! Nu ma cheama pe mine ! Nu au pentru ce ! Eventual sa-mi spuna ca mi-au gasit primele -lunare si trimestriale de la mina!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De la „MÂNĂ”, adica de la „ labă”? Hai noroc,..tu-te-n cioc!

   Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!