Google Website Translator Gadget

marți, 10 martie 2020

Bombardierul spaţial antigravitaţional hipersonic TAW-50, una dintre cele mai secrete tehnologii americane! El poate zbura şi în spaţiul cosmic şi poate distruge orice ţintă de pe Pământ cu armele sale ucigaşe!

taw-50Una dintre cele mai secrete şi mai avansate tehnologii ale Armatei Americane o reprezintă bombardierul spaţial antigravitaţional hipersonic TAW-50. Dezvoltat la începutul anilor 1990 de către Lockheed Martin şi Northtrop, capacitățile acestui avion sunt absolut uluitoare. TAW-50 poate depăşi de 50 de ori viteza sunetului, ceea ce înseamnă că este capabil să atingă incredibila viteză de 60.000 de km/h! În comparație, viteza necesară pentru a scăpa de gravitaţia Pământului este de 40.000 km/h; prin urmare, TAW-50 este capabil de a merge în spațiul cosmic!
TAW-50 are un sistem de propulsie, care îi permite să treacă prin atmosfera exterioară a Pământului. TAW-50 utilizează electrogravitaţia pentru a menține propria gravitație artificială în timp ce se află în spațiu fără forţă de atracţie, precum și pentru a anula masa vehiculului în timpul operațiunilor. Alimentarea lui TAW-50 este asigurată de un mic generator de energie nucleară.
Se pare că avionul spaţial american secret folosește şi o energie electromagnetoferometrică, prin imersiunea peleţilor în apă grea (deuteriu) și prin bobinele magneților superconductori special concepuţi, care produc cantități enorme de electroni liberi.
TAW-50 are un echipaj format din patru oameni. Cu toate acestea, TAW-50 zboară atât de repede încât este nevoie de calculatoare pentru a-l ghida. Acestea au fost elaborate de American Computer Company, folosind un superchip RISC.
TAW-50 poate transporta bombe, dar şi rachete balistice intercontinentale. Zburând cu o viteză atât de mare, este imposibil de a urmări şi distruge o asemenea navă-minune; în plus, el este dotat cu un sistem propriu de „laser ucigaş”, care distruge orice ţintă care se apropie de el. Şi mai mult decât atât, TAW-50 este înarmat cu rachete HyperDart microsuperexplozive. Acestea sunt doar un pic mai mari decât rachetele obişnuite, dar călătoresc cu viteze hipersonice și au o capacitate enormă de explozie.
Împotriva lui TAW-50 este practic imposibil să te aperi. El se poate ascunde în orbita Pământului la câteva sute de km în spaţiu, orbitând uneori şi la viteze de 35.000 de km/h! Apoi, poate coborî brusc în atmosfera Pământului, execută atacul şi se ridică instantaneu în sus, părăsind atmosfera şi ajungând în spaţiu. Ca urmare a tehnologiei sale avansate, TAW-50 poate anula forţa-G asupra piloţilor.
TAW-50 poate fi realimentat și reînarmat pe orbită de către Stația Spațială Militară americană, şi acesta un obiectiv secret. Întreg procesul de realimentare și reînarmare nu durează mai mult de 10 minute. Cu câteva tancuri suplimentare ale LOX (oxigen lichid), TAW-50 ar putea zbura până la Lună și înapoi. Începând cu anul 2002, SUA are 20 de Taw-50 de ani în arsenalul său.

Related posts:

25 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca da..si nu numai...

    RăspundețiȘtergere

  3. SUA A CONSTRUIT ÎN SECRET AVIOANE DE LUPTĂ FOLOSIND TEHNOLOGIE EXTRATERESTRĂ
    SUA A CONSTRUIT ÎN SECRET AVIOANE DE LUPTĂ FOLOSIND TEHNOLOGIE EXTRATERESTRĂ
    SUA A CONSTRUIT ÎN SECRET AVIOANE DE LUPTĂ FOLOSIND TEHNOLOGIE EXTRATERESTRĂ

    ÎN MOMENTUL DE FAȚĂ ARMATA AMERICANĂ DEȚINE AERONAVE CU CAPACITĂȚI ULUITOARE CARE O TRANSFORMĂ ÎNTR-O SUPER-PUTERE GLOBALĂ EXTREM DE PERICULOASĂ


    Armata americană dispune în momentul de față de foarte multe arme secrete și detehnologii foarte avansate. Se vorbește foarte mult de faptul că americanii ar aveaavioane de luptă avansate tehnologic până la generația a 5-a, dar de fapt ei dețin în secret aeronave de generația a 6-a sau chiar a 7-a.

    Conform omului de știință Richard Boylan, citat de drboylan.com, armata americană a ținut în secret proiecte ale unor aeronave de top pentru construirea cărora s-au folosit detehnologia extraterestră. Printre aeronavele proiectate folosind această tehnologie, se numără: Aurora, TAW-50 sau Nautilus, toate trei fiind avioane de luptă realizate în formă de triunghi.

    Aurora este o aeronavă de dimensiuni moderate ce funcționează atât cu combustibil convențional, cât și cu ajutorul unui sistem de propulsie antigravitațional. Aurora se poate deplasa și în spațiu, regretatul om de știință Michael Wolf de la Consiliul Național de Securitate al SUA, susținând chiar faptul căAurora poate merge și pe Lună.

    TR-3B Astra este o aeronavă antigravitațională în formă triunghiulară, de foarte mari dimensiuni aflată în prezent în flotaStatelor Unite ale Americii. Este un fel de „farfurie zburătoare” cu propulsie nucleară, a cărei primă versiune a fost operațională încă din anul 1962.


    Nautilus este o altă navă spațială militară secretă a americanilor, care de această dată operează prin impulsuri magnetice. Nava este ținută în Utah într-un sediu secret și de două ori pe săptămână este condusă de astronauți americani și ruși până la o stație militară secretă inteligentă aflată de peste 30 de ani adânc în spațiu. Nautilus este utilizat de americani și pentru operațiuni de supraveghere foarte rapide.

    Taw-50 este un bombardier spațial antigravitațional hipersonic. A fost dezvoltat la începutul anilor 1990 de către Lockheed Martin și Northtrop și are niște capacități absolut uimitoare. Se deplasează cu o viteză uluitoare de peste 60.000 de km/h și astfel depășește viteza sunetului de 50 de ori, poate merge în spațiul cosmic, este alimentat cu energie nucleară și poate transporta bombe, dar și rachete în caz de război. În prezent, armata americanăare 20 de Taw-50 în arsenalul său.

    Oamenii de știință cred că aceste nave ale americanilor pot fi ale extratereștrilor sau cel puțin au fost proiectate folosind tehnologie extraterestră. Cum au reușit americanii să intre în posesia acestei tehnologii rămâne încă un mister neelucidat. Toate aceste tehnologii se crede că au fost dezvoltate în baza militară secretă Area 51, zonă declarată inexistentă în încercarea americanilor de a ține curioșii cât mai departe de misterioasa unitate militară și de proiectele lor ultrasecrete.


    RăspundețiȘtergere
  4. Ca.care.i sițuatia pralo..detaliza

    RăspundețiȘtergere

  5. PL 38 IN DEZBATERE LA COMISIA DE APARARE A SENATULUI
    Astazi, 10 martie 2020, s-au desfasurat lucrarile Comisiei de aparare a Senatului pe initiativele legislative vizand domeniile Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationale. Au fost prezenti reprezentanti ai M.A.I. la nivel de secretar de stat si, din partea M.Ap.N., domnul secretar de stat Marius Balu, cel consiliat de vechiul nostru „prieten” gl. (r) Florin Maciu si la fel de vechiul nostru „prieten”, fostul maior, actualmente colonel si, in perspectiva imediata, general ... Valeriu Rosu.
    Din partea militarilor in rezerva a fost primita doar delegatia S.C.M.D. formata din col. (r) Mircea Dogaru, gl.fl.aer. (r) Iosif Balan si col. (r) Caloian Monica.
    S-a dezbatut Pl 38 in forma actuala, cu amendamentele depuse de dl. senator Stefan Mihu – secretarul Comisiei Buget-finante, caruia ii multumim inca o data pe aceasta cale, pentru ca reprezinta reparatia totala facuta Legii 223/2015, desfiintata, practic, prin OUG-urile pe care le cunoasteti.
    Prin surprindere, in plina sedinta, reprezentantii M.Ap.N. au incercat sa introduca... amendamente, in numele ministerului si al „structurilor asociative”. Parte dintre senatori au fost derutati, crezand ca sunt sustinute de S.C.M.D. Imi cer scuze pentru modul in care am reactionat, afirmand ca tot ce vine de la M.Ap.N. este „otrava” pentru rezervisti.
    Aducem multumiri presedintelui Comisiei, dl. senator Tit-Liviu Brailoiu, pentru competenta si promptitudinea reactiei, d-sa atragand atentia ca ministerul nu poate face amendamente ci doar parlamentarii si ca se incearca bagarea pe gat a unor documente pe care nu le-a vazut nimeni, care ar fi trebuit sa fie in dezbatere publica de luni de zile, etc. A solicitat votul si acestea au fost respinse. Multumim pentru sprijin tuturor senatorilor care s-au pronuntat, adica domnilor senatori Nicolae Moga, Nicu Falcoi, Vergil Chitac, Attila Laszlo si Teodor Melescanu, caruia ii uram si noi „La Multi Ani!” intrucat astazi a fost ziua de nastere a domniei sale.
    Ne exprimam speranta ca proiectul de modificare a Legii 223/2015 al carui coautor este chiar presedintele comisiei, dl. senator Tit-Liviu Brailoiu, va trece si de Camera Deputatilor in forma actuala, numai cu amendamentele introduse sub semnatura d-lui senator Stefan Mihu.
    Mai mentionam ca, inainte de inceperea lucrarilor, am avut o intalnire intamplatoare cu dl. senator Gabriel Beniamin Les care ne-a intrebat daca am adus modificari proiectului sau legislativ. Raspunsul a fost ca nu, dar s-au adaugat amendamente care readuc Legea la forma initiala, promulgata. O forma la care s-a lucrat 3,5 ani de catre toata lumea, nu cum se minte astazi, iar aplicarea ei nu presupune vreun efort bugetar suplimentar, deoarece plata salariilor si a pensiilor in noile conditii nu depaseste 50% din sumele alocate, obligatoriu, Apararii.
    Honor et patria! Vae victis!
    Presedintele S.C.M.D.
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu de ce dar mie imi cam ..pute !
    Cine-i capabil sa puna pe puncte 1..2..3..ceea ce vrea Mangalita Slinoasa
    Asta ne-o trage iarasi...
    Desteptarea ....
    Ciucaaaa....

    RăspundețiȘtergere
  7. Se vorbea ..ca sa se bage ordonanta lui Ciuca.. asa pe langa usa din dos!!
    Nu cumva tocmai asta a eliminat Mangalita ca fiind otrava de la MApN...recte Ciuca..??

    RăspundețiȘtergere
  8. Atentie aici !!

    "Prin surprindere, in plina sedinta, reprezentantii M.Ap.N. au incercat sa introduca... amendamente, in numele ministerului si al „structurilor asociative”. Parte dintre senatori au fost derutati, crezand ca sunt sustinute de S.C.M.D......
    Intrebare ...
    care sunt acele amendamente...??

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu are cum...de fapt o dai cotita si nu spui nimic
    Zi..cum se calculeaza noua pensie...
    Dupa Anexa 2 stiu si este foarte corect

    RăspundețiȘtergere
  10. Alambicat....nu merge!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dreptul la libera exprimare..ce mama drakului

    RăspundețiȘtergere
  12. Anexa 2..ii mai clara si mai buna
    Pensia ii doar militara
    Pensia minima ii clsra pentru toate functiile
    Cine a depasit mai primrste lula

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu ai dreptate
      Og.Ciuca prevedea ca se da..pensia minima..conform A2..apoi peste..un an se face recalculare si apoi actualizare la zi cu a omologului

      Ștergere
    2. Se scot pensiile de tractorist..doar pensie militara pentru 25 de ani
      Ai mai mult te premiaza.1%
      Ai mai putin te barbiereste..

      Ștergere
    3. asta-i durerea ta..cea mare...!!

      Ștergere
    4. Normal ai vechime mai mica si ..TE BARBIERESTE ....!!!
      Corect ..KKACIOSULE !

      Ștergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comandor pe draku...
      Capitan.......!!!

      Ștergere
    2. Ifrim zice... 2.Deci de partea noastră e PSDul,d-ul Lupescu,Meleșcanu,iar PNLul prin Roșu la ordinul lui Ciucă încearcă să ne dea în cap cu amendamente negative?

      Logica imbatabila.....dar parosul nu a inteles cand a inceput manipularile
      Intrebare
      PE CINE SULA CALULUI REPREZINTA DAOGARU...????

      Ștergere
  14. Ai sters TOATE MANIPULARILE ?? FOARTE BINE....
    Cauta-ti alt blog......

    RăspundețiȘtergere
  15. Ciudat !
    Niciun MENESTREL...nu canta VICTORIA lu Mangalita si a lu MaKiss!
    Mai si cum dadea el ..cu buzduganu si nimicea pe dusmanii care doreau sa ne dea ..pensie minima de baz...frumusica ...!!!
    Cred ca mai degraba i-au batut de s-au cacat pe dumnealor..adica pe vitejii nostri MaKiss si Mangalita.....

    RăspundețiȘtergere
  16. Am fost în durere când iubitul meu m-a părăsit, l-am vrut înapoi. Am citit câteva mărturii despre o vrăjeală de dragoste numită Dr. Ogala despre modul în care a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore. Cu sinceritate, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat mă putea ajuta cu adevărat să-l aduc înapoi pe iubitul meu pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc atât de mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost atât de dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. L-am contactat pe Dr.Ogala și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore. Dr.ogala l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl voiam înapoi. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie cu bucurie în inima mea acum. Sunt cel mai fericit om de pe pământ, iubitul meu și cu mine trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte ca el să plece și să se despartă de mine. Îi mulțumesc doctorului Ogala pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț la adresa de e-mail a doctorului Ogala aici și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat înapoi .. EMAIL: Drogalad02@gmail.com SAU
    SUNĂ / WHATSAPP: +2347049668119 .. Mulțumesc ...

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!