Google Website Translator Gadget

luni, 1 august 2022

01 august LO VIDEO Armata ucraineană publică primul video cu M270 MLRS la lucru pe front: „Degetul lui Dumnezeu” DE ELENA ANDREI | Actualizat: 29.07.2022 - 19:27 Sistem de rachete cu lansare multiplă (M270 MLRS) în timpul "Frontului dinamic 22"/foto: profimedia INTERNAȚIONAL EVENIMENT UCRAINA RAZBOI MLRS M270 DEGETUL LUI DUMNEZEU Valeri Zalujnîi, comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, a publicat o înregistrare video cu performanțele de luptă ale MLRS-ului american M270 în timpul războiului. Acest complex este supranumit „degetul lui Dumnezeu" datorită puterii sale de foc. SHARE „Forțele armate sunt recunoscătoare partenerilor noștri pentru sprijinul și asistența lor de nezdruncinat. Împreună spre victorie!", a scris Valeri Zalujnîi pe Facebook. Citește și VIDEO Rusia îl incită pe Orban să-și „recupereze” teritoriile locuite de maghiari VIDEO Cum arată submarinele NATO care pot distruge Rusia în 30 de secunde M270 MLRS este un complex multifuncțional pe un șasiu cu șenile care poate fi utilizat ca MLRS [Multiple Launch Rocket System] și ca sistem tactic operațional de rachete. La 15 iulie, primele sisteme de rachete cu lansare multiplă cu rază lungă de acțiune M270 au sosit în Ucraina.

76 de comentarii:

  1. 🖕 lu ZEUS09:04

    Hop, hop, hop,
    La-ntâi aogust
    S-o loaț suav la ceok !
    =========================
    Peseu: mă doare la bașkeț de rusnaci și de bombardelele lor ! Și la sf. Pulă de postările Păstorulu, copiate de prin ziare dă șters la cur !

    RăspundețiȘtergere
  2. ....sa.mi culegi brînza...!

    RăspundețiȘtergere
  3. Regret ca nu.mi permit rahatii astia..si ce frumos era acum un an..sa pun poze color si video..
    Sa vedeti flota SUA..DE SUBMARINE ATOMICE...
    CICA STERG RUSIA IN 30 DE SECUNDE
    RAHATUL ALA SE LAUDA..CU RACHETELE ZIRCON...
    LE LANSEAZA ...SI RUSIA DISPARE IN 30 SECUNDE
    IDIOTII...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:21

      Halucinații , de-ale lu' cezarica puță mică.😃

      Ștergere
    2. ....sa.mi strîngi brînzica...

      Ștergere
    3. ZIRCON TASK FORS10:43

      Achiesez cu celeritate la pdeveul domnulu cu halocinațiile lu puță mică ! S-a oitat ceobârloiu la prea multe filme cu Renbo, or cu Greu de ocis și are impresea că SU ale A e un fel de navă ferengi, or klingoniană, din Star Trek, care dă cu fazerul cu protoni și...hop dispare stâna, dă cu tunul cu neutroni și...hop dispare și ceobârloiu, cu tot cu magariu !

      Ștergere
    4. Cezar Brânzaru10:50

      Peseu: nici nu mă mai interesează Speșăl Opereinșăn ! A început gâlceava la sârbi și cosovari, așa că mă focusez pe partea de vest. Ai belit flinticu (năsturelul, bumbu, puțoașca) Cezerike, când ț-or trage kosovarii fro doo bombardele pe Caceu Sistăr ! Îț dereglează stâna lu Zdaea cu Oaea, unde ai locrat la negru !

      Ștergere
    5. Anonim11:10

      😂😂😂😂

      Ștergere
    6. ...o pula
      Am in fortele Kafor..3 ciobani si o mulgatoare care sa intervina decisiv....
      I.am intarit cu un butoi brînza de capra facuta din lapte de vaca stearpa si pisu de tap...si putin țimen...sa le rup gura si ..flinticul

      Ștergere
    7. Anonimul ala ce tot se hlizeste ca proasta cu flinticul..tandari?

      Ștergere
    8. Tineti aproape..
      Se pare ca incepe dansul..pe lînga insula Tawan..
      Abea astept sa vad o ciorba groasa cu vampoare chinezesti si apa de Ocean
      Tulai doamne ca mari idioti si galbejitii astia
      Tawanul fuge de ei ca drakul de tamîie iar ei...va iobim fir.ati ai draku..va strîngem de gît de atîta iobire
      Tipic..CCCP..🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. 2 avioane SUA...DE LA CÎMPIA TURZII SI SERBIA..ESTE OUT

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim13:50

    Cezarake proastănake , halucinake , nici nu ști cât ești de mic , adică zero barat ! Cu sesizare a tuturor .😂

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Postitoru16:44

    Daci brojdi inculț...

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa ne colectezi brînzica...

    RăspundețiȘtergere
  11. ...fimineata pe nespalate..waiiii

    RăspundețiȘtergere
  12. Romînia cumpara..sugimarine...waiii
    Jafuri frantuzesti..
    Cracanatilor acum îi de voi...hai l specializare..

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim22:14

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boieru/Baronu local09:11

      De unde conclizia că Dorele este nemuritor ! Piți, în loc să-ș ia copârșăul cu mortăciunea ei, a luat boașele sfântulu !
      Ioi, doamne feri !
      AMIN !

      Ștergere
  15. Boașele lu Fane08:00

    Hop, hop, hop,
    La 8 trecut de fix
    Să-m daț cu biuza-n pix !
    ========================
    Peseu: Cezerea, relaxează-te tătică, că az, potrivit călendarulu, se aduc boașele Sf. Fane (alții le mai zic și cinstitele boașe !)

    RăspundețiȘtergere
  16. Viurea MăKak, văr adevărat cu Viurel MăKiș08:12

    Uuuups, că ear apăru demiurgea de Hurzicani ! Iar ne fute morțîî ! Se bagă jagardeaua de parcă ar hi lacrimă, ca și cum nici ostoroi n-a mâncat, nici râtu nu-i pute !
    Auz la baragladina consumatoare de frecție galenică, cu creierii terci: *Noi luptam pe cateva ''fronturi'',pentru a obtine ce ni se cuvine* ! Pe ce front lupț tu, bă umflatule, doar pe frontul blatulu de la bocătărie, ca să-ț faci mațu gros !
    Ăsta e ca psoriazisul, nu scapi de urâțenia lui veci ! Or ca hemoroizii, or cât ia-i unge cu unsoare, el tot apare din cur !
    ==============================
    Peseu: tic-tac, tic-tac...

    RăspundețiȘtergere
  17. nr. 1 spunea...
    S-o trezit lumea ! Si cind le ziceam eu cu ani buni in urma ..ma injurau "aia" ca doar ei si m"-ares erau pe blog sa" lupte "! Mai ridea cite un mamaligar ..gen ..monteoru..etc ..cu gura stirba...

    "Stimate domn Burebista , vad ca trebuie sa va ofer mura in gura ca in popor. Cuantumul mai avantajos i-a salvat pe f multi inclusiv prin L241/2013 care a repus pe tapet pensii de 13.000-15.000 si care pe contributivitate (calcule diferite totusi de civili) erau de 2-3 ori mai mici! Cu ceea ce va framanta , Decizia 760/09.11.2021, aceasta se refera numai la conditiile de stabilire a dreptului la pensie care trebuie sa fie mai favorabile nu se face nici o referire la cuantumul pensiei in D780/2021. Problema cuantumului pensiei este tratata insa cu lux de amanunte in Decizia CCR nr. 900/2020 publicata si aceasta in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 1274/22.12.2020! In textul Deciziei nr. 760/2021 nui se specifica nicaieri ca dispozitiile Deciziei nr. 900/2020 se abroga! De altfel, este exclusa aceasta varianta , in fond si la urma urmei Decizia nr. 900/2020 a fost semnata de Prededintele CCR, 8 judecatori si 1 magistrat asistent sef! Cititi stimate domn (iubitor de pensii smecherite pe vecie) art. 117, 118, 119, 120 si 121 din Decizia nr 900/2020 apoi cititi si conspectati(ca sa fiti ascultat) 135, 136 si 154 din Decizia nr. 900/2020 a CCR , in vigoare si la acest moment (si ce VIGOARE! inclusiv cu precizarea ca pensiile militare sunt speciale si mai ceva ca alte speciale la ele nu exista partea contributiva!!!!!!!(eu personal stiam ca si militarii au contribuit cu sume consistente intreaga cariera, ba au contribuit semnificativ si la fondul pentru pensia suplimentara dar poate am visat -VISUL UNEI NOPTI DE VARA in LUNGA VARA FIERBINTE!). Cand terminati de citit si conspectat va rog sa treageti concluziile ce se impun! Cu stima si consideratiune! Scuze pentru oarece erori de tehnoredactare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Număru 2 (să m-apuci d-un O)10:47

      Buey Rappy Nomero Uno, spune adevărul adevărat la lume, adică, orice ai hi spus tu, lumea tot te înjura ! Când îi tot aud pe unii, precum că *ce v-am spus eo*, îmi vine s-o eau la labă ! De parcă ar interesa pe cineva ce fekalizează câte un neika nimeni zero-n șanț ! Auzi bă, cică *ce vă spunem eo acu jde ani* ! Mă doare-n pulă ce spunea ăsta acu jde ani !
      Pe mine mă interesează ce spune dottore plagiatore acum, az. Adică PULA, PULA, PULAAAAA !
      URA ! SLAVA șăfii boș care ne repară RK (o pulă, stop), în nici doo luni (o pulă, stop).
      AMIN !
      ==============================
      Peseu: și cine credeaț voi că pune repede ventuza la găozul rapandulei și-i dă copi-peist ? Păi, cine altul dăcât Cezar Bulă Muci pi Kept !

      Ștergere
  18. ASTA ZIC EU ACUM CU OBIDA!
    S-o trezit lumea ! Si cind le ziceam eu cu ani buni in urma ..ma injurau "aia" ca doar ei si m"-ares erau pe blog sa" lupte "! Mai ridea cite un mamaligar ..gen ..monteoru..etc ..cu gura stirba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS10:54

      Bă, scrie și tu o frază, o propoziție sau măcar fro 3 cuvinte care să aive legătură între ele, da care să hie ale tale ! Cine dreaq crez că citește lăbărelile ălora de pe Cufurez.rom, unde fiecare debitează doar după cum îi pică lui bine la BC !

      Ștergere
  19. Contribuționistu11:28

    Pe surse 100% !
    S-a mai dus un an, de așteptări, de speranțe și alea alea !
    Am rămas doar cu lugu-lugu, ciaka-laka și texte deșarte a la Vasile și Piatra Filozofală !
    Anul 20-22* e închis pentru noi ! RK o pulă ! Rugați-vă să nu ne mai rașketeze și din ce ne-a mai rămas ! Iar în 20-23** să primim, MĂCAR, rata inflației de 7,6% ! Asta, dacă mai apucăm și de nu cumva începem s-o rupem în rusă și să ne skimbăm numerele de la mașini, ca ăia din North Kosovo !
    TOTUL a fost o amăgire, o tragere de timp, regizări pentru prostit credulii, fente aruncate la șto și alte filozofeli made in Vasile consăteanul !
    =============================
    * să-m dai biuza-n koy
    ** de ștromy să mă iei

    RăspundețiȘtergere
  20. Probabil nu l.ai auzit pe nea Vasile ministru ostirii...aseara pe irealitatea tv..
    Rk..ramîne ..e tot mai aproape..
    Boule....🤣🤣😜🤪😝🤑

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasy Boy ză Bo$$ of ză Army17:25

      În altă dimensiune existențială și într-o altă buclă a timpulu e RK tot mai aproape ! Dupe cum pute a răzmeriță p-aciu, nu cred că-i mai apucă toamna pă ăjdea, prin Victoriei !
      Vasy Boy e un artizan desăvârșit în lugu-lugu, ciaka-laka, un maestru filozof în a te îmbârliga ! Aruncă ăsta cu fente, așa cum aruncă Țața Leușteanca boabele la orătănii, dimineața-n bătătură !

      Ștergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Criminal..celovek

      Ștergere
    2. Number One.. vorbeste de parca-s Eu! Sa hie el al dreak..asta cred ca-mi fura ideile in somn...,dar nu-i bai !
      nr. 1 spunea...
      Am mai scris : Un fost Presedinte al CCR si fost membru marcant al CCR a spus in 2021: *Referitor la drepturile castigate nu e o teorie constitutionala. In Constitutie nu veti gasi nicaieri scris ca un drept castigat asa ramane pe vecie. Daca ar fi asa , ar insemna ca nici o lege nu ar mai putea fi abrogata*Deci pregatiti-va serios de o noua lege a pensiilor militare care* va introduce o noua formula de calcul pentru PENSIILE NOI SI PENSIILE IN CURS DE PLATA!*Si mai apoi legislativul mai are la indemana (Executivul idem prin Ordonante de urgenta!) ori plafonarea pensiilor peste 10.000 lei(cu prioritate de dreapta ori de stanga) ori impozitarea progresiva cu 30% cele peste 7000 lei, cu 40% cele peste 10.000 lei si cu 50% poate spre 60% cele peste 15.000 lei! Asa ceva este in tari NATO vest europene cu traditie in domeniu deci nu ar fi o noutate la noi cum sustin amiralii fara flote si maresalii fara armate! Inclusiv ministrul Apararii a spus de echilibrarea si recalibrarea pensiilor militare pentru eliminarea inechitatilor! Aceste lucruri sunt de altfel prevazute in PNRR! Nu am gasit nicaieri scris ca se taie pensiile militare, ca se impart la 2 bla bla bla! PNRR doreste eliminarea inechitatilor! CLAR! Si uitati de cuantumul mai favorabil , nu se pot elimina inechitatile si nedreptatile crescand putin pensiile mici si medii(medie inseamna cam pe la salariul mediu, minus ceva si peste salariul mediu brut ca de aia e o medie nu 2500-3000 cum tot clameaza unii pe aici) si lasand neatinse pensiile smecherite de peste 12.000-15.000! Numai la MApN intre 12.001 si 15.000 lei sunt cam 1400 pensii , fara magistrati!

      2 august 2022, 16:05

      Ștergere
    3. NB
      Unde-i m-Ares sa ma vada sa-i dau ..maslina sa..mi-o roada ...!!

      Ștergere
  22. Nomero 3 de oIo să mă iei18:23

    Mă duc să-m verific valiza de alarmă, că nu m-am mai oitat în ea de la invadarea Cehoslovaciei, din 68 ! Plus că a mai omblat și hoașca prin ea, ba dupe ace de cusut, ba dupe ață și nasturi, ba dupe prosoape...am mai loat și eo doo pereki de budigăi gălbejîte, de la promoție, crema de ghete și alte alea alea !
    Sigur mai am pasta de dinț din școală (Cristal, se știe), suta de lei cu Bălcescu, izmenele, cămeșoaiele și alea alea !
    Situația e nașpy, iar prostake ăsta de Cezar Minte Zero Absolut tot visează la bunăciuni !
    Ura, Slava Gechii Cean !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezar-specialist clasa 1 muls țapi18:34

      Peseu: buey Cezerike, lasă dreaq gargara pe blog și pregătește-te de gâlceavă ! Kiar dacă ai peste 65, în specialitatea ta * Ceobârloi turmă capre sterpe* tot te keamă la mobilizare ! Că, la Batalionul Gheaze Motorizat fac ăjdea completări până la 70 de ani !
      Nu mai beli jinjia ca proasta și apucă-te de antrenamente, că o să-ț iasă okii alergând dupe capre !

      Ștergere
    2. Numa daca dai..timbrul..la o parte🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
    3. Hodorogul cu fortonase in vint..ondulate cu ..feerul
      La grupa ..magari cu aruncatoare Animals pe spate te pun saf🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
  23. Muierea americanca..Madam Pelosi...a aterizat in Taiwan..
    Marea armie popolara ceneza...isi roade u nghiutele🤣🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cechii Cian18:41

      Mare șmekerie că a ajuns băbăciunea acolo !
      Not problems, dupe ce pleacă, așea mai pe recoare, ajunge și Ciu En Lai acolea, împreună cu Ciang Ping Pong, care sigur n-or să mai plece !
      Ura ! Slava Cechii Cian !

      Ștergere
  24. Baaa prostilor...si.a scos SUA doar 1%..din fortele din Pacific...

    RăspundețiȘtergere
  25. Ura ! Slava Cechii Cian !...ulaa..ula...ulaaaa....

    RăspundețiȘtergere
  26. NUMBER ONE EXPLICA PENTRU ...m-ARES! II CLAR MI_A FURAT IDEILE..DAR NU_I CU SUPARARE - DIMPOTRIVA.....!!

    nr. 1 spunea...
    Dle Burebista sunteti un kosmar pe elm street , nu stiu ce , cum , cand si cat intelegeti din ce scriu eu. Eu am vorbit de cuantumuri iar impozitele progresive vor fi introduse pe cuantumuri nu pe grade si functii ! E treaba dtale ca nu ai nici 5000 lei(cu toate ca e ff putin probabil) dar daca esti multumit cu situatia in sine e problema dtale nu a mea! Inseamna ca nu meriti mai mult daca asa consideri !
    Sunt mai multe variante de eliminare a inechitatilor printre care si plafonarea (plafon minimal si maximal. Nu e normal ca unul care a activat sub Drapel mai bine de 10 ani sa aiba pensie de doar 1200 lei iar un civil care nu a muncit si nu a contribuit sa aiba 1000 lei. Pai bine dle kosmar pe Elm Street, atata valoreaza cca 12 ani de munca sub Drapel cu toate rigorile vietii cazone? 200 de lei dle kosmar?????) S-a pus problema ( fff bine ) ca pensia maxima sa fie cel mult egala cu venitul persoanei cu cea mai mare functie in stat-Presedintele Romaniei ! De aici se poate porni ! In Armata cine are cea mai mare functie? Seful SMAp! Deci aceasta persoana trebuie sa aiba pensia in cauza nu altii! Cati sefi SMAp am avut in ultimii 30 de ani sa zicem? Poate max 30 (cu adjunctii cu grade militare cu tot)ca doar nu se schimba lunar ori saptamanal.Cati comandanti de Armata , comandanti cu functii f mari care sa justifice cele 5 cifre! Nu sunt f multi ! Si atunci de unde mii de pensii peste 12000 lei? Restul , pensii mai mici, nu ca ii invidiez eu sau altii mai nene koshmar pe Elm Street dar bugetul nu suporta atat dezmat, intelege odata ! Si mai e ceva greu de inteles pentru dta : de mai bine de 6 ani pensiile sunt inghetate si cele de 1000 si cele de 2000 si cele de 5000 si cele de 10.000 etc. Dar una e sa ai pensia inghetata (pe bat) de 3000 si cu totul altceva de 30.000 ! Iar pensiile alea smecherite (am aratat ca putine sunt si meritate si cinste beneficiarilor ce le au pe merit nu pe smecherii ) au constituit si constituie motive de inghet de-a valma , inghet care te afecteaza si pe dta dar nu vrei sa vezi padurea din cauza uscaturilor”!

    2 august 2022, 21:05

    RăspundețiȘtergere
  27. Daniela Pirvu,
    O lectie de istorie....
    Bătălia de la Caransebeș, din anul 1788 poate fi considerată pe bună dreptate, cea mai imbecilă bătălie din lume. 🙂
    De ce?
    Iată faptele pe scurt.
    O armată austro-ungară de apoximativ 100.000 de soldați, care mergea să se lupte cu turcii și-a stabilit tabăra în apropiere de orașul Caransebeș. Avangarda armatei, compusă dintr-un contingent de husari a trecut râul Timiș în căutare de iscoade turcești.
    Turci n-au găsit, căci otomanii erau la mare distanță. Au dat în schimb peste o șatră de țigani care făcea pălincă. Fericiți, aceștia au cumpărat pe loc băutura țiganilor și s-au apucat de băut.
    Văzând că nu li se mai întorc husarii, austro-ungarii s-au temut de ce e mai rău și au trimis pe urmele lor un grup de infanteriști.
    Spre ghinionul lor, ăștia au dat peste contingentul de husari care era deja rangă.
    Foarte bucuroși de ce li se înfățișa înaintea ochilor, ăștia le-au cerut husarilor să le dea și lor din băutură.
    Ăia, nu și nu, că ei au dat bani pe ea. 🙂
    Ba mai mult decât atât, husarii abțiguiți bine, au făcut la repezeală o barieră lângă butoaie. Cearta a tot crescut până la momentul în care un infanterist setos și-a pierdut cumpătul și a tras din durdă mătrășind un husar.
    Atunci a izbucnit nebunia și cele două tabere s-au luat la omor.
    În timpul bătăliei, un alt husar beat a crezut că veniseră și turcii și în consecință a început să zbiere: -Turcii, turcii!
    Atunci, majoritatea infanteriștilor au intrat în panică și au rupt-o la fugă, care încotro vedea cu ochii.
    Pentru ca haosul să fie mai mare, armata era compusă din italieni din Lombardia, sârbi, croați, unguri, austrieci și români.
    Evident că ăștia toți nu se puteau înțelege între ei, căci vorbeau limbi diferite.
    Situația a fost înrăutățită de ofițerii care disperați să reinstituie ordinea au început să urle „Halt! Halt!”, iar proștilor de soldați care nu știau germană, le-a sunat în urechi drept „Allah! Allah”.
    Evident că prostimea înarmată a crezut că ăștia sunt turci, și i-a omorât pe loc.
    Cavaleria a intrat și ea în nebunie, crezând că a început lupta cu turcii și au început să ucidă pe oricine vedea în cale. Artileriștii au început să tragă și ei alandala, iar pe măsură ce se lăsa noaptea fiecare soldat trăgea în celălalt crezând că sunt otomani infiltrați în tabără.
    Nebunia a escaladat până în momentul în care întreaga armată s-a retras în dezordine convinsă că e urmărită de turci.
    Până și Iosif al doilea, împărat al Sfântului Imperiu Roman de Națiune Germană, a căzut de pe cal într-un izvor.
    Conform istoricilor Paul Bernard și Geoffrey Rogan, bătălia dintre cretini și bețivi s-a soldat cu peste 10.000 de morți.
    Peste două zile, a sosit și armata otomană lângă zidurile Şebeş Muharebesi, cum numeau ei Caransebeșul. . Au dat doar peste morți și răniți, și cucerirea Caransebeșului li s-a părut floare la ureche. 🙂
    Așa că ori de câte ori dau peste mult lăudatele exerciții militare multinaționale ale NATO, nu pot decât să-mi amintesc de Bătălia de la Caransebeș și de pericolul reprezentat de vânzătorii de răchie. 🙂
    N. P.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. ...ca la Nasiryia

      Ștergere
  28. Gandul
    SA COMENTEZE JAVRA PAZNIC DE PUSCARII....
    3m ·
    Contactată de Gândul, Oana Tașcău a confirmat fapul că „Sexy Brunette” este contul ei, dar a menționat că a recurs la această metodă deoarece este bolnavă și are nevoie de bani, mai ales că este mama a patru copii.
    EXCLUSIV | Fosta directoare a unui penitenciar important din România s-a apucat de filme pentru adulți
    GANDUL.RO
    EXCLUSIV | Fosta directoare a unui penitenciar important din România s-a apucat de filme pentru adulți

    RăspundețiȘtergere
  29. REZERVIȘTII SUB „TRICOLOR”
    Ion Alecsoiu ·

    0
    i7cm20u0gg4839c
    i
    m
    e
    cg4ft0
    3
    4
    u
    m78u

    17t7c
    n
    i
    c
    ·
    ACEASTĂ FEMEIE-CONTABIL, A CONDUS... EXECRABIL CASA DE PENSII SECTORIALĂ A ARMATEI, SINGURA, CPS, CARE, LA RECALCULAREA PENSIILOR MILITARE... NU A ACTUALIZAT LA DATA DE 01,01,2016, SOLDELE DIN BAZA DE CALCUL A CELOR IEȘIȚI ÎNAINTE DE 2000, A PUS UMĂRUL, VÂRTOS, LA DISCRIMINAREA, SĂRĂCIREA ȘI DISTRUGEREA BĂTRÂNILOR ARMATEI... ALĂTURI DE CEILALȚI... „NAZIȘTI” DIN CONDUCEREA ARMATEI... CIUCĂ, PETRESCU, JIANU. LUCA, ROȘU, etc...
    A DETURNAT FONDURI CUVENITE CALCULĂRILOR, INDEXĂRILOR ȘI MAJORĂRILOR CUVENITE PENSIONARILOR, SPRE BUGETUL ILEGAL AL AS STEAUA, UNDE FOTBALIȘTII ȘI LICHELELE DIN CONDUCERE SUNT MAI BINE PLĂTIȚI DECÂT CEI DE LA... FCSB-ul CIOBANULUI JIJI...
    DOAMNA ACEASTA ÎN 5 ANI... NU A DAT NICIUN COMUNICAT AL CPS, A TRANSFORMAT ACEASTĂ INSTITUȚIE ÎN PROPRIA FEUDĂ, A DAT RĂSPUNSURI... „LA MIȘTO” CELOR CARE-ȘI CEREAU DREPTURILE FURATE CHIAR DE ARMATĂ, A „ȘMECHERIT” CALCULUL PENSIILOR MILITARE, ASTFEL CĂ ȘI LA ORA ACTUALĂ TOȚI BĂTRÂNII PENSIONAREI AI ARMATEI... AU CUANTUMURILE PENSIILOR REZULTATE... PE PUNCTE... DUPĂ LEGEA 263, DAR NICIODATĂ ACTUALIZATE ÎN ULTIMII 7 ANI...
    A FĂCUT PARTE DIN „MAFIA” CORUPTĂ A M.Ap.N SUB LOZICA... „NOI RESPECTĂM ȘI APLICĂM LEGEA!”, DAR NU A RESPECTAT ORDINUL MINISTRULUI APĂRĂRII M.25/2016, ART.12,
    S-A BUCURAT CÂND MII DE PENSIONARI AI ARMATEI ROMÂNIEI AU IEȘIT DIN SISTEM... „PE CALE... NATURALĂ”... PENTRU CĂ ȘI-A BĂTUT JOC DE VIAȚA LOR... CU SPRIJINUL CELOR CU... CALITATEA VIEȚII PERSONALULUI ARMATEI... DEPARTAMENT DE FRECAT MENTA...
    PENTRU MARILE MĂGĂRII NAZISTE APLICATE BĂTRÂNILOR PENSIONARI AI ARMATE, MADAMA DIN POZĂ, EXACT CA PREDECESORUL EI... LUCA, A FOST „ÎNĂLȚATĂ” LA GRADUL NEMERITAT DE... GENERAL DE BRIGADĂ” (poate... artistică și de agitație, și trecută la o pensie militară... discriminatorie de 16.000 de lei, adică... 5-6 pensii de colonel cu carieră întreagă,) DISCRIMINAȚI DE ACEASTĂ... MADAM... GHENERAL DE... CARTON...
    POATE CĂ ACUM VA AVEA UN MOMENT DE SINCERITATE ȘI VA PREZENTA SCUZE BĂTRÂNILOR ARMATEI ROMÂNIEI... ȘI VA APRINDE O LUMÂNARE PENTRU CEI TRECUȚI LA VEȘNICIE ȘI FURAȚI CA-N CODRU DIN DREPTURILE LOR LEGALE DE PENSIE...
    ACEASTĂ FEMEIE A DAT CINSTEA PE RUȘINE...
    „DREPTATE! OCHII PLÂNȘI CER SĂ TE VADĂ! ”

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  31. Fosta directoare de pușcărie găsea clienți.
    Și Cezar in loc să-și plătească CAR ul dădea banii fetelor care își vindeau trupul pe bani. 😁
    E chestiune de cerere și ofertă.

    RăspundețiȘtergere
  32. Rambo și Cezar in loc sa postească aspru tot bat câmpii de reparații și actualizări.

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu era CAR.ul baa mincinosule
    Era RATA la apartament....

    RăspundețiȘtergere
  34. Viva a revoluțione !16:48

    Cezerike, ai belit pula. Mă rog, flinticul ăla de ți-a mai rămas sub buric. Procororii cu biblea sub braț au activat, din nou, dosarilii criminalilor de la Răscoluțea din 89 !
    Vizate în mod special: forțele de represiune din UM 01185 (Regimentul Mecanizat), din Timișoara, care au tras în noi 16-22 !
    Acu dădu pe teveuri, că cică nu e clar de ce au dat cu alicea dupe populație, cele 7 Taburi dislocate bezmetic, pe străzile Timișoarei !
    =====================================
    https://cercetare-memorialulrevolutiei1989.ro/wp-content/uploads/2020/10/Fortele-de-represiune-din-Timisoara.pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa.i pupi in flintic pe toti cei de la 0185..

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Porkule...ia vezi mausoleumul din Seghed..dintr.o cazarma
      Ridicat in cinstea" eroilor cazuti in revolutia din Timisoara"

      Ștergere
    4. S.au impiedicat..si au cazut..noapte pe la 01.2.3..
      Au uitat sa se mai scoale..

      Ștergere
  35. Se putea construi foarte frumos capitalismul daca erau puși la munca ăștia gen Cezar și Rambo.
    Comuniștii când au venit au ras tot.
    Băieți pragmatici.
    Ăștia cu democrația le-au dat pensii micuților.

    RăspundețiȘtergere
  36. *InaltPreaCufuritu17:57

    IPC* Teo Răzvrătitu le-a dat un pic de mumu Oamenilor Lejii, care l-au amendat că nu a respectat regulile izolării pandemice !
    Mumu-mumu, pe bune !
    De fapt, Ministerul Oamenilor Lejii cam tot incasează mumu-mumu de-o bucată de vreme. Oamenii Lejii cică prind infractoru cu gâsca-n straiță, îi bagă la beci, iar ceilanț oameni ai lejii îi dă drumu, ca să nu se stresează-n zdup !

    RăspundețiȘtergere
  37. Cezar Big Bo$$21:32

    Un adevărat portal de cultură si de informare jenerală !
    De toate, pentru tonț: știri cazone, literatură, penzii, rezboaie, bisericești, personaje celebre (vez 3 august 2022, 09:56, rândul 6, cuvântul 4 și următoarele), bancuri cu ceobârloi, sex nebun și alea alea !
    Ura ! Slava Cezerea ! Jos jostițea care vra să-l baje la beci, că cică a dat cu alicea dupe căpreoare, în 89, la Marea Răscoluție din Timișioara !

    RăspundețiȘtergere
  38. ,,,,timburusul meu este siu al tau...ia-l ca pi bomboana !Din ce-l suji din ce si fase mai micut ...

    RăspundețiȘtergere
  39. Părintili Cleompa08:37

    Hop, hop, hop,
    Toț greșiții dupe-aciu
    S-o ea la ceok !
    ==================
    AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  40. CIUCAflender08:51

    Tot în aceasta zi, pomenirea Sfântului Mucenic Tatuil, care spânzurat s-a savârsit.

    Tot în aceasta zi, pomenirea Sfântului Sfintitului noul Mucenic si întocmai cu Apostolii Cosma (Etolianul), care prin sugrumare s-a savârsit.
    ==================================
    Ai dreq, la noi nu vrea nimănea să se săvârșește pentru păcate ! (vez băsănău, bok=cacat în limba turcă, apesedilă todose, dotore plagiatore făra de arjinț, ciucu nasirianu și alț păcătoș, în vecii vecilor și pururea. muie veșnică. hamin !)

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!