Google Website Translator Gadget

duminică, 4 septembrie 2022

Cel mai avansat submarin din lume intră în acțiune: Poate lovi navele Rusiei de la 1.600 de kilometri distanță VIDEO 2 Autor: George Titus Albulescu Vineri, 02 Septembrie 2022, ora 05:03 30579 citiri Cel mai avansat submarin din lume intră în acțiune: Poate lovi navele Rusiei de la 1.600 de kilometri distanță VIDEO Submarinul de atac al Marii Britanii este cel mai avansat din lume FOTO: BAE Systems HMS Anson, cel mai avansat submarin de atac din lume a fost lansat la apă ieri, 31 august 2022, el având nu mai puțin de 38 de torpile Spearfish și rachete de croazieră Tomahawk Block V la bord. Submarinul ar putea lovi navele de război ale Rusiei de la o distanță uriașă, de 1.600 de kilometri. Noul submarin s-a alăturat astfel Marinei Regale din Marea Britanie, după 11 de ani de la începerea fabricației, el costând colosala sumă de 1,3 miliarde de lire sterline, potrivit Daily Mail. Submarinul HMS Anson, care are 7.800 de tone și o lungime de 97 de metri, poate transporta un echipaj de 98 de persoane și are o viteză maximă de 30 de noduri. De ce avionul invizibil Su-57 al lui Putin nu poate învinge modelul american F-35 VIDEO Ceremonia lansării la apă a noului submarin de atac a avut loc la danele de la BAE Systems din Barrow, Cumbria, la care a participat și premierul Marii Britanii, Boris Johnson. Ads Cel mai avansat submarin de atac din lume poate elimina ținte inamice terestre și marine de la o distanță de până la 1.600 de kilometri. El este echipat cu 38 de torpile Spearfish și rachete de croazieră Tomahawk Block V, fiind capabil să distrugă navele și submarinele inamice, inclusiv ale Rusiei, pentru a colecta informații și pentru a proteja alte nave ale Marinei Regale britanice. Submarinul vânător-ucigaș HMS Aston este al cincilea dintre noile submersibile de atac din clasa ”Astute”, care se alătură flotei britanice, care sunt descrise ca fiind cele mai mari și mai avansate operate de vreodată de Royal Navy. Mister descifrat la Marea Piramidă din Egipt: Descoperire după 4.500 de ani VIDEO HMS Anson poate atinge viteze de peste 30 de noduri și dispune de un reactor nuclear Rolls Royce la bord, ceea ce înseamnă că submarinul nu va trebui niciodată să fie alimentat în timpul funcționării sale de 25 de ani. „Norocul de a fi comandantul celui mai avansat și capabil submarin de atac construit vreodată în Marea Britanie, în ziua punerii în funcțiune, este cea mai mare onoare a carierei mele submarine”, a declarat comandantul David Crosby.

37 de comentarii:

  1. KILLERII SA SE ABTINA LA COMENTAT PE ACEST BLOG...!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...aparusera niste kileri periculosi
    Auzi..taie pula in loc de pork..altul vrea sa.l injunghie in burta si sa.l beleasca..doamne feri....🤣🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12:09

      Tot va fi descoperit acest nemernic si unii sunt dispusi sa plateasca chiar o pensie doua (fro cateva miisoare de euroi) numai sa-l vada cum grohaie cu cosorul in scrotul despicat de catre cei din clanul duduianu sau muianu,intr-o dimineatza printr-un colt de parca kakand isi plimba javra si-si suje pula prin furtunase.Va aparea o stire pe ''Ikodia TV''-un fost colinel ,un boshorog idiot a fost gasit agonizand la capatul aleii din Parcul Moghioros deoarece incercase sa faca perversiuni cu un aurolac si nu s-au inteles la pret''.

      Ștergere
  4. MasterChef11:29

    Nu muei Cezare, Mojiu lui Vio a vrut ca să-i servească o varză cu carne, mîncare-ardelenească. Și cum rețeta e ceva mai complicată în foi de varză sula să i-o înbelească toată. În compoziție s-adauge și-o ceapă călită, precum și pielea sulii bine belită.

    RăspundețiȘtergere
  5. MonsterChef12:46

    rambo2021 Viorel Kizdiș 7 iulie 2022, 12:01
    cezarus limbricoides cremenalu'din '89, macelarul de pe strada Surorile Caceu
    Ciobane idiot ,angajat sa marleasca caprele si sa suga la tapi,ai permis ca acesta gloaba sa fie transformata intr-o cacastoare de tip Ferentari, chiar nu ti-e jena mai kakanare sa aduni atatea dejectii intr-un loc?

    RăspundețiȘtergere
  6. Kișu cu dureri în al lui Pișu12:58

    rambo2021 Viorel Kișăt14 februarie 2022, 17:12
    @Capitane criminal,te vad tare putintel la minte,ai un vocabular redus si primitiv, la vreo judecata abstracta nu ai cadere.practic esti un munte de prostie pe care si Himalaia il invidiaza.Cum crucea si altarul ma-ti ai ajuns ofiter mai retardatule? Ai biblioteca acasa, ai citit vreo carte la viata ta?
    Fac ceva pe mormintele celor dragi tie si cred ca ar fi mai nimerit sa iesi odata din sistem ca faci degeaba umbra pamantului.Mi-e scarba de cate ori trebuie sa ma confrunt cu tine, imi vine sa vomit, spurcaciune umana!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fofoloancă13:11

    Măi Viorele, Mojiu m-a rugat să-ți spun, să-ți cumperi iute o funie și-un săpun, asta deoarece ești reinbou și nebun ca să-ți agăți osînza la zvîntat de-un crac de prun. De însă nu-ți place ca la soare să te-usuci, dă-ți cu sopon rozeta iar noi ți-o dăm la buci.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chef la Cuțâtii15:19

    Băi nemernicilor, când vă spun eu că stem ca și reparaț, păi așa o să hie ! În nici două luni, pregătiți-vă cardurile ! Promisiune de la bistrițeanul meu consătean Nea Vasile, zis și Nea Coloană Vertebrală ! Să nu-m mai ziceț voi mie Viurea Ciucardea, cel care măKiș mereu !

    RăspundețiȘtergere
  9. Oleics15:38

    Anunț !
    Vând frecție galenică (glăjuțe de 100ml) la preț avantajos ! La achiziția unui coșuleț de glăjuțe ofer gratuit o litră de alcool de 98, amestecat cu gaz lampant !
    Aștept provincia de Hurzicani !

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim16:02


    Fofoloancă4 septembrie 2022, 13:11
    Chef la Cuțâtii4 septembrie 2022, 15:19
    Oleics4 septembrie 2022, 15:38
    Circula un zvon prekum ka ma-ta (putregai asa cum se afla) ar fi cea mai mare curva dintre moroi si acuma o duce si pe nora-sa si nepoata-sa la puli putrede cica jermii le-ar crea niste placeri zeiesti iar tu mai dai cate o raita si scurmi mormintele ca sa le dai limbi.Ai putintica rabdare dobitocule ca in curnd vei fi si tu alaturi de ei,deja se simte duhoarea de mortaciune de cum deschizi curul ala de gura stirba!

    RăspundețiȘtergere
  11. Waiiii....Nu as fi crezut vreodata ca voi populariza pe acest blog ..de aleasa cultura si ...celelalte pe" TURBA IN CAP supranumit in IOROPA - SIRVUPLEMADAME...cu mina desigur intinsa "..dar iata ce zice narodul..
    Oare sa fie un nou MaKis..imprastiat??
    4 septembrie 2022, 11:20
    Cornelius Flavius Ifrim spunea...
    Ieri, o afirmatie a moderatoarei de pe Romania tv, in cadrul unei emisiuni intre orele 15 si 16, si afirmatia fiind facuta cam pe la ora 13.30, info pe care mi-a furnizat-o un camarad la modul real, si care mi-a ridicat parul de pe cap: Cucoana a spus ca Budai s-a dus la Bruxeless sa scoata beneficiarii din planul PNRR, ceea ce insemna ca pensiile sa ramana in suspensie si in afara PNRR, gonflatii reusind o victorie, sinistratii sa ramana in continuare rablagiti! Atunci am actionat, tot la un camarad super informat si super serios care m-a lamurit care e realitatea:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. too..b..c....
      S-a dus Budai la ministrii UE doar sa incerce sa scoata pensiile militare din cadrul celor 9,5%, procente din bugetul de stat destinate numai pensiilor civile, ca sa nu le ,,furam'' noi din cei 9,5%, pentru ca pensiile noastre se hranesc din bugetul Armatei din procentul de 2,5% pt inarmare, in care intra si cheltuielile cu pensiile militare. Ce mi-a mai zis sursa sigura: Sa stam linistiti si optimisti pentru ca suntem acum recalculati conform jalonului 215 din PNRR si acolo e Banca Mondiala sa se respecte acest jalon intocmai, si e posibil sa se termine totul pana la sfarsitul acestei luni, sau pana luna viitoare, cel tarziu in noiembrie, ca sa se aplice de la 1 Ianuarie 2023! Jalonul 215, daca eu imi aduc bine aminte, este ca sa creasca pensiile mici si medii, sa se elimine discrepantele dintre aceleasi grade, aceleasi functii si vechimi si dintre generatiile vechi si cele noi, pensiilor foarte mari sa li se puna capastrul si botnita, deci eliminarea tuturor discriminarilor si inechitatilor! N-o sa mai fie, de exemplu, Colonel cu Academie si functie foarte mare cu 7000 lei pensie, cand sunt si plutonieri adjutanti cu 12.000 lei, si alt Colonel cu functie poate mai mica decat primul, dar cu 10.000. Ce ma doare pe mine? Ca acel Colonel avand 10.000 are si un doctorat neverificat de o comisie anti copy paste, care ia 15% pe un plagiat, ca si actualul Prim Ministru, Nicolae Ciuca, fiind ciuca atacurilor presei ca este un plagiator notoriu, care a avut si tupeul sa secretizeze acel copy paste, apoi sa intervina legislativ sa se protejeze de verificari, si alea legale, dar avand tupeul de a se pretinde candidat, cu acesta infractiune, la prezidentiale din parte partidului copy paste basanist PDL, acum cu mofturi de PNL! Deci copy paste peste copy paste, care sug din actualizarea la timp a pensiilor mici si medii!

      4 septembrie 2022, 11:20
      Cornelius Flavius Ifrim spunea...
      Ieri, o afirmatie a moderatoarei de pe Romania tv, in cadrul unei emisiuni intre orele 15 si 16, si afirmatia fiind facuta cam pe la ora 13.30, info pe care mi-a furnizat-o un camarad la modul real, si care mi-a ridicat parul de pe cap:

      Ștergere
    2. Cucoana a spus ca Budai s-a dus la Bruxeless sa scoata beneficiarii din planul PNRR, ceea ce insemna ca pensiile sa ramana in suspensie si in afara PNRR, gonflatii reusind o victorie, sinistratii sa ramana in continuare rablagiti! Atunci am actionat, tot la un camarad super informat si super serios care m-a lamurit care e realitatea:
      S-a dus Budai la ministrii UE doar sa incerce sa scoata pensiile militare din cadrul celor 9,5%, procente din bugetul de stat destinate numai pensiilor civile, ca sa nu le ,,furam'' noi din cei 9,5%, pentru ca pensiile noastre se hranesc din bugetul Armatei din procentul de 2,5% pt inarmare, in care intra si cheltuielile cu pensiile militare. Ce mi-a mai zis sursa sigura: Sa stam linistiti si optimisti pentru ca suntem acum recalculati conform jalonului 215 din PNRR si acolo e Banca Mondiala sa se respecte acest jalon intocmai, si e posibil sa se termine totul pana la sfarsitul acestei luni, sau pana luna viitoare, cel tarziu in noiembrie, ca sa se aplice de la 1 Ianuarie 2023! Jalonul 215, daca eu imi aduc bine aminte, este ca sa creasca pensiile mici si medii, sa se elimine discrepantele dintre aceleasi grade, aceleasi functii si vechimi si dintre generatiile vechi si cele noi, pensiilor foarte mari sa li se puna capastrul si botnita, deci eliminarea tuturor discriminarilor si inechitatilor! N-o sa mai fie, de exemplu, Colonel cu Academie si functie foarte mare cu 7000 lei pensie, cand sunt si plutonieri adjutanti cu 12.000 lei, si alt Colonel cu functie poate mai mica decat primul, dar cu 10.000. Ce ma doare pe mine? Ca acel Colonel avand 10.000 are si un doctorat neverificat de o comisie anti copy paste, care ia 15% pe un plagiat, ca si actualul Prim Ministru, Nicolae Ciuca, fiind ciuca atacurilor presei ca este un plagiator notoriu, care a avut si tupeul sa secretizeze acel copy paste, apoi sa intervina legislativ sa se protejeze de verificari, si alea legale, dar avand tupeul de a se pretinde candidat, cu acesta infractiune, la prezidentiale din parte partidului copy paste basanist PDL, acum cu mofturi de PNL! Deci copy paste peste copy paste, care sug din actualizarea la timp a pensiilor mici si medii!

      Ștergere
  12. Reparaț, neterminaț pula-n brațe o să luaț18:56

    Măi băieț, nicidată să nu-i credeți pe cei căzuț în cap la propriu ca Cișu ori tizu lui Ifrim al nostru, primul de pe tractor, al doilea de pe basculă, că ei sunt dotați cu placă de argint în locul osului temporal. Asta creează o groapă de potențial Yukawa și unicul, dar unicul lor neuron rămîne captiv acolea ca un koi într-o căldare. Cînd toată omenirea e în kăkat cu inflația și prețurile la energie ”vrabia mălai visează și țîganul pomenire”. Așteptați peleixul c-o să vi-l dea muine nea Vasile Dîncu...

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai tocmai de aia trebuie sa ne dea!
    Civilii primesc fel de fel de ajutoare sa treaca peste criza.
    In Ioropa..la fel..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ajutoor, luați-l de pe mine că-l omor!19:27

      Muei Petrike, singurul ajutor pe care-l poate da statul acum unor tilicari ca noi, este în cuantum de fix 6095 lei.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Sa.l fut in gura pe taran...
      Tocmai vroiam sa intreb..e recalcularea sau Plx.199
      Asa sa fif Nikk...sa moara de ciuda..Casa sectoriala..

      Ștergere
    4. Doamne ajuta..la toti!

      Ștergere
  14. Anonim19:22

    Zise betivanu de-si vandu TABul pe un paharel de rachie si mai trase o rafala in popor si o dusca de kakat imprastiat pe trahee!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fi mîrlan și nu-l supăra pe șefu!

      Ștergere
    2. Jostițiaru19:45

      Bă, care moaș-ta-n cur îi faci aroganțe lu Petrike Zero Barat, că ne închide iar haznaoa ! Buey Viureleee Kele, tu ej bă ?

      Ștergere
    3. El este da.l draku..de porcovan🤣🤣🤣🤣🤣asa i.a zis Huhurezu...

      Ștergere
  15. Viurea Rembou Ciripo sau Greu de Ocis 819:40

    Viorel A Kis4 septembrie 2022, 16:02

    Fofoloancă4 septembrie 2022, 13:11
    Chef la Cuțâtii4 septembrie 2022, 15:19
    Oleics4 septembrie 2022, 15:38
    Circula un zvon prekum ka ma-ta (putregai asa cum se afla) ar fi cea mai mare curva dintre moroi si acuma o duce si pe nora-sa si nepoata-sa la puli putrede cica jermii le-ar crea niste placeri zeiesti iar tu mai dai cate o raita si scurmi mormintele ca sa le dai limbi.Ai putintica rabdare dobitocule ca in curnd vei fi si tu alaturi de ei,deja se simte duhoarea de mortaciune de cum deschizi curul ala de gura stirba!
    =====================================
    Zise balabusta de Urziceni, cel ce se pretinde demiurg, olimpic, cumandur, intemeietor de partid, administratore de cefereu, secretar de pecerea, șoptirikă ot okiu&timpanu, prifesor hororis pauza, consumator de frecție galenică, ciorditor de alcool de 98&gaz lampant și consumator de ciucalată mocca !
    Aloooo, Alexeniu, ce monstru aț plămădit acolea bre !

    Iar ciordi baragladina apa de la șoareci, de-a turbat de tot !

    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ie.te al draku..aparu si Itic..sa faca o afacere
      Al dreac ovrei..el crrde ca aicisa e..Ukrayna

      Ștergere
    2. Pe.Se.
      Ba Kadir...ssst sa nu ne auda Tache...niste Himars .uri nu ai?
      As lua vo 5..6..sa le trimit cadauri de Halwen..

      Ștergere
    3. Si un Sugimarin...as cumpara..

      Ștergere
  17. Fofoloncu20:29

    Bue, sunt dispus să plătesc 4 penzii brute, cu Ceaseseu și impozât ol inclusiv, numa să-l găsește cineva pe Moji Afurtuniței, ca să-l predăm pentru sacrificare staborulu dân Urzikani, pentru a fi oferit ca ofreandă Zăului Viureliss Kelis Kișufertiti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parcepa21:13

      Uăi, crecă-l găbjăsc eo ! Alaiv or ded ! Dăjea i-am făcut tablăul portret robot landscheip, iar de MUIne îl likesc cu lichici din făină pe gardurilii șparlamentulu, la Izvor ! Că, p-acolea îș face veacul ! Il dau și la Secretareatu Jeneral la Meapeneu, ca să-l baje în primul BIA, ca să hie prelocrat cu întregul efectiv, pe bază de semnătură !
      Pfoaaa, recompeansa e ca ș-ame !

      Ștergere
    2. Care.i premiul pe ..fortonase?

      Ștergere
  18. Anonim23:42

    Mai duceti-va dracului de scarnavii libidinoase daca la varsta asta va place sa va ''tilicariti'' precum ultimii baietasi de tarla de capre.Idioti ,retardati si ramoliti, traiti degeaba scarbe umane ce sunteti! Muriti odata putregaiurilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tigri 2..cu un coi....s-a suparat pe viata !

      Ștergere
  19. Anonim09:41

    So fi suparat pe idiotul ala care sta tot timpul cu nasul in curul lui si-i linge pula toata ziua de vreo 6 ani incoace.Pe vremuri ,bosorogul ala cu pula-n furtunas ,ka kand era elev la LM C-lung isi aducea mamaicuta-curvulita ca sa-i initieze pe elevi la futai si femeia a ramas cu norma intreaga iar cand a ajuns Vio ,curva era cam batraioara si nu i se mai permitea decat sa suga ,precum mielu la oaie si de acolo a invatat si acest bou de fiu-so de ne suge pe toti ,zi si noapte de cate doua-trei ori.Curvistina este putreda de mult timp si-l tot striga pe idiot dar ,el ,nu se da ,inca dus, mai vrea sa suga ceva de la cei vii.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!