Google Website Translator Gadget

luni, 5 decembrie 2011


4 decembrie 2011

Pensia lui Arhimede (aprox.287 iHr-212 iHr)


                               FOLOSITI CENTURA !!

         Politistul  . .....uite ,daca soferul nu a purtat centura de protectie :capul terci pe parbriz ,pieptul  alifie pe volan.......si priviti la pasagerul din dreapta ,care a purtat centura regulamentar: parca-i viu !!!!(hi,hi,hi,)

                                                                                

       

6 comentarii:

  1. A visitor from New York viewed "ARMYIA -" Thank You !!

    RăspundețiȘtergere
  2. E logic pentru toata lumea ca asa stau si au stat lucrurile ,pai cum altfel?La munca putina bani cacalau[maria ta].Asa sunt si italienii care ne folosesc pe post de slugi ,asa sunt si spaniolii si altii care au trait bine mersi din cheagul capatat de-a lungul a sute de ani de colonialism sau piraterie sau subjugarea altor popoare.Si ne faceau pe noi lenesi si hoti.Cum se poate ca noi sa muncim pana dam in branci si ei s-o tina la relanti ,sa faca tot felul de mishmashuri si sa aiba venituri de 3-4 ori mai mari ca noi?De unde atata belsug.Pana la urma se vede in datoriile pe care le au si pe industria lor de carton.le-au inchis rusii robinetul,noi amarastenii,ne-am mai desteptat,africanii si restul tarilor lumii a IIIa au facut studiile in Romania acum 30 de ani si au prins toate matrapazlacurile occidentului.Nu le mai cumparam chia toate stifturile pe bani grei,sper sa se ajunga la o noua ordine mondiala pentru ca ai nostrii prunci sa nu mai fie slugile lor.tigri2[m-am sters din analelel lui Plano deoarece tare il mai banuiesc de complicitate la anumite scandaluri]

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate T2 ! Tot timpul am sustinut ca aceasta criza ii joc de glezne, pentru a pune mana pe cat mai ulte fonduri de intrajutorare!! Prostii cotizeaza ,sacul s-a facut mare si de ce sa dea pentru Ro sa Bg sau alte state mai amarate(sa faca un mic plan Marshall)pentru a ne ridica? Inventeaza ei o criza tipa ,urla si uite cum sar cu sutele de miliarde de euroi s-i salveze cica!! Grecia ,Spania ,Italia ,pot sa-si reduca cu 50% veniturile bugetare gonflate in nestire si gata pot sa-si plateasca tooate datoriile suverane si nu numai! Niste excroci cu pretenti de mari domni!

    RăspundețiȘtergere
  4. TOP GUN
    Cezarica,
    Profit de aceasta ocazie sa-i urez LA MULTI ANI ,in special lui Nikk,care se plangea, ca lui nu-i ureaza nimeni La multi ani, asadar tuturor sarbatoritilor acestei zile,sanatate si multe cadouri,tort si sampanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LA MULTI ANI SFINTISORILOR ACESTEI ZILE!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Howdy, I believe your blog may be having browser compatibility issues.
    When I take a look at your blog in Safari, it looks fine however, when opening in Internet Explorer, it
    has some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up!
    Apart from that, great blog!

    Check out my website ... CharlynGWhitacker

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!