Google Website Translator Gadget

marți, 13 mai 2014

Au fost descoperite mașinării de RĂZBOI. Ce spune MApN

Anca Murgoci / 08 MAI, 2014 / 11:18 
În urmă cu o zi, un bărbat a postat pe Facebook o fotografie în care apărea o garnitură de tren care transporta zeci de tancuri prin Arad.
Ministerul Apărării Naționale a explicat despre ce este vorba. Mașinăriile de război nu plecau spre Ucraina și nici nu arătau începutul unui conflict armat. Este vorba de un exercițiu militar pe care îl fac soldații noștri, alături de militari din alte țări, "ROT 14-4 Combined Resolve II".
"Un detaşament de instrucţie din cadrul Forţelor Terestre va participa, în perioada 12 mai – 30 iunie, la exerciţiul "ROT 14-4 Combined Resolve II" desfăşurat în comun cu Forţele Terestre americane dislocate în Europa (USAREUR), în facilităţile de instruire ale acestora din Hohenfels şi Grafenwoehr, Germania.

VEZI ȘI: PREGĂTIRI DE RĂZBOI. COMISIA DE RECHIZIȚII FACE INVENTARUL FIRMELOR CHEMATE LA MOBILIZARE


Exerciţiul urmăreşte dezvoltarea nivelului de instruire pentru executarea misiunilor în comun cu militarii structurilor din ţările membre ale NATO şi partenere, creşterea nivelului de interoperabilitate şi perfecţionarea procedurilor de lucru. Forţele Terestre române participă cu un detaşament de instrucţie format din 300 de militari din Batalionul 300 Infanterie Mecanizată "Sfântul Andrei" şi din Batalionul 284 Tancuri "Cuza Vodă" din Galaţi, cu tehnica de infanterie, blindate şi tancuri tip MLI-84 M "Jderul", TABC 79 şi tancuri TR85M1 "Bizon". Participarea Forţelor Terestre române la "ROT 14-4 Combined Resolve II" demonstrează capacitatea României de a participa la efortul militar al NATO şi al naţiunilor partenere", a explicat colonelul Constantin Spînu
-

2 comentarii:

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!