Google Website Translator Gadget

miercuri, 1 decembrie 2021

SUA avertizează Rusia cu sancțiuni masive dacă nu retrage trupele de la frontiera Ucrainei de Mihai Draghici Government 1 decembrie 2021 • 18:43 92 SUA avertizează Rusia cu sancțiuni masive dacă nu retrage trupele de la frontiera UcraineiSursa: Hepta Administraţia de la Washington a îndemnat, miercuri, Rusia să îşi retragă trupele mobilizate la frontiera Ucrainei, avertizând că o eventuală invazie militară rusă ar genera sancţiuni fără precedent. „Nu ştim dacă preşedintele Vladimir Putin a luat decizia de a lansa o invazie. Nu ştim dacă mobilizează capabilităţi militare pentru a face acest lucru în scurt timp dacă va lua o astfel de hotărâre”, a declarat Antony Blinken, citat de agenţia Reuters. „Dar dacă Rusia va urma calea confruntării în cazul Ucrainei, noi am spus clar că vom reacţiona în mod determinat, inclusiv printr-o serie de măsuri cu impact economic major pe care ne-am abţinut să le aplicăm în trecut”, a atras atenţia secretarul de Stat american. Antony Blinken a făcut aceste declaraţii la finalul reuniunii miniştrilor de Externe din ţările NATO, desfăşurată la Riga, în Letonia. Ucraina susţine că Rusia a mobilizat peste 90.000 de militari la frontierele sale. Administraţia de la Kiev se teme de o lovitură de stat şi de o invazie rusă militară. TOP ARTICOLE Ţara care suspendă vaccinarea cu serul Johnson & Johnson, în urma decesului unei tinere Dr. Herman Berkovits, despre varianta Omicron: „Cei vaccinați vor face forme ușoare” VIDEO. Cum arată casa în care trăiește miliardarul Elon Musk Preşedinţia Rusiei a respins acuzaţiile Ucrainei şi susţine, în schimb, că armata ucraineană a mobilizat trupe în regiunile separatste Lugansk şi Doneţk. Kievul a negat acest lucru. Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a exprimat susţinere pentru Ucraina şi a cerut Rusiei să ia măsuri pentru detensionarea crizei. „Observăm o concentrare semnificativă şi neobişnuită de forţe militare, nejustificată şi inexplicabilă, însoţită de un discurs intens şi de acţiuni în scopul dezinformării. Şi ştim că Rusia a mai utilizat forţa în trecut împotriva Ucrainei şi a altor vecini. (…) Suntem uniţi în obiectivul de a împiedica Rusia să comită noi acţiuni agresive. Cerem Rusiei să fie transparentă, să ia măsuri pentru diminuarea forţelor şi reducerea tensiunilor. Orice nouă agresiune împotriva Ucrainei va atrage un preţ mare şi va avea grave consecinţe politice şi economice pentru Rusia”, a declarat Jens Stoltenberg. Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagra

20 de comentarii:

  1. ALUPIGUS Puie Metre Madina12:10

    Hop, hop, hop,
    PP* o ea la ceok !
    =====================
    * Proasta Pulii cea fără de IC+SM în BC, zis și Cezar Muci pi Kept, cel loat la kașto pe tătii blogurilii !

    Peseu: bine că s-a redeschis haznaoa asta, că mă KIȘam dreaq pe mine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Puie Metre12:49

    Crecă s-a câcat pe el de frică gaspadin Putin, de avertismentele SU ale A ! Ăia 90.000 de soldaț e precum echipajiu de pe TABu lu Cezerike, rătăciț prin dosu pieței* ! Numa că rusnacii s-au rătăcit pe la granița cu Ukraina și nu-i mai keamă nimenea la umeuri !
    ======================================
    * în urma acestui eveniment deosebit, marele frecător de bainetă la rece PP a fost deposedat de IC+SM și trimis la gheazeul diviziei, pe o funcție de execuție ( mulgător țapi castraț)

    RăspundețiȘtergere
  3. Puie Metre12:53

    Na, ce vă spusăi eo, că a ajuns un fel de epiderma de pe puță !
    =============================================

    avianyc
    2 decembrie 2021, 21:59
    Cezar insarcinat să reia antrenamentele cu jandarmii.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2925714397739476&id=100009028340368&sfnsn=mo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    Cornelius Flavius Ifrim
    2 decembrie 2021, 22:42
    Lasa-l in pace ca e la târlă ocupat la oi cu programul de mârlă!

    RăspundețiȘtergere
  4. ALUPIGUS PP13:00

    Ura, treiască șăfii !
    Treiască condușerea !
    Vivat Cezerike !
    Zeii hie cu noi !
    Jos oameni răii cacum Ifrim, Durel, Viurel, Iulicî, Curnel, sa mai d

    RăspundețiȘtergere
  5. Puie Metre15:47

    Doamne feri ! Ioi !
    Numa ce fusăi prin peață să-ni eau nijde crumpi, nijde paradăici și ceva curechi morat, pentru galuștii și ierea să fac infract, cân vezui prețorilii la raft !
    Futirii uăi, abea de loai câte juma din cantitățile prepuse ! Crumpii nu-i mai curăț, că se pierde juma din ei. Ii spăl bine, îi hierb, dupe care le belesc kielea și îi halesc așea, natiur, până-mi iese cir pe cur !
    Ț-ai pula, unde am ajuns ! M-a pus dreaq să mă duc la liceul meletar, în loc să mă fac intrelop ! Or procoror, ciava, de-aveam amu penzia ceva de jenu Mareș la poterea 2 !
    Bue Cezerike, tu cu penzia ta de ciobârloi tâmpit* , cum dreaq te descurci ? Faci ciava Ceare, or te prostituezi ?
    ===================================
    *asistat soceal

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti scot neamurilii..pi sentura si mai pica...de.o rachie

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eroare de pilotaj....

    RăspundețiȘtergere
  9. Infirm18:00

    Bă crăcănațîlor care steț, fusăi az pe la un mitic în S4, fost coleg dă Arme Întronite la AMG (pfoaaa, dacă nu loam examenu dân prima riscam un Satisfăcător in notarea dă serviciu, plus că ieream futat pe puțin 1 an în ședințele de partid), să văd ce pula mea mai face moșneagul și cum mai e veața la bloc, în urbea lu Plicușor Ban și ierea să fac infract de la frigul dân apartament ! Pe lângă faptul că blocul pute a vechi și totul este ca în grotă, mai e și un frig de te piș din sfert în sfert de oră !
    Buey Cezerike, am aozit că la Timișioara vă dă Friț gigacalorii pe dijeaba și că staț cu obloanele dășkise la coșmelii !
    Doamne feri, bine că mă mutai în province, mai o surcică, mai o huța-huța cu hoașca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viurea de la Alexeni de peste Linie18:15

      Peseu: că tot vorbii de AMGheu, dijeaba ieream lent majior bătrân, că am mâncat futai în academie mai ceva ca în școală ! Rapoarte interminabile, inspecții la ținută, bărghiereală și tunsoare, verificări la studiul la clasă, învoiri în oraș ca la mucea, bla-bla, etc !
      Acu, trai nineacă, jde academii, jde cursuri, masterate și doctorate (unele la ff, iar altele la nicio f- las că știm noi de la tanti Udrea), de zici că-s tilicarii noștri ca ăia din Coreea de N, de nu mai au pe unde-ș pune insignele pe veston !

      Trăească șăfii și condușerea !
      Ura !
      Jos cei răi !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Țapu lu Cezar18:57

      Ce gretar bă, că la penzia pe care o are, cică ultima data a mâncat carne cân s-a vaccinat, la Obor, de dădeau ăia câte 3 mici ș-o bulcă cu moștar/ pe fiecare injectat !

      Ștergere
  10. TehnoCaricea de la Hurziceni19:54

    Bă coioșîlor, de mâne rămâne la comandă big bos Ifrim, că eo, de poiMUIne, mă internez, pentru investigații și controlul medical anoal. Așa că, MUIne tre să-m calc izmenele la dungă, să-m fac bagajul cu pempărș, Corega și colțuni groș și nu mai am timp de hop, hop, hop. Poate o huța-huța scurtă, cu hoașca.
    Moaaa, iar boiereală la Semeceu, niște țâțoase p-acoalea, niște crăcoase...Abea aștept s-ajiung pă secție, numa să nu hii făcut covidu ravagii și să mă trezesc cu niște hoșcăite, în loc de bunăciunile de anul trecut !

    Peseu: mă întorc repede, că nu-l pot lăsa pe Viurea, de serbători, fără o mue proaspătă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tigri coi de la Hurzicani19:58

      Bă Cezerike, MUIne să dai OZU, cu predarea-primirea ! Și, nu oita să treci și pe la jurist, apoi pe la contabilul șef și pe la Ceist, ca să-l avizeze !

      Ștergere
    2. Viorilă Pecerilă20:02

      Bă Cezerike Muci pe Kept, și nu oita să mă înscrii și în registrul de părăsire a garlizoanei și să semnezi că am fo instroit, să nu circul cu mânurilii în pojnăre și cu secoșe de plastic voluminoase !
      Mă deplasez cu trotineta electrică. Conduc eo, baba în spate !

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. 🤣🤣🤣😛😛😜🤪😝🤑
      Buna urare de drum bun...!!

      Ștergere
  11. DE SEZON !!!...
    https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutube.com%2Fwatch%3Fv%3DqK_xPf532bw%26fbclid%3DIwAR1UPL4E6Hjbtl50HIm-jqTsgMUbM8MiyZqmdbzlN86PSEiO9uMTUaH7bJA&h=AT1DxRmcuyeqlZnJ7WCZ8DN5dp4_3pyWIeLLnUT_atrFQE4KarUF5dOrvzuDNgsvyXdG2VvGBFjgD-yNdYqj7IKvivovpXdnv29EUI1V3-B7pKlAZ3giofeqbUoRkE6ATw9AWxePt-k9b-EgnpcJ&__tn__=H-R&c[0]=AT2i5wCT6urSnZg--H-m4GzDCOJTMoeE0dHrKmia29imZ98hm2pWfjeRQge-njucuW9CQUVsAfLDe_Gqfy95rraWVhcAPA2cDAazZ5GyCU3wUgQ-ae56w4m9ZHYEJt6caLaGmQEbb_JhqiZTvpgaDXvRKA

    RăspundețiȘtergere
  12. Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Vrăji de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vrăji de despărțire
    7) Alungați un Iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
    9) vrei să-ți mulțumești iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!