Google Website Translator Gadget

marți, 2 iunie 2015

Printul Charles i-a invitat pe localnicii din Valea Zalanului la masa in curtea casei sale. Ce surpriza i-au pregatit acestia

Printul Charles se bucura de soare si pajisti inflorite inca din prima zi a vacantei sale in Transilvania. Ajuns duminica seara la resedinta sa din Valea Zalanului, a fost intampinat cu bucurie de sateni, care l-au invitat la un concurs de cosit.

Toata suflarea din Valea Zalanului s-a adunat la concursul de cosit, gandit special pentru a-l delecta pe printul Charles. Satenii au tinut sa faca o demonstratie de folclor autentic si i-au cantat mostenitorului coroanei britanice o melodie in limba maghiara.
  61676241 Printul Charles i-a invitat pe localnicii din Valea Zalanului la masa in curtea casei sale  Printul Charles Printul Charles i-a invitat pe localnicii din Valea Zalanului la masa in curtea casei sale. Ce surpriza i-au pregatit acestia Din cauza caldurii, o femeie si-a pus o frunza mare de brusure pe cap, ca sa o apere de soare. Aparitia inedita nu a scapa neobservata de print.
Printul Charles: "Palaria ta? E foarte cald, nu-i asa? Foarte cald."
Patru echipe de cosasi s-au aliniat cu emotie la start, pe pajistea din apropierea casei printului Charles. Startul a fost dat de o pocnitura de bici, care a rasunat puternic printre dealuri.
In vreme ce barbatii coseau, femeile imprastiau fanul, asa ca munca in echipa a mers incredibil de repede. Nu doar viteza a contat in fata juriului, alcatuit din print si cativa apropiati, ci si impresia artistica.
Cat a durat cositul, mostenitorul coroanei britanice s-a aratat interesat de tehnica taranilor si a studiat uneltele si miscarile fiecarui concurent.
Oamenii au adus cosuri incarcate cu bunatati cum numai in Valea Zalanului gasesti. Painea de casa langa slanina afumata si palinca invechita in butoaie de stejar. Scripcarul satului s-a prezentat si el la datorie, ca sa-i ajute pe cosasi sa scape de emotii si sa lucreze cu voiosie.
Inainte de concurs, printul a facut o plimbare prin padure, insotit de vechiul sau prieten, contele Kalnoky, si de biologii care nu se mai satura de studiat florile si pasarile de la noi.
La final, printul a invitat toata suflarea satului la conacul sau din Valea Zalanului si a trecut pe jos raul care desparte pasunea de drumul spre casa.
Anul acesta, localnicii i-au pregatit si o surpriza printului Charles: la cativa pasi de casa lui au construit o mica piscina, unde ar putea sa se racoreasca in zilele insorite. Apa minerala de aici face minuni pentru sanatate.
In apropiere, oamenii au facut si o mofeta, pentru ca printul sa-si intareasca inima si sistemul circulator. Alteta sa nu a apucat se se bucure de ele, caci are programul incarcat. Marti va merge la Viscri, iar dupa amiaza o are ca oaspete, la Miclosoara, pe princ
NEWS...ROMANIA..!!

Singurul CAP din România care n-a murit plăteşte tractoriştii cu 2000 de euro şi n-are an fără profit

cai-curtici-4-evz (1)Cei de la Combinatul Agroindustrial Curtici din judeţul Arad, pe scurt CAI, nu au probleme cu seceta şi fac profit an după an, lăudându-se cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, arată un reportaj realizat de EVZ cu sprijinul Agrointel.
Vara aceasta, când toată România se plânge de culturi compromise, agricultorii din Curtici au obţinut cea mai mare producţie de grâu la hectar din toată ţara. Unii nu cred în minuni, aşa că au mai pus la îndoială producţia stahanovistă.
Pe lângă calităţile solului, profitul se datorează, în mare parte, managementului. Inginerul Dimitrie Muscă ştie cu ce e mai bine să populeze miile de hectare, pe baza unei prospecţiuni a pieţei şi, de mai bine de 20 de ani, nu a dat greş niciodată.
Mai ştie ceva: mizează pe soiurile autohtone. Acum, CAI Curtici are terenuri, ferme de animale, livezi şi magazine de desfacere. CAP-ul capitalist a devenit un exemplu de afacere de succes. Are o cifră de afaceri de 10 milioane de euro pe an, plăteşte asociaţilor anual câte 1.500 de kilograme de grâu la hectar – un record naţional – iar tractoriştii au ajuns să câştige şi 2.300 de euro pe lună în sezon.
În curtea sediului administrativ al holdingului, la oră fixă, sună în difuzoare „Noi suntem Români”. Se întâmplă de fix 24 de ori într-o zi, de 10 ani. Aceeaşi temă muzicală răsună şi în ferme sau printre grajduri.
Pentru distracţia copiilor din Curtici, dacă afacerea tot merge pe profit, directorul a deschis o mini-grădină zoologică, iar la una din locaţii cresc în libertate păuni, printre găini, pe un gazon care ar face orice englez să moară de invidie, flancat de trandafiri altoiţi, meri şi pruni care au dat în pârg. Şi e numai curtea fabricii de lactate a fostului CAP.
Dimitrie Muscă urmăreşte, în biroul său, patru plasme imense, pe care se transmit live imagini din ferme şi din cele 29 magazine în care se vând produsele din carne şi lactate produse la Curtici.
Cum vede o neregulă, pune mâna pe telefon şi sună: „Am vorbit de două zile să aveţi mai multă marfă în vitrine”, apoi cere explicaţii şi dă alarmă de sancţiuni.
CAI Curtici s-a născut imediat după Revoluţie, pe bazele fostului CAP din oraşul arădean. Practic, cooperativa agricolă de producţie comunistă nu a fost închisă, ci s-a adaptat la capitalism.
Povestea începe în 1987. Inginerul agronom Dimitrie Muscă a fost numit preşedinte şi inginer şef la CAP „Lumea Nouă” din Curtici. În 1989, reuşea deja o performanţă: cooperativa a trecut de la cinci milioane de lei pierdere la nouă milioane de lei profit. Bonus, Muscă a dechis o brutărie în sat. După Revoluţie, inginerul s-a trezit în curtea CAP-ului cu majoritatea proaspeţilor proprietari de terenuri, foşti agricultori cooperatişti.
„E păcat să se desfiinţeze CAP-ul nostru. Cu ce o să ne alegem fiecare? Cu o cărămidă din grajd pe care s-o ducem acasă? Vrem să rămânem în continuare în asociaţie, iar tu să ne conduci pe mai departe, că ai făcut treabă bună până acum”, i-au spus oamenii.
Cooperativa Agroindustrială funcţionează acum în sistem de holding, asociind două societăţi cu producţie vegetală, CAI Curtici şi CAI Olari, care lucrează 7.500 de hectare de teren.
Pământul nu e al cuiva anume, ci aparţine celor 2.300 de curticeni sau urmaşi ai acestora, care l-au pus la comun aşa cum era pe timpul CAP-ului comunist. Doar că acum primesc parte din câştig. În medie, fiecare are cam 3 hectare, niciunul 100.
În plus există fermele de animale, fabrica de lactate şi abatorul, şi cele 29 de magazine de desfacere a produselor animaliere, din care 9 în Timişoara şi 20 în Arad.
În timp ce agricultorii din toată România se plâng că cel puţin o treime din culturi le-a fost compromisă, la CAI Curtici s-a recoltat cea mai mare producţie de grâu din ţară. „În fiecare an luăm decizia de a planta cea mai mare suprafaţă cu acea cultură cares se dovedeşte a fi cea mai rentabilă. Sezonul acesta, cel mai rentabil a fost grâul. Am plantat 4.000 de hectare cu grâu şi am obţinut 7.013 kg la hectar. Pentru însămânţări folosim exclusiv grâu românesc, produs de Staţiunea de cercetare Fundulea. Este un grâu cu o calitate de panificaţie excelentă, cu gluten 32 – 34%, proteină 14 – 15%”, explică Dimitrie Muscă.
Chiar dacă la Curtici se face cel mai bun grâu pentru făina de panificaţie, 3.000 de tone din producţia acestui an a fost oprită pentru hrana animalelor, ca să aibă carnea bună, să nu fie hrănite cu îngrăşăminte şi chimicale.
Pentru porci, dar şi pentru vacile de aici a mai plantat 125 de hectare de lucernă, 3.500 de hectare de porumb, floarea soarelui. În fiecare an, după recoltare, cei 2.300 de proprietari de teren primesc, pentru fiecare hectar, câte 750 kg de grâu şi tot atâta de porumb.
Cei care nu vor roadele pământului iau 260 de euro pe hectar sau, în loc de grâu, îşi asigură pâinea pentru tot restul anului. Cantitatea de o tonă şi jumătate la hectar nu se dă nici în ţară, nici în Europa şi nu se dă nicăieri în lume.
„Anual, profitul se redistribuie pentru dezvoltare”, spune Muscă. Pentru lucrul pământului, Muscă mizează pe calitatea germană. 17 tractoare Fendt, 14 combine Class, 5 semănătoare Horsch, 5 prăşitoare – aşa arată o parte din parcul motorizat.
Toate sunt nişte maşinării computerizate, au sute de cai putere şi sunt capabile să lucreze 300 de hectare zilnic. În plin sezon, cei care lucrează pe combine sunt remuneraţi cu câte 100 de euro pe zi.
Tractoriştii primesc şi ei câte 70 de euro pe ziua de muncă în plină campanie agricolă. „Maşinile au valoare mare. Oamenii care lucrează cu ele trebuie să fie responsabili. Trebuie să fii plătit corect ca să exploatezi corect utilajele”, spune Muscă.
La CAI Curtici funcţionează întregul circuit al unui business bine pus la punct: pe pământul oamenilor intraţi în cooperaţie se produc cerealele, din acestea se fac furajele pentru animale, abatorul şi fabrica de lactate sunt tot ale holdingului, iar produsele se vând doar în magazinele proprii.
„Eu ştiu ce am aici şi nu mă compar cu alţii. La fel de adevărat este că în niciun an nu am avut profit sub un milion de euro. România ar putea arăta aşa, dacă cei din domeniul acesta ar înţelege să lucreze serios. Să muncească, să fie corecţi cu toţi cei care intră în circuit”, spune Muscă.
Directorul îşi permite luxul de a-şi „creşte” ingineri din rândul tinerilor care se angajează la CAI la terminarea şcolii, ca să îşi facă bani de vacanţă. Iar oamenii dau de bine şi nu mai pleacă.
Sursa – Agrointel.ro
ipesa Margareta.

NEWS..ROMANIA !!

280 de comentarii:

  1. Singurul subiect important ;
    PREA FRUMOASA NICOLE
    si viata ei pe teritoriul Americii.
    Cezar a creiat un personaj imaginar.
    'Nevasta mea '
    Desi este lipsit de cultura, bun simt si pula
    incearca sa ne distraga atentia
    Cu Printul Charles
    Si colhozuri mioritice.
    In loc de super modele cu......
    Colhoznice transpirate sub brat
    si intre picioare.
    In concluzie,
    Nicole ramane cu un un artist cunoscut in jur de lume.
    Si nu un taranete,,,,cunoscut pana la marginea satului sau a comunei.

    RăspundețiȘtergere

  2. @ Porumbeilor militari.
    Dece nu postati o fotografie in care sunteti impreuna
    sau ........impreunati !
    Dece ?
    Pentru ca Cezar nu are pula si doar muci pe fata si
    intre picioare .

    RăspundețiȘtergere
  3. Am cea mai frumoasa si desteapta sotie...Nikoleta ...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Pula..pula ...pulaaaa(ar zice frumoasa portugheza ..Sabrina)..viata in ..salbatica America ...
      Are tot ce-si doreste in Romania ! O cariera de succes....si un sot.!Las sa confirme daca-i frumos ..viril precum un taur si.smecheros !
      Eu sunt invidiat pentru ...nevasta ...Niko ..pentru ..sot....!!!
      Pana si PRINTII...vin in Romania ...

      Ștergere
    2. Viril ca un taur si smecheros.
      Asta-i postarea secolului.
      Imposibil de depasit vreodata.
      Taur smecheros !!!!!!
      !!!!!!!!

      Ștergere
    3. Numai tribunalul militar.
      Te poate salva !

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    6. O ia la curulet ?
      Ma refer la Sabrina.

      Ștergere
    7. Care nu mai este virgina.
      Deloc'

      Ștergere
  4. Atât de dulce esti, nebuno,
    Ca le esti draga tuturor,
    Cunosc femei ce dupa ochii
    Si dupa zâmbetul tau mor.

    Femei frumoase si copile
    Te-ar îndragi, te-ar saruta.
    Tu ai iubirea tuturora ­
    Si numai eu iubirea ta.

    Un farmec blând de fericire
    Tu raspândesti oriunde-i sta ­
    Esti fericirea tuturora
    Si eu sunt fericirea ta.

    De râzi, se desprimavareaza,
    Învie totul unde-i sta,
    Caci tu esti viata tuturora
    Si numai eu viata ta.

    De dragul tau si flori si oameni
    Si stele sa traiasca vor.
    Pe mine ma iubesti tu numai
    Si numai eu doresc sa mor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boala lui Eminescu ca si a lui Cezar sunt
      Incurabile.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Viril si smecheros
    Publica fotografia personala .
    Nicole a aflat si ea ca esti viril ca un taur?

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Clarificare
    Cand ma refer la curulet
    Nu fac trimitere la frumoasa si primitoare Nicole.

    RăspundețiȘtergere
  9. Atentionare
    Nicoleta nu este curveta.
    Este colonel !

    RăspundețiȘtergere
  10. Cezar , maimuta cu muci pe fata
    Viril ca un taur viril si smecheros !
    Ma ia cu ameteala.
    Se facu de dimineata.....
    Ma duc sa ma culc.
    Cu cinne se nimereste.

    RăspundețiȘtergere
  11. Niko
    Limba noastra materna este maghiara.
    Deci ai mai multa intelegere.
    Cum se spune corect ?
    O iei in curulet ?
    Sau
    O iei la curulet ?

    RăspundețiȘtergere
  12. ..Nikole ..iti dai seama ca asta a fost abuzat cand sra copil ! A ramas socat ..doar atata ..stie si ..gusta ..
    Saracuta ..japaneza ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  13. CEZARANUL BUZE ROTUNDE
    Taranetele iremediabil incearca o analiza freudiana cu canotatii satesti.
    ..........Nu stiu daca am fost abuzat in copilarie
    Dar stiu ca cezaranul a fost ,,buzat in copilarie de toti tatii necunoscuti.

    RăspundețiȘtergere

  14. @ Nicoleto prea necurveta .
    Deschide tu cu minuta ta eleganta ,
    Deva Gallery
    www.devagallery.com/‎
    Sunt un maestru al artei tantrice sculative.
    Si chiar mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  15. @ ....... prea necurveta .
    Minoritarul provenind din Peninsula Indiana primeste kamasutra
    intre buze si curulet fara sa fii deschis o pagina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  16. @ necurveta .
    Nu sunt nici domn nici tovaras.
    Inceteaza cu distanta dintre trupurile si gandurile noastre.
    Deobicei erotice.
    Dar daca tii neaparat sa fii politicoasa.
    Poti sa ma numesti.....MAESTRE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  17. DEVA ESTE ZEITATE INDIANA !!!
    Cezu doar un tigan borat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PULIME COSMICA !
      SUNTETI BILIOANE SI BILIOANE DE @ ANONIMI BORATI !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere


  21. @ Doamna doctor Horvath.,Ai scapat de mine !!!
    Atat cat fisa mea medicala este postata pe banii servicilor .
    In perpetuitate,
    Eu ma retrag.
    Dragostea noastra ramane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  22. @ Fisa este spamata de prostul satului .
    Ramai necurveto cu taurul viril si smecher !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  23. Robert Horvat Zugravul de Devahazna Venetic Psihopato-hortist Muist Trist = inteligenta de debilitate mentală, model maniacal, cu simptome psihotice

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  27. Tu s-o lingi pe Japaneza ..stafidita de atata radiatie ....
    Cu Niko ..incerc eu toate pozitiile din Kamasutra ..chiar si fara ..carte ..la indemana ....

    RăspundețiȘtergere
  28. Taur comunal viril si impotent.
    Nevasta ta necurva este multumita de servicuule aduse ?

    RăspundețiȘtergere
  29. Ce se aude cu basmul
    Necurveta si cei sapte pitici virili

    RăspundețiȘtergere
  30. FELATIE DE BASM PE UN BLOG MILITAR !
    Pitici virili si cu pule uriase ,.........

    RăspundețiȘtergere

  31. CINEASTU CU BRICEAGU LA CARAMB.
    Eu si cu Nicole am sosit pe aceste meleaguri minunate pe cai.
    Cezarenii au venit cu satra si pulele in gura !

    RăspundețiȘtergere
  32. TAURUL COMUNAL VIRIL SI SMECHER !
    Aceasi labareala ruginita.
    Il lasi sa posteze fisa. Apoi te faci ca o sterGi.
    Te crezi viril si smecher !

    RăspundețiȘtergere
  33. LA CURULET OSTASI !

    NOUTATEA ZILEI !
    CEZAR FARA NEVASTA
    DAR PE POST DE NEVASTA !

    RăspundețiȘtergere
  34. Se facu de dimineata.
    Am baut cafeaua cu Nicole,
    Apoi i-am aratat New York-ul !
    Deocamdata Kiyoko si Nicole nu s-au luat de par !
    Nu te ingrijora.
    Am eu grija de ea !

    RăspundețiȘtergere
  35. NICOLE STAR DE FILM
    Sper sa renunte la cariera militara si la un taranete pricajit.
    La toamna incep filmarile la Genius
    Ultima zi de viata....Eminescu.
    Sper sa accepte rolul Veronicii.....

    RăspundețiȘtergere

  36. Am trecut pe la Columbia University .
    Studente cu picioare lungi, buze extrem de primitoare.......
    Aici ROBERT HORVATH Jr
    a-si va face studiile si fute gagici .

    RăspundețiȘtergere
  37. pentru filmul THE MODEL am adunat cele mai frumoase si
    sculative femei din lume.
    Dar o prefer oe Nicole care are o poezie a trupului si a spritului....
    Fara de comparatie.

    RăspundețiȘtergere
  38. deschideti
    blogul de arta a unui mare artist.
    Comparat cu Salvador Dali.
    Deva Gallery
    www.devagallery.com/‎
    V Déva. Déva. Profile. Exhibitions. Portfolio. Q uantum. Art. Contact. Start Here. Go Back. Déva is a Renaissance man, or just a typical artist of this new century ...

    RăspundețiȘtergere
  39. Daca eram prieteni. Puteai avea avantaje,
    Pizda care miroase frumos,
    A vise !
    DEVARTES BLOG
    devartesblog.blogspot.com/‎
    .. Devartes Talent International. MODELING, FILM ACTING, INTRODUCTORY. TO INTERNATIONAL FASHION SCENE Paris London Milano ..

    Asa ai PULA !

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna dimineata!Ce noutati avem astazi?

    RăspundețiȘtergere
  41. Hey there! I've been reading your site for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from New Caney Tx! Just wanted to mention keep up the fantastic job! my blog post quest bars

    RăspundețiȘtergere
  42. Stimata doamna doctor colonel.
    Toti doctorii de etnie romana cu ceva exceptii.....sau roit.
    Iar dumneata de etnie maghiara ai ramas mandra, verde si cu sanii frumosi.
    Ai ramas mioritica.

    RăspundețiȘtergere
  43. Patriotismul se datoreaza floristului,
    Sau vecinului de bloc.
    Sau poate vorbesc aiurea
    Ca de obicei

    RăspundețiȘtergere
  44. Incerc sa fiu rautacios
    Ma refer la tatal copilasului sau a copilasilor.
    Cu nume de Robert sau Roberta.

    RăspundețiȘtergere
  45. Dela coroana britanica la gospodarii colective.
    Fara comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  46. Niko
    Spune cu gura lui.
    Sunt taur viril si smecher.
    Ce parere ai ?

    RăspundețiȘtergere
  47. Sunt taur viril , frumos si smecher.! ..si colonel in Ro Army...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am auzit vre-un smecher sa -si spuna smecher !?!
      De un taur comunal cu balega intre dinti nici
      nu mai vorbesc.
      Esti frumos.
      Posteaza poza.Sa-ti admiram muianul .
      Lauda de sine nu miroase.....l.

      Ștergere
    2. Tot aminesti ca esti frumos
      Poate pica ceva clienti ....l
      La curulet ! La curulet ! La curulet !
      Pula...pula ....Pulaaaaaa srtiga frumossul canteret
      Portughez...Sabrinu

      Ștergere
    3. Vorba lui Karl Marx
      Tauri din toate tarile uniti-va !
      Spre curuletul imparatului roman ,,,,,!,,,,l

      Ștergere
    4. Rh+..tu esti ..obosit rau ..expirat ..! Abia te tin ...drogatii aia in picioare ....

      Ștergere
  48. Nico
    Cineva trebuie sa-ti spuna adevarul.
    Vreti sa devina copilasul
    Puradel !

    RăspundețiȘtergere
  49. HOP, HOP, HOP, CEZAR MUCI PE FAȚĂ CE-I MĂNÎNCĂ CU DULCEAȚĂ SĂ O IA LA CIOC PE LOC!

    RăspundețiȘtergere
  50. Faza lunga ...sa-ti plezneasca ..farurile ....

    RăspundețiȘtergere
  51. ALBA CA ZAPADA SI CEI 7 PITICI VIRILI !

    Trecu timpul, dar nu prea multişor, şi împărăteasa născu o fetiţă albă ca zăpada, cu gura roşie ca sângele şi cu păr negru ca abanosul. Şi-i dădură numele de Nicole .
    .............
    .......
    Dar când cel de-al şaptelea se apropie de pătucul său, dete cu ochii de Albă-ca-Zăpada, care stătea în el adâncită în somn. Îi chemă pe ceilalţi şi cu toţii veniră în grabă, scoţând strigăte de uimire. Apoi îndreptară spre Albă-ca-Zăpada lumina celor şapte lumânărele şi rămaseră s-o privească.

    - Doamne, Dumnezeule, apucară ei să strige, tare frumoasă mai e copila asta!
    Ce sani frumosi are, gura primitoare si picioare lungi/

    Va urma.

    RăspundețiȘtergere
  52. IMPARATUL ROMAN
    MORT DE FOAME
    TRAIESTE DIN PENSIE MILITARA !
    DOCUMENT .
    @ Taur smecher
    Inceteaza cu miciuna ordinara !
    Spui ca nu esti pensionar si ca inoti in lovele.
    Iata ce scrie in prezentarea depe blog :
    ARMYA
    armya-cezar.blogspot.com/‎
    DESPRE MINE

    cezar
    TIMISOARA, Romania
    ofiter superior M.Ap.N-cu colegiu militar la baza(sic) -pensionat

    RăspundețiȘtergere

  53. IATA SECRETUL IUBIRII ETERNE DINTRE UN COLONEL
    SI UN SUBOFITER DE INFANTERIE : PENSIA DE URMAS !

    Blog ,,Space ARMYA - International": UN NOU PROIECT
    cezar-armya.blogspot.com/2013/.../un-nou-proiect-by-gourkha.html‎
    16 Ian 2013 ..
    . Cariera in NATO incepe de la recrutare, include pensia militara si se incheie cand dispar ...
    Publicat de CEZAR la miercuri, ianuarie 16, 2013.

    RăspundețiȘtergere
  54. CLARIFICARE LEGALA !

    SECTIUNEA a 3-a
    Pensia de urmas al doamnei Horvath Nicoleta , colonel militar
    ART. 37
    Au dreptul la pensie de urmas copiii si sotia supravietuitoarer, daca persoana decedata Cezar
    era pensionar sau indeplinea conditiile pentru obtinerea unei pensii militare de stat.
    ART. 38
    Copilul Robert Horvath JR au dreptul la pensie de urmas:
    a) pana la implinirea varstei de 16 ani daca..,...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu ai servici ...????

      Ștergere
    2. Dar tu pensionarule fara pensie.
      Sau pe aproape.
      Ce faci toata ziua.

      Ștergere
    3. Scuze
      Am uitat ca esti taur comunal viril si smecher ,,,!

      Ștergere
    4. Mai bine ca nu a-ti facut nunta in ungurime,
      Spuneau ca vor sa-ti taie gatul si pula.
      Gatul poate......l

      Ștergere
    5. Unde a disparit alba ca zapada ?
      M-a parasit si pe mine?
      De piticii virili cu pule enorme
      Nu mai amintesc .....l

      Ștergere
    6. Mai pica ceva dela diferite
      Servicii,
      Vezi CIA
      Serviciul Pentagonului. Cel nou. Etc

      Ștergere
  55. Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting diet plans for women to lose weight your further write ups thanks once again. l

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna dimineata,adevarul este la noi! :) Multumim pentru griji! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nikooo..eu cred ca ai interpretat gresit ! Rh+....se OFTICA ..nu ne poarta de grija !
      Realizeaza faptul ca noi in Ro ..sub nicio forma nu ajungem la ciorba de oase de la cantina sociala ..ca altii prin SUA...

      Ștergere
    2. America are problemele ei.
      Dar ne vom reveni.
      Si intr-o zi vom fi si noi
      Primiti in NATO !

      Ștergere
    3. Stiu ca adevarul este pe la voi.
      Si supara al dracului.
      Si o intrebare de rutina
      Daca iubirea este atat de mare.
      Dece ai ramas insarcinata cu altul ?

      Ștergere
    4. Textul englez
      @ Nicole
      Dece ai nevoie de cura de slabire.
      Esti tocmai ....l
      Buna.

      Ștergere
    5. Cezar o mai ia la curulet !
      Crezi ca va vor ajunge banii ?
      Pentru voi coloneilor si educatia tripletilor.

      Ștergere
    6. Cezar e bun la cersit.
      Cunoaste limbile internationale.
      Mai ales dialectele indiene.

      Ștergere
    7. Ce pensie are un sub ofiter in armata romana.
      Am auzit ca este ingrijorator de mare.
      Dar un salariu de medic ?
      Nu in Italia, Suedia, sau SUA ?

      Ștergere
    8. @ Nicoleto
      Tu postezi din Occident.
      Ai mai multe meserii.
      Te descurci !

      Ștergere
    9. Cine poate ,poate! he he he :D
      Am o viata frumoasa ,pe langa meseria mea ,pe care o iubesc si ma dedic intru-totul,mai am si alte chestiute in care ma implic,sa nu uitam meseria de sotie si femeie in casa!!!!
      Si de la anul cea de mamica!Hy hy hy :))))))

      Ștergere
    10. Auzisi baaa narodule ...nevestica mea ii ...tareeeee...

      Ștergere
    11. "am si alte chestiute in care ma implic"
      Ce vrei sa spui cu
      " chestiute " ?
      Sau ce vrei sa insinuiezi ?

      Ștergere

    12. @ 'sa nu uitam meseria de sotie si femeie in casa!!!!
      FEMEIE IN CASA =servitoare

      Ștergere
  57. Good day! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good gains. If you know of any please share. Many thanks! My web page: BernettaWMcgrant

    RăspundețiȘtergere
  58. Am doua studiouri de film si o casa de futut gagici.
    Singurul meu sef
    Kiyoko cand nu este plecata
    La Osaka de jos .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....si o casa de futut gagici.??
      In Ro ..asta se numeste bordel ..iar tu ..proxenet ! Activitate ilegala in Ro ...in USA stiu va regulati precum caini si catelele in calduri ..care cum si pe unde apuca ....

      Ștergere
  59. O pensie militara de tot rahatul
    Plus
    Un salariu de doctor in Romania
    Tot de tot rahatul
    Cum o sa va descurcati
    Daca nu trimet $$$$$$$$$$$$$$ din
    America?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O pensie militara de tot rahatul = 2500 Euro +Un salariu de doctor in Romania
      Tot de tot rahatul= 3700 de euro ! Total peste 6000 de euro ..adica vreo 8000 de dolarei americani ! Si nu am mai pus ..ciubucurile ,micile atentii (un curcan ..2-3 gaini ..oua cu sutele palinka ..vin de buturuga !! ) Merge ..ne descurcam ...nu trebuie sa tinem rand la cantina sociala ...ca altii prin SUA......hi..hi..hi...

      Ștergere
    2. PS..Toate produsele bio+eco..! Rh+ cand ai mai muscat si tu dintr-un pui crescut in curte ...sa o palinka numai din ..PRUNE+Caise + Pere ?? Dar un vinisor negru sau alb ..NUMAI DIN STRUGURI DIN VIA DE PE DEAL ....??

      Ștergere
  60. Avem in curtea vilei ...pamant pe care cultivam de toate ....somon ..vaca kobe ....etc ...

    RăspundețiȘtergere
  61. Ma adoptati ca fata de suflet si va alegeti cu un ginere pe cinste!!!
    Eeee,suna bine!!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TE ADOPT
      CA FATA DE SUFLET
      SI TRUP ATRAGATOR !
      IDEEIA ESTE BUNA
      DAR FARA GINERE

      Ștergere
    2. TAURUL COMUNAL VIRIL AI SMECHER
      REGULEAZA VACILE KOBE !

      Ștergere

  62. Ce salariu ai avut in armata ? Ce grad ? Si ce pensie.
    Astept un anonim care sa comfirne o pensie ....mai mare decat nivelul NATO.
    Mai dute in pula mea .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un colonel Nato (SUA..UK..Germany..)...are de cel putin 3x mai mult ...

      Ștergere
  63. SALARII PE LUNA SAU PE AN ?
    La curulet !!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  64. INTREBARE INCUIETOARE !

    Sunt doua Nicole?
    Sau chiar mai multe.
    Una in America,
    Una la florist,
    Una la vecin
    Si ultima reapare la vila lui Cezar
    cu gaura rotunda in fundul curtii.

    RăspundețiȘtergere
  65. puneti o fotografie cu Nikole cea care va sta in casa,ca cea reala este in curtea lui Cezar in acest moment...butoneaza si isi admira floricelele! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul pentru frumusetea ta.
      Aceasta postare desi este in limba romana
      Este de neinteles.

      Ștergere
    2. Lipsa de coerenta.
      Evidenta
      Alba ca Zapada a baut un pahar in plus !!!

      Ștergere
  66. BOMBA !
    NICOLE ESTE UN PERSONAJ IMAGINAR !
    DOVADA
    NU VOR APAREA POZELE EI
    DIN CLUJ , TIMISOARA ETC

    O DIVERSIUNE MURDARA
    PENTRU A ACOPEII PE CEZAR
    SUPRANUMIT
    "CURULET"

    adica DOSNIC SAU BULANGIU

    RăspundețiȘtergere
  67. Posteaza o poza a vilutei
    cu gaura rotunda in curte !

    RăspundețiȘtergere
  68. Dupa "Alba ca zapada si cei 7 pitici virili "
    introduc in spatiul Armya un alt basm celebru.

    Hainele cele noi ale împăratului
    de Hans Christian Andersen

    Împăratul mergea acum sub baldachin şi toţi oamenii de pe străzi şi de la ferestre spuneau: "Ce minunate haine are împăratul! Ce trenă straşnică! Ce bine îi vin!" Nici unul nu voia să spună că nu vede nimic; fiindcă atunci lumea ar fi zis că nu-i priceput în slujbă sau că-i prost de dă în gropi. Nici o haină de-a împăratului nu stârnise atâta bucurie printre oameni.

    - Împăratul Cezar e dezbrăcat! Si nu are pula !
    a spus deodată un copil.

    - Asta-i vocea nevinovăţiei! a zis tatăl copilului şi a spus în şoaptă altora ce vorbise copilul.

    - Cezar e dezbrăcat! a strigat tot poporul.
    Fara pula sau nevasta !

    va urma

    RăspundețiȘtergere

  69. urmeaza
    SCUFITA ROSIE SI LUPUL CEL IMPOTENT !

    RăspundețiȘtergere
  70. Ahaa, its pleasant dialogue about this piece of writing here at this web site, I have read all that, so at this time me also commenting here. Also visit my page :: diet plans for women to lose weight

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicole nu are nevoie de cura de slabire.
      Este buna si asa !
      Frumoasa si extrem de sculatuva

      Ștergere
    2. Recunoaste colonele
      O iei la curulet !
      Mai faci si tu un ban in plus......

      Ștergere
    3. O dau ...dar numai la fete,bine spalate si care miros frumos !!

      Ștergere
  71. @ NIKO
    PUNE-TI O POZA COMUNA
    TAURUL VIRIL SI ALBA CA ZAPADA !

    M-am saturat de diversiuni .
    Dece Cezar nu pune o poza a fericirii conjugale ?
    Raspunsul este simplu.
    Nicole nu exista.
    Iar Cezar este mai urat ca Vasile Burcu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti prost ! Ai uitat ca suntem militari ? Cum sa ne afisam ..la gazeta de perete ??
      Presupun ca-n SUA..FBI..sau CIA ..au pozele pe toate ..gardurile .....!!!

      Ștergere
    2. Taurul comunal cel viril si smecher este spion ?

      Ștergere
  72. Bag seama ca dumneavoastra considerati persoane reale,doar persoanele care va injura...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niko draga ..il respecti prea mult pe cioflingarul asta de Rh+...Ce aia ..,,dumneavoastra ".....???

      Ștergere

  73. NICOLE PERSONAJ IMAGINAR

    Pana nu vad o poza in care Nicole tine de mina taurul comunal
    nu cred nimic !
    Ceva nu se leaga.
    Diversiune?
    Ce ascuneti porumbeilor.
    Poate curuletul lui Cezar ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt atletic ! La 186 cm.si 87Kg ..am si cur frumos ! Nu se compara ce a lui Niko ..normal ...hi..hi...

      Ștergere

  74. Nicole cu trup de zina
    Daca esti intradevar reala.
    Posteaza o poza
    Insarcinata !
    Luna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...prima saptamana ....sau de azi noapte ..drakul mai stie , ca la cat ne facem de cap uitam si sa mai mergem la masa !!!!

      Ștergere
    2. Munca multa pentru un copil frumos!
      Are dreptate iubirea mea,drept dovada ora tarzie la care am postat ultimul comentariu
      Hy hy hy,nebunaticule!

      Ștergere
    3. Incoerenta totala.
      Se pare ca Alba ca zapada si Taurul comunal cel viril
      Sunt aceiasi persoana.

      Ștergere
  75. Nico
    Eu raspund la intrebarile tale.
    Cine este barbat mai bine.
    Cezar sau Burcu?

    RăspundețiȘtergere
  76. Este adevarat ca Cezar are muci pe fata /

    RăspundețiȘtergere
  77. Vrei sa ma lingi ...??? Limba aspra ....!!!

    RăspundețiȘtergere
  78. Greеtings I am so delivhted I foսnd your web site, I reeally found yyou Ƅy error, ѡhile I was searching ߋn Google fօr somethіng elsе, Аnyways I amm ɦere noww andd ѡould just like to say kudos for a incredible post аnd ɑ all roսnd entertaining blog (I alsο love the theme/design), I don’t have time tо read tɦrough itt all ɑt the momеnt butt I ave bookmarkedd іt and alsо aԁded in yoսr RSS feeds, sօ when I have timе І wіll be ƅack to read a ǥreat deal mοre, Please Ԁo keeƿ uр tthe awesome work. my web ƿage; which foods cause eczema .....

    RăspundețiȘtergere
  79. Nicoleta cea prea sculativa.
    Nu exista decat in imaginatia ta
    de taur comunal
    Onanist !

    RăspundețiȘtergere
  80. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  81. NICOLE NU ESTE CURVETA
    NICI CURVA
    ESTE COLONEL
    PERSONAJ IMAGINAR !

    RăspundețiȘtergere
  82. Insistati,insistati :)
    Da,sunt foarte sculativa la cei 28 de ani pe care ii am,e si normal...si ferice de cel ce simte ceva ...inca in preajma unei femei!

    RăspundețiȘtergere
  83. Mie imi spui...??? Uitam si de masa de pranz ....hi..hi..hi..

    RăspundețiȘtergere
  84. Ce cauta o zana tanara si educata la un taran batran cu pula iesita
    la pensie ?
    Disperare mare. Se naste Robert JR !

    RăspundețiȘtergere
  85. ARENTIE !
    Stimata doamna
    Aveti toate calitatiile sculative cautate de un cineast.
    Dar nu voi acepta ,chiar daca aveti buze primitoare si sani
    tari ca piatra....sa-mi jigniti inteligenta.
    Cu durere in suflet am luat masuri extraordinare :
    AM STERS FOTOGRAFIA SI SCRISOAREA CATRE PREA SCULATIVA NICOLE
    DEPE BLOGUL ROBERT HORVATH DEVA BLOG.
    PS
    Te am sters depe blog dar ramai in sufletul meu.

    RăspundețiȘtergere
  86. @Nicole
    Cand te-am scos depe blog mi-au dat lacrimile.
    Nu-mi este usor sa ma despart de un vis.

    RăspundețiȘtergere
  87. BALADA

    Trec anii, trec lunile-n goană
    Și-n zbor postarile trec.
    Rămâi sănătoasă, Nicoleto
    Că-mi iau geamantanul și plec!

    Ai stat pe blog doar o lună.
    De-acolo, de sus, de la geam,
    Și ziua și noaptea cu pula
    Priveam ca la teatru, madam!
    Când luna-mi venea la fereastră,
    Trupul tau sculativ, părea că mă cheamă
    Să-i văd în lumină albastră
    Fantastica lui panoramă..

    Târziu, când se da la o parte
    Perdeaua, părea că visez...
    .........................................
    Și iar am plecat mai departe,
    De teamă să nu mă fixez.


    M-a dus pretutindeni puterea
    Aceluiași tainic resort.
    C-așa mi-e viața — o goană,
    Și astfel durerile trec...

    Rămâi sănătoasă, Nicoleto
    Că-mi iau geamantanul și plec!



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ..pa...nu uita de japaneza stafidita de atatea radiatii...

      Ștergere
  88. "Tata",unde esti?Ai pecat cu ginerele la vanatoare sau pe strand,la agatat de puicute?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tata la puicute......
      Cezar la puicuti !

      Ștergere
    2. S.O.S !
      Nico speram ca lovesti putintica engleza.
      Si opresti taurul analfabet.
      Cine posteaza anunturi publicitare ?
      Cine ?
      Numai un taranoi care nu poseda nici romaneasca
      nici rroma literara .
      Singura limba care o poseda
      Este limba la curulet

      Ștergere
    3. La nunta va fi invitat si tatal copilului ?

      Ștergere

    4. Cezar va purta costumul de taur neviril dar smecher ?

      Ștergere

    5. Sau va fi imbracat ca pula ?
      transpirat si
      rosu de beutura
      la muianul
      plin de muci !

      Ștergere

    6. BOTEZUL SI NUNTA IN ACELASI TIMP ?
      SERVICI RELIGIOS
      SAU MILITAR ?

      Ștergere

    7. @ NICO
      TATAL TAU CREDE CA CEZAR E TATAL COPILASULUI SAU A COPILASILOR ?
      SI DACA ....

      Ștergere
  89. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good results. If you know of any please share. Appreciate it! my site quest bars

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrea sa-ti vanda ceva prezervative sa le pui in cap
      si sa te maschezi a pula !

      Ștergere
  90. Nicole
    Cum apreciezi stergerea fotografiei tale
    depe blogul
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG ?
    Am primit reclamatii.
    In concluzie daca ai o alta fotografie sculativa...
    cu buze primitoare si sani de piatra .....

    RăspundețiȘtergere
  91. Va invitate la nunta si
    rudele bronzate
    si extrem de borate ?
    Vor veni cu mercedesuri
    sau cu satra traditionala !

    RăspundețiȘtergere
  92. Numai un tigan borat poate lasa asemenea postare.
    Crede ca este ceva interesant pentru curulet !!!

    RăspundețiȘtergere
  93. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I've joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I've shared your website in my social networks! Here is my website ... quest bars coupon

    RăspundețiȘtergere
  94. I like the helpful information you supply on your articles. I'll bookmark your blog and take a look at again right here frequently. I am rather certain I will be informed many new stuff proper right here! Good luck for the following! my webpage ... p90x diet plan made easy la




    I always spent my half an hour to read this website's articles or reviews every day along with a mug of coffee. my webpage ... body beast workout la

    RăspundețiȘtergere

  95. I got this web site from my pal who told me on the topic of this web site and now this time I am visiting this web site and reading very informative posts here. Feel free to surf to my web site - beach body dvds la




    Awesome! Its in fact awesome paragraph, I have got much clear idea about from this post. Stop by my web site how to lose weight quickly la



    I like the helpful information you supply on your articles. I'll bookmark your blog and take a look at again right here frequently. I am rather certain I will be informed many new stuff proper right here! Good luck for the following! my webpage ... p90x diet plan made easy la I always spent my half an hour to read this website's articles or reviews every day along with a mug of coffee. my webpage ... body beast workout la la

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna seara,tata!Iti multumesc,pentru intelegere si pentru trecerea in locul menit,fata de suflet! :)

    RăspundețiȘtergere
  97. Nikooo....asta are vise Hierotice cu tine ! Ce fata de suflet .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASA CUM AM PROMIS
      " SCUFITA ROSIE SI LUPUL BULANGIUL "
      IN CURAND

      Ștergere
    2. ASA CUM AM PROMIS
      " SCUFITA ROSIE SI LUPUL BULANGIUL "
      IN CURAND

      Ștergere

    3. IMPARAT ROMAN PE POST DE NEVASTA !


      CEZARENE
      IA SPUNE TU CAT ESTI TU " FRUMUSEL "
      LA FATA SI LA "CURULET ".!
      ASTEPTAM DETALII PICANTE .

      Ștergere
    4. LA NUNTA VOR PARTICIPA SI
      TRIPLETII !

      Ștergere

    5. TATAL COPULULUI ESTE MAGHIAR SAU
      SI MAI......MINORITAR ?

      Ștergere
    6. PE CAND NUNTA ?
      TACERE TOTALA

      Se aude doar o musculita in jurul "curuletului" !

      Ștergere

    7. O varianta
      " Cei 7 Pitici virili si Alba ca zapada"
      Ma refer la curuletul lui Cezar.

      Ștergere

    8. Draghe Nicole
      Intradevar Cezar are toate calitatile necesare
      unei casnicii fericite !
      Nu le mai enumar .........

      Ștergere

    9. CU MERCEDESUL SAU CU SATRA TRADITIONALA
      VOR VENII NUNTASII
      CEZARIENI ?

      Ștergere
  98. Nico
    Voi avea grija de tine.
    Si de trupul tau de zina sculativa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai auzit Niko ...bosorogul ..ti-ar trage o limba ...
      Norocul lui ca-i la distanta ..caci altfel asa i-as infige laba in gat ..si l-as ridica 10cm...sa ceara apa ....

      Ștergere
    2. Boso ..ia-o pe japaneza ..in pozitia 69...poate iti trce .....hi..hi..hi...

      Ștergere
    3. LIMBAJ DE PUSCARIAS HOMOSEXUAL !

      Ștergere
  99. I got this web site from my pal who told me on the topic of this web site and now this time I am visiting this web site and reading very informative posts here. Feel free to surf to my web site - beach body dvds la Awesome! Its in fact awesome paragraph, I have got much clear idea about from this post. Stop by my web site how to lose weight quickly la I like the helpful information you supply on your articles. I'll bookmark your blog and take a look at again right here frequently. I am rather certain I will be informed many new stuff proper right here! Good luck for the following! my webpage ... p90x diet plan made easy la I always spent my half an hour to read this website's articles or reviews every day along with a mug of coffee. my webpage ... body beast workout la la la

    RăspundețiȘtergere
  100. Ceeezar,te rog frumos sa nu fii rau!

    RăspundețiȘtergere
  101. Nunta va avea loc inainte de nasterea Robertilor ?
    Repet intrebarea cheie.
    Botezul si Nunta in acelasi timp ?
    In aceiasi biserica.
    Tatal copiilor si cineastul american vor fi si ei invitati ?

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!