Google Website Translator Gadget

joi, 26 septembrie 2013


Bizar
SITUAŢII care le fac pe FEMEI să îşi dorească o PARTIDĂ de SEX!

http://bit.ly/PARTIDA-de-SEX

Via @[103669703001535:274:femina.ro]
















Dezastru major pe 1 octombrie. Cum se pregătesc marile puteri


Marile puteri ale lumii dau  semne de câteva zile  că se pregătesc de un dezastru de amploare. Potrivit site-ului ultimatesurvival.net, FEMA – Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă din SUA –  a comandat alimente care pot fi păstrate pentru o perioadă mai lungă de timp, în valoare de 14,2 milioane de dolari. Această comandă trebuie să fie livrată înainte de 1 octombrie 2013.
Dezastru major pe 1 octombrie. Cum se pregătesc marile puteriPotrivit sursei citate,  FEMA a ordonat şi aducerea unei rezerve uriaşă de apă plată, ce trebuie livrată tot înainte de 1 octombrie. Mai mult, în fiecare zi începând cu data de 25 septembrie şi până pe 2 octombrie au loc verificări şi testări ale sistemelor de comunicaţii.
Pe plan militar nu va fi permisă nicio plecare pentru armata americană în intervalul 28 septembrie – 5 noiembrie, iar unităţile Gărzii Naţionale trebuie să îşi termine trainingul în domeniul “controlul revoltelor” până pe 30 septembrie 2013, ultima zi înainte de data de 1 octombrie.
 La rândul său, în Rusia au loc aceleași lucruri. Ministerul de Interne din Rusia îşi pregăteşte oamenii pentru a “manageria situaţia în cazul unui dezastru major”.
Mai mult, între SUA şi Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele părţi se angajau să facă “schimb de experţi în cazul unor dezastre de amploare”.
Dezastrul s-ar datora cometei ISON
Cometa a fost descoperită de astronomii ruși Vitali Nevski și Artyom Novichonok de la Institutul Internațional de Optică Științifică în 24 septembrie 2012. Ea a fost descoperită în apropiere de planeta Saturn. Conform primelor calcule, această cometă ar putea fi vizibilă de pe Pământ cu ochiul liber începând cu sfârșitul anului 2013.
 Conform calculelor ulterioare, ea va trece la o distanță foarte mică de planeta noastră în ziua de 26 decembrie 2013. ISON este cometa care, în decembrie 2013, ar putea deveni foarte strălucitoare, vizibilă cu ochiul liber chiar și în timpul zilei. Totul depinde de modul în care crește strălucirea ei, pe măsură ce se apropie de Soare.
ISON este o cometă de dimensiuni medii, coada de praf este de 100.000 de kilometri lungime (față de cei 22 de milioane de kilometri ai lui Halley) și are o lungime totală de 100 de milioane de kilometri. Viteza de deplasare este de aproximativ 80.000 de km pe oră și pierde 50 de kilograme de praf pe minut.
Cometa ISON, denumita de NASA “cometa secolului” va lumina la fel de tare ca și Luna. Și asta pentru că această cometa va forma o coadă lungă de 300.000 de kilometri, după ce va traversa spațiul dintre Soare și Pământ.
“Estimăm că ISON va emite aproximativ 1 milion de kilograme de dioxid de carbon și 54.5 milioane de kilograme de praf în fiecare zi”, a declarat un oficial  de la NASA.
Cometa are aproximativ 5 kilometri în diametru și va trece pe 28 noiembrie foarte aproape de soare, oamenii de știință estimând că va produce o lumina similară cu cea a lunii pline.

6 comentarii:

  1. AVE CEZAR
    Scriu din spital.
    Multumesc pentru publicare.
    In curand filmul
    CEAUSESCU LA NEW YORK !

    RăspundețiȘtergere

  2. You are so cool! I do not think I have read through anything like this before.
    So good to discover somebody with some unique thoughts on this issue.
    Really.. many thanks for starting this up. This website is
    something that is needed on the web, someone with a
    little originality!

    Have a look at my web blog; video vigilancia (http://candyspar.musicblogg.se/)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cezare, cu ce sa te uimesc ?
    Starea naturala ? capacitatea de analiza ? si sinteza ?
    Ce sa mai ........ cind totul parca a cazut in dizgratie , desertaciune, etc , etc , lehamite de orice panglicarie scoasa pe gura de unii si de altii altii , bloguri fara comentatori-adica in faliment.
    Hai, salut Cezare. Poate ne mai uimesti tu cu cite o juna BIO.
    Si daca mai treci pe la vechiul loc de intilnire saluta te rog din partea mea ”gasca de maidanezi” plus karadeniz plus pe mos alecu in mod special.
    Numai de bine,Cezare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vina aviatia ..striga infanteria !~
    Dorinta ta ii LEGE pentru mine ! Sper sa-ti satisfac ..gusturile !
    S-a ales praful ,,de locul nostru de lupta" ! Maidanezi s-au retras...ca este vremuri cacacioase pentru ei ! Ceilalti...nu au a spune mai nimic ! Asta e!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. Aceleasi urari de bine si din partea mea !
      Multumesc ca nu ai uitat ...indicativul aeroportului !

      Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!