Google Website Translator Gadget

luni, 24 octombrie 2022

!!!!! Actualitate Primul convoi cu blindate franceze pentru protejarea României intră duminică noapte în țară Primul convoi cu blindate franceze pentru protejarea României intră duminică noapte în țară Data publicării: 23.10.2022 12:02 Primul convoi cu blindate franceze pentru protejarea României intră duminică noapte în țară. Foto: Profimedia Primul convoi cu tehnică militară franceză constând în transportoare blindate, în vederea completării mijloacelor tehnice ale Grupului de luptă al NATO (Battle Group Forward Presence- BGFP) dislocat în Cincu, va intra duminică în România. Convoiul va intra în ţară în jurul orei 21,00, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, judeţul Arad, informează Ministerul Apărării Naţionale într-un comunicat de presă. Potrivit sursei citate, un al doilea convoi, constituit dintr-o companie de tancuri Leclerc, urmează să intre în România în luna noiembrie. "Grupul de luptă al NATO (BGFP) din România s-a constituit, începând cu luna mai, prin transformarea elementelor multinaţionale aliate din cadrul Forţei de Răspuns a NATO, dislocate în ţara noastră. La propunerea Franţei de a prelua rolul de naţiune-cadru, batalionul francez dislocat în România, considerat vârful de lance (Spearhead) al Forţei cu Nivel de Reacţie Foarte Ridicat al NATO (VJTF), formează BGFP pe teritoriul naţional, integrând, pe bază rotaţională, efective ale Belgiei şi Ţărilor de Jos. BGFP contribuie la creşterea cooperării militare a României cu Franţa, şi, implicit, la consolidarea securităţii spaţiului euro-atlantic pe Flancul Estic. Cooperarea cu partenerii strategici şi existenţa pe teritoriul naţional a unor structuri de luptă relevante contribuie la creşterea capacităţii de apărare şi descurajare în contextul războiului din Ucraina şi a crizei din regiunea Mării Negre", se arată în comunicatul MApN. Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/primul-convoi-cu-blindate-franceze-pentru-protejarea-romaniei-intra-duminica-noapte-in-tara-2126817?fbclid=IwAR1m7wZbg07gaW6z-p94QzAjCw6DsdFovxwrn9-nKj8uF0vyl6qtikEEBEE Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

35 de comentarii:

  1. Nea Vasi ..l-a bagat in ma-sa pe malai mare si nesimtit !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va intreb : Ati inteles ca si Grobianul asta cu fortonase la evacuare si care baga degetele in kk..si da pe toti peretii...AVEA O MISIUNE PE ACEST BLOG? IDEM MARES..pe HUHU...
    Ducerea in derizoriu ..pentru a nu se coagula o opinie favorabila ..ACTUALIZARII si scoaterii la suprafata a ilegalitatilor de la MFA-pensii
    L-am lasat sa vad pina unde poate sa mearga....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. ...si nici n-ai basca! Da'de ce n-ai basca baaa!!

      Ștergere
    3. Bine ai revenit..!

      Ștergere
    4. Ti-l aduc si pe tulumbaru si pe M....ares daca vrei.Daaa ceva CIF "te-ar coafa?"

      Ștergere
    5. Mai bine lipsa ..
      Toti fac greata...

      Ștergere
  4. Cezar sigur are o misiune pe acest blog.
    Pare foarte dubios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. csej
      24 octombrie 2022, 07:51
      Celor cu Oskar si alte manarii le tremură ismenele in cur.Legea 223/2015 in forma actuala e o mizerie fiindca împarte pensionarii militari in cei pensionari înainte de anul 2010 si dupa.Singura posibilitate fără a aduce prejudicii bugetului de stat pentru rezolvarea acestei discriminări este o lege bazată pe veniturile lunare in toata carieră militara la care se adaugă pensia suplimentară si OMM.

      RăspundețiȘtergere

      Ștergere
    2. Catelus PRRRROST
      Cei care AU LUAT...au meritat
      Puscariile nu au intrat in NATO!

      Ștergere
    3. Domnul colonel Mareș de exemplu nu a luat.
      Și a fost la MApN.
      Plus că a reprezentat România în teatre de operații externe.
      Alții erau la cules de gogonele atunci, nu dam nume, Cezar.
      Și Rambo bea kerosen cu borcanul in hangar.
      😁

      Ștergere
    4. Nici Ciuca Nasirianul nu a luat ajutoare.

      Ștergere
    5. Astia Nu au meritat ..clar!

      Ștergere
    6. Cezar
      Nici doamna general Anaconda nu merita?
      Nu știm ce misiune aveți pe acest blog dar păreti fan Zdrelinski.

      Ștergere
    7. Am auzit..ca te.ai hotarit sa.ti faci blog...unde sa posteze toaaate javrele🤣🤣😝😝🤑😝🤑😝
      Bravo bai..ca pe aici nu mai faci multi purici

      Ștergere
    8. Ti.a raspuns foarte clar Nikk..un alt militar pursînge nedreptatit..
      Daca nu ai inteles nici acum..clar ai o problema la...compiuter!!

      Ștergere
  5. Nikk

    Sa va intre bine in cap!

    1)Am fost militar în termen
    2)Sistemul penitenciar a fost unul militarizat până în 2004.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dîncu și-a dat demisia de la MApN, așa că sula peleixuri. Visați frumos în continuare, noapte bună!

    RăspundețiȘtergere
  7. Gorila hadicapata ..contraataca...usile inchise pina face poc - sa scapam draku de idiot !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru o misiune în Congo acum peste 10 ani, cel plecat beneficia de 60.000 de dolari, aproximativ 48.000 E plus solda în țară egală cu solda avută la plecare datorită celor 2 sporuri acordate.

    RăspundețiȘtergere
  9. SIC POTAIE PURICOASA ..si eu am fost de doua ori...hi..hi..hi..

    RăspundețiȘtergere
  10. vasile
    24 octombrie 2022, 16:21
    Ministrul Muncii, Marius Budăi a prezentat luni, la Parlament, soluţiile Băncii Mondiale pentru îndeplinirea jalonului din PNRR privind pensiile: Să aibă parte de contributivitate, să aibă un stagiu minim şi să nu mai fie nicio pensie care să depăşească venitul din timpul serviciului. Acestea sunt solutiile trimise de budai si retrimise de banca mondiala. Din nou ne ciuruiesc guvernantii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. OARE..??
    nr. 1
    24 octombrie 2022, 18:14
    Nu o mai tot intoarceti si pe stanga si pe drepta ca sa deturnati adevarul si sa umpleti de minciuni totul! A spus si ministrul Apararii in mai multe situatii: la aceeasi situatie juridica unii au pensii de 3 ori mai mari decat similarii lor, iesiti din sistem cu mai multi ani in urma. Aceasta e una din marile hibe! Si nu e singura! In clusiv dl ministru Bolos s-a referit la cuantumurile excesiv de avantajoase care trebuie un pic mai mult recalibrate, nu s-a referit la pensiile mici si medii (de pana prin 8000-8500 lei) care nu vor fi afectate ori de vor fi afectate , modificarea in + sau - va fi mica! plx 199 de va fi aplicat va cuprinde un tabel cu cuantumurile minime nete si un tabel cu cuantumurile maximale nete .Aceasta va fi de fapt noua formula de calcul in cadrul PNRR si ce va rezulta va intra rapid si eficient in plata! Deci adios pensii de 5 cifre pentru smecheriti !

    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu stiu ca era in staful (alaturi de E,C, ) sscmd inainte de a trece
    in ladpm
    am intrat de multe ori in contre cu el...

    RăspundețiȘtergere
  14. Ifrime...pampalaule rusii platesc in ruble si ce apuci sa furi de prin Ukrayna...WC..-uri..masini de spalat etc..
    Ukrayna plateste direct pe card in DOLARI SI EURO
    Lunar primeste de la mUE...1,8 miliarde de euro !

    RăspundețiȘtergere
  15. Plus ca te va fura milogul de G.O.
    Iti taie gitul si iti ia tot

    RăspundețiȘtergere
  16. Hi..hi..hi..Handelul...face spume pe la poarta .....

    RăspundețiȘtergere
  17. Pai la 15.000 cit zice unul ca are acum ??
    Si asta-i militar pur..gata sa intre in lupta cu Divizia 101 Aeropurtata ! -- SEF LA PERSONAL....

    RăspundețiȘtergere
  18. Leo
    25 octombrie 2022, 09:02
    Via Digi...........
    "Social democrații, gata să umble la pensia militară a lui Ciucă Într-o declarație de presă susținută luni, ministrul Muncii, Marius Budăi, a spus că pensiile militare sunt incluse în jalonul din PNRR care prevede alinierea tuturor pensiilor la principiul contributivității. PSD ar vrea astfel să taie și pensiile militare, la pachet cu celelalte pensii speciale, folosindu-se de un raport al Băncii Mondiale cu cerinţele pentru îndeplinirea jalonului din PNRR referitor la pensiile speciale. „După cum ştiţi, avem un contract în derulare cu Banca Mondială pentru a îndeplini cerinţele din PNRR. (...) Avem recomandări de la Banca Mondială, astfel încât să putem respecta jalonul, măsuri care să vină îndeplinirea celor cinci cerinţe din jalonul pentru pensiile aşa zis speciale. Din cauza acestei expresii juridice, pensii speciale, Comisia Europeană a interpretat că şi pensiile militare trebuie să fie introduse în acest jalon. Se referă jalonul la trecerea pensiilor, să aibă parte de contributivitate, să aibă un stagiu minim realizat în specialitatea respectivă şi să nu mai fie nicio pensie care să depăşească venitul din timpul serviciului. Toate aceste propuneri, pentru a îndeplini jalonul, se regăsesc în materialul primit de la Banca Mondială, material care a fost înaintat şi către cabinetul prim-ministrului”, a declarat luni Marius Budăi. Documentul redactat de Banca Mondială recomandă ca pensiile speciale actuale să fie calculate pe baza principiului contributivității, nicio pensie specială să nu depășească veniturile din perioada de activitate, iar perioada minimă de contribuție să fie similară cu cea utilizată în sistemul public general de pensii."

    RăspundețiȘtergere
  19. Apropo de Gachi
    Vedeti cine LUPTA PENTRU PENSIILE NOASTRE? Sub deviza...LA CONDITII JURIDICE EGALE PENSII EGALE !
    GACHI cu 15.000 ; Gropan care nu cred ca are mai putin ..si Gligor.....

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai lipsea ...Mares...hi..hi..hi..

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!