Google Website Translator Gadget

joi, 30 mai 2013

DEDICATIE________TUTUROR REZERVISTILOR MILITARI __________________________________________

                                      LA MULTI ANI........HODOROGILOR!!



IMAGINILE PE CARE LE-AU ASTEPTAT TOTI BARBATII! SURORILE LESBI, Roller Sis, OBRAZNICE PE FACEBOOK! VEZI AICI CUM SE PIPAIE SI SE SARUTA: http://bit.ly/SurorileLesbiObraznice




                         

6 comentarii:

  1. WOW!!!Nepoate,mi-am revenit la normal!Asea,da!Nici pasteaua nu-mi mai trebo.

    RăspundețiȘtergere
  2. E ziua voastra ..RABLAGITILOR ! Hai la..dans cu fetele !

    RăspundețiȘtergere
  3. From: ujica ionel
    To: roarmy230
    Sent: Tuesday, May 28, 2013 8:40 PM
    Subject: [roarmy230] punct de vedere

    Am analazita, reanalizat datele problemei si va spun ca este extrem de dificil sa gasim o solutie.
    Intotdeauan pentru a gasi o solutie legala, trebuie sa plecam de la principii.
    1. Un abuz nu il poti inlatura tot printr-un abuz.
    2. Ca efect al acestui priuncipiu trebuie sa plecam de la realitatrea juridica existenta in momentul in care vrei sa faci o modificare.

    Astfel, in momentul de fata avem:
    1. legea 119 si oug 1 - doua acte normative in baza carora s-au emis deciziile de recalculare/revizuire.

    2. aceste acte normative au trecut examenelor juridice prevazute de lege (control de constitutionalitate si control cedo) si din punct de vedere juridic, sunt acte pe deplin legale (ma refer ca act in sine si nu la efectele produse de aceste acte). Sub acest aspect orice contestare in instanta a legalitatii oricarui articol din aceste acte, nu mai poate fi luata in considerare.

    3. daca cititi expunerea de motive a proiectului de lege veti vedea ca nu se face vreo referire cu privire la nelegalitatea celor 2 acte, ci pur si simplu se invoca imposibilitatea aplicarii pe deplin a acestora (strict date incomplete privind veniturile realizate). Plecand de la aceasta premisa initiatorul proiectului de lege considera pe deplin justificat ca ar fi legal sa se aplice principiul dreptului castigat, adica sa ramana in plata cuantumul mai mare pentru ca situatia juridica creata prin aplicarea celor 2 acte este incerta. Orice reglementare care ar fi venit sa infirme legalitatea recalcularii/revizurii ar fi presupus o nerecunoastere a actului de justitie, cu alte cuvinte,. o discreditate a ccr si cedo (chiar daca aceste institutii au judecat stramb!!!).

    4. de aceea legea reparatorie reglementeaza strict la revenirea la cuantumul din decembrie 2010, fara sa mai stipuleze transfoiemarea acestui cuantum in puncte de pensie pentru ca valoarea legala este cea determinata prin decizia de revizuire si aceasta valaore este de referinta.
    In monetul in cares-ar lua ca valoare legala cuantumul din decembrie 2010, automat decizia de revizuire ar fi nula si s-ar crea o situatie juridica imposibila: pentru o parte din pensionari deciziile de revizuire sa fie nule, iar pentru alta parte deciziile sa fie legale. Este un nonsens juridic.

    5. s-a vorbit de necesitatea valorificarii stagiilor de cotizare ulterior iesirii la pensie. Acestr aspect este rezolvat de art 1 alin 3 di proiect!!!

    6. Nu exista baza legala pentru aplicarea prevederilor hg 1019! Aduceti-va aminte ca si hg 1124 s-a putut aplica retroactiv abia dupa adoptarea legii 90 din 2007. Legea reparatorie nu poate reglementa in acest domeniu pentru ca are ca obiect strict completarea oug 1. daca in viitor se va adopta o lege prin care sa se prevada aplicarea hg 1091 (paote fi prevazut acest aspect in noua lege a pensiilor militare!!!) si militsrilor afalti in pensie la data intrari in vigoare, aceasta va trebui aplicata tuturor pensionarilor militari si nu numai celor cu pensia diminuata. Adica reanalizarea tuturor dosarelor.

    7. orice elemente suplimentare aduse pentru modificarea cuantumului din decembrie 2010 nu au acoperire legala. La data de 31 decembrie legea164 nu mai exista, deci nu mai exista baza legala sa corectezi coeficientii de grad si functie. Daca prin absurd aceasta corectie s-ar face, ar trebui aplicata tuturor pensionarilor militari. Acel cuantum din decembrie, la acea data era pe deplin legal si nu poate fi modificat doar pentru o parte din pensionarii militari; aceasta actiune nu ar avea vreo legatura cu principiul dreptului castigat. Solutii insa EXISTA. Studiati avizul consiliului legislativ!!! Acesta contine propuneri care au acoperire legala. Este vorba de recorelare care are un cu totul alt temei decat modificarea cuantumului din decembrie 2010 prin raportarea la solda de grad si functie.

    RăspundețiȘtergere

  4. In opinia mea propunerile din avizul consiliului legislativ sunt cuprinzatoare.
    Aceste propuneri trebuie analizate de comsii si ar putea fi luate in considerare. Dar si aici trebuie facuta o observatie.
    Recorelarea este necesara in situatia in care legea existenta nu se mai schimba in viitorul apropiat.
    AVAND IN VEDERE CA EXISTA PREMISE REALE CA INTR-UN VIITOR APRPOIAT SA SE ADOPTE O NOUA LEGE A PENSIILOR MILITARE, IN ACEST ACT NORMATIV POT FI INDREPTATE IN MODUL CEL MAI EFICIENT POSIBIL NEDREPTATILE LA CARE AM FOST SUPUSI.
    Daca noua lege a pensiilor militare va fi adoptata pana la sfarsitul anului acestuia, recorelarea nu prea mai are temei. Ar insemna cateva luni pentru casele de pensii sectoriale sa emita decizii ca imediat sa emita altele in baza noii legi a pensiilor militare.
    In concluzie, in opiunia mea, singurle amendamente care au suport legala sunt urmatoarele:
    1. plata retroactiva a cunatumului din decembrie 2010. Atentie insa!!! Acest amendament, daca este luat in calcul, presupune solicitarea unui nou punct de vedere (este obligatoriu!!!) de la guvern prin care acesta sa arate sursa de finantare. In final guvernul poate sa spuna ca nu are resurse in acest an si ca pana la proiectarea bugetului pentru anul urmator nu se poate pronunta. cu asta proiectul este blocat pentru cateva luni.
    2. adaugarea la cuantumul din decembrie a majorarii cu 4% a pensiei revizuite. Impactul asupra bugetului este mic si poate nu ar fi nevoie de un nou punct de vedere al guvernului.
    Celelalte amendamente din pacate, in opinia mea, nu au acoperire legala.
    Singura solutie viabila ramane recalcularea tutor pensiilor in baza unei noi legi a pensiilor militasre, cu respectarea principiului dreptului legal castigat. recalcularea plecand de la date certe va reaseza toti pensionarii militari si viitorii pensionari pe pozitii egale, nediscrminatorii si certe.

    Va rog sa aveti in vedere ca aceasta lege reaparatorie nu poate viza decat strict aspectul imposibilitatii culegerii tuturor datelor privind veniturile realizate si ca NU POATE SA PREVADA MODIFICARI PRIVIND METODOLOGIA DE CALCUL.
    Aceats lege va avea o durata de viata scurta pentru ca sunt toate premisele create pentru adoptarea uneiu noi legi a pensiilor militare.
    De aceea este important ca legea sa intre cat mai repde in vigoare din 2 moitive:
    1. reintregirea pensiilor mai ales poentru cei cu diminuari mari.
    2. REGLEMENTAREA NERECUPERARII SUMELOR ACORDATE NECUVENIT PRIN EMITEREA DE DECIZII DE REVIZUIRE GRESITE!!! ACI ESTE MAREA URGENTA!!! In momentul de fata NU EXITA BAZA LEGALA CARE SA PERMITA CASELOR SECTORIALE SA NU EMITA DECIZII DE RECUPARARE A SUMELOR!!! sunt doar dispozitii verbale date in ideea ca legea reparatorie va intra cat mai repede in vigoare si astfel se vor aplica prevederile art. 2 alin 2) din proiectul plx 164. O amanre a adoptarii acestei legi poate avea coinsecinte grave asupra celor care au primit decizii de revizuire gresite. Pana isi vor gasi dreptatea in instante, daca si-o vor gasi, se vor trezi cu pensia redusa si pe deasupra cu retineri

    Nu stiu daca am resusit sa-mi exprim ideile cu claritate. poate unii se vor supara pe mine. Este o opinie care nu doreste sa impiedice pe cineva pentru a depune amendamente.
    Chiar ma ofer sa dau o forma juridica textelor la acele amendamente. Insa raman la opinia mea.
    Pentru a risipi eventualelel suspiciuni cu privire la pozitia mea, va reamintesc ca in prezent pensia mea este diminuata cu aproape 29% si ca am tot interesul sa ma lupt pentru recastigarea dreptului meu.
    Cu stima,
    Ionel Ujica


    RăspundețiȘtergere
  5. AVE CEZAR
    CORESPONDENTA IN PREMIERA ABSOLUTA
    PENTRU ARMYIA ! UN BLOG EXPLOZIV CU FEMEI FRUMOASE !

    ATENTIUNE !
    Urmariti minut cu minut firul unei crime odioase….sau
    cum Dan Voiculescu i-a pus personal streangul de gat lui Marin Ceausescu.
    Ultimele ore sunt descrise de un martor ocular .

    NOAPTE CRIMEI FARA PEDEAPSA
    5
    Marin Ceausescu a fost ucis exact la miezul noptii . L-au gasit spanzurat
    la ora 8 .41 minute dimineata. Nu voi uita niciodata aceasta noapte.
    Toata lumea crede ca a fost lichidat pentru a i se lua conturile . Absolut fals.
    Echipa lui Dan Voiculescu la ” sinucis ” sa nu vorbeasca si sa se stearga urmele.
    Conturile sau mai precis …carnetul de conturi a fost obtinut prin bataie si amanintari in ziua de 27 Decembrie.
    A avut o nesansa teribila. I-am anuntat pe americani care au incercat sa-l salveze. Echipa CIA venita a dat nas in nas cu echipa serviciului extern care a-si facuse treaba si era pe fuga.
    Nu fac niciun secret . Echipa de 4 oameni cuprindea pe Dan Voiculescu si Melescanu actualul director al SIE. In noaptea respectiva am fost in “camera
    de ascultare” singur si am inregistrat totul. Absolut totul.
    Banda este acum in posesia dumneavoatra. Insist sa fie predata fara intarziere serviciului american. Repet fara intarziere. Nu pastrati nimic asupra duneavostra………………………………………………………………………………………………………….
    Imediat dupa revolutie s-a format din “specialistii” o organizatie FSN. Acestia l-au arestat pe Marin in apartamentul lui de la etajul 5. Seful era ” administratorul ”
    cladirii de fapt un sef de departament ,sub acoperire.
    Crima a fost organizata perfect dupa un plan minutios probabil repetat de multe ori inainte. Generalul a disparut din cladire chiar in aceaiasi noapte primind dela Dan Voiculescu o suma considerabila de dolari.
    Individul a reaparut in Romania. L-am intalnit pe strada dupa 8 ani. L-a inceput s-a facut ca nu ma cunoaste. Lucreaza acum la compania lui Voiculescu alaturi de altii……..

    Desvaluire completa pe Robert Horvath Deva Blog

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu avem guvernanti ci doar traficanti. Legile emise de ei , in stransa colaborare cu escrocii din SCMD si ANCMRR , vor fi in totala defavoare cu masa mare a fostilor pensionari militari, acum suntem doar simpli indivizi civili. cat despre o iluzorie viitoare lege a pensiilor militare de stat , la pastele cailor. Nu exista absolut nici o speranta in viitor pentru asa ceva.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!