Google Website Translator Gadget

luni, 8 iulie 2013

DAAA..dar fara discoteci..etnobotanice..etc_____________________________________

Educatie

Bacalaureat 2013: Ce colegii au obținut rata de promovare de 100%



Examenul de Bacalaureat din anul 2013 a fost unul cu emoții pentru elevi. Luni, ei au aflat rezultatele. Cumulate, rezultatele absolvenților și rata de promovare a dus la plasarea sau nu în top a anumitor colegii și licee. De dorit și parcă prea greu de realizat este o rata de promovare de 100%. Și totuși s-a întâmplat în cazul colegiilor militare liceale. 
Bacalaureat 2013: Ce colegii au obținut rata de promovare de 100%
În urma afişării rezultatelor la probele susţinute, toţi cei 342 de absolvenţi ai colegiilor militare liceale, au promovat examenul de bacalaureat. Este o rată uimitoare în comparație cu celelalte licee, însă este una la care ne-am fi putut aștepta dacă luăm în calcul rezultatele de anul trecut.
În anul 2012, an în care rata de promovare a Bacalaureatului  din sistemul civil a fost de 43%, dintre cei 272 de elevi de clasa a 12-a de la Colegiul Militar Liceal “Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul” din Alba Iulia şi Colegiul Militar Liceal “Dimitrie Cantemir” din Breaza, doar patru au fost respinşi.

Un comentariu:

  1. Anonim19:37

    Cu parere de rau o zic ...si la ce le foloseste ?
    Astia fara bac ..vor rep. noua clasa politica ..si le vor arata indexul!!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!