Google Website Translator Gadget

vineri, 15 iulie 2016

Din aplicatii..==================================================================== By Cezar !!

    Sa zicem, ca era prin toamna anului1979 .Vremea incepuse sa se strice ,odata cu incheierea lucrarilor de prin agricultura socialista si pe alocuri chiar  de pe parcelele particulare.Ca de obicei, era vremea aplicatiilor militare,pentru ca se purta reteta-:inamicul trebuie nimicit, indiferent de starea vremii ziua ,noaptea,peste tot pe unde-l,, prindeam pe teritoriul "patriei.
   Inca mai era benzina pentru armata, inca se mai faceau aplicatii la nivel  SUBU.U MU cu majoritatea tehnicii si a mijloacelor din dotare. TAB-urile erau inca noi si un prilej de mandrie militareasca . Se pare ca nu erau multe armate socialiste, dotate asa zdravan ca noi .Unde mai pui ca -ncepuse de cativa ani buni si productia autohtona ,ca atare, un bun prilej si justificat zic eu ,de mandrie nationala.
   Eram deci in TO(teatrul de operatiuni- cum le place la pustime sa se dea mari) Ploua marunt de zile bune. Aplicatia la nivel de MU  isi urma neabatut cursul,fara a fi deranjata de ploaia de toamna si de namoalele  Banatului. Trecusem prin ambuscade, exersasem ofensiva din miscare,sustinuti de artilerie si aviatie(real ,va rog frumos fara zambete) si acum ,organizam _Batalionul din care faceam parte__  o aparare beton,impotriva unui inamic de fo 3X mai numeros in efective tehnica si celelalte. 
 Comandantul de batalion, nu mai contenea sa puna  la cale , fel de fel de jmecherii, pentru a ii face viata cat mai grea, colegului care reprezenta inamicul. Printre altele, se hotaraste sa-i faca o surpriza proasta ,gandindu-se la o pozitie inaintata, care sa-l loveasca puternic pe,, inamic" si sa-l oblige sa lase drumul si sa incerce tarina inamolita.  Ma cheama la el si ma chestioneaza oarecum ,daca am idee ,cam cu ce se mananca lupta pe o pozitie inaintata.Ghinionul meu a fost ca l-am convins si atunci,am primit ,,ordinul de lupta"
_   Fi atent la mine, zice colonelul. Scoate harta si incepe:  vezi drumul din  fata? Vazut zic eu ,caci era si asfaltat si marginit de plopi inalti.
 _   Iei trei tab-uri cu munitie de manevra cat cuprinde,petarde, lumanari fumigene si te deplasezi in fata ,pana la maxim 4-5km, Te maschezi la teren ,nici pasarea sa nu stie ca esti acolo si astepti in tacere totala, inclusiv radio. Cand apare inamicul, care va veni incolonat , lasi sa treaca elementele de cercetare-deja incepeam sa transpir rece-- Deschizi focul cu toate mijlocele,il faci praf si dispari. Clar? Clar tov. colonel.. Cand intru in dispozitiv?  La noapte .intre ora 02-03. Sa nu cumva sa ramana ceva in urma, sau sa va captureze ,ca te frig si te mananc!! Daa-am inteles!!!
     Pregatim broscoii(tab), aleg oamenii cu care sa merg , nu prea multi sa nu am surprize. Vine noaptea si plecam . Gasim cateva grajdiuri de c.a.p si printre ele, gramezi de coceni inca nearanjati. Ne acoperim bine cu cocenii din zona si rezulta , fix trei capite bine gospodarite  printre acele grajdiuri. Timpul trece greu.Mai atipim,mai tragem cu ochiul la ce se intampla  si greu , greu vine dimineata ,cu o ceata picloasa de ziceai ca de fapt , ies aburi din pamant. Nu trece mult si se aude un zgomot de motoare , din directia inamicului. Alarma maxima !!Toti cu degetul pe tragaci,care la mitraliere,care la pusca mitraliera,care cu petardele si lumanarile fumigene pregatite. Eu,cu binoclul la ochi, incercam sa deslusesc prin ceata.. Grea treaba ! Ceata era stapana absoluta. Mai trec cateva minute si din ceata se iteste un TABC cu antenele radio balanganid , de ziceai ca-i un gandac monstruos.-Elementele de cercetare zic eu si ordon liniste deplina - sa treaca .  Si trec fara nici-o problema ,iar eu rasuflu usurat.-prietenii stiu de ce. Mai asteptam pret de 20-30 minute si alte zgomote si mai puternice. Fortele principale - pregatiti . Mecanicii conductori erau cu mana pe contact si tremurau , caci daca vreunul nu pornea , era dezastru. Apare un TAB mare 8x8. La cat era de lat , greu mai puteai sa vezi , ce se afla in spatele lui . Si asta avea fo doua antene balanganitoare , dar cine sa le mai vada? Cum principala problema era sa lovesc si s-o sterg , nu-mi asum riscuri inutile si de la o distanta destul de mare, dau ordin : Totu armamentul - FOOOC, porniti motoarele. Bai vere - se declanseaza din senin un mic infern., 6 mitraliere clantaneau sinistru ,  petardele bubuiau in draci , lumanarile fumigene scoteau valatuci,mai lipsea ..cazanul!  Dau ordin si iesim cu cocenii pe noi .Ne facem un pic spre inmicul ghinionist,cu mitralierele tragand bineinteles. Facem un arc de cerc ,intoarcem si ..si ...si ...cand ne pregateam sa savuram reusita,  fac imprudenta sa pun binoclul la ochi..  Ce credeti ca vad ? NENOROCIRE.- TAB-ul inamic a intrat in situatie .A parasit drumul si a luato peste camp.In urma lui mai fratilor 2 ARO cu cate 2 perechi de antene,care intr-un sant care in altul- sa se adaposteasca.Mai in spate, o autocarosata  tip autobuz ,se bagase si aia printre niste pomi !!,  Ce mai - jalea dracului  !!                         Conducerea aplicatiei era facuta praf
                                                         ***************  
     Finalul este de-adreptul apoteotic !
        Comandantul meu, auzind harmalaia pe care am provocat-o,intra in alerta si retine usor ,,elementele de cercetare "inamice . Mai trebuia sa ma intorc cu intreg efectivul si ..victorie garantata.
         Eu, ud fleasca in viteza maxima , intru cu cele trei tab-uri in dispozitiv,Comandantul topaia de fericire  si ne facea victorios cu mana. Cobor ,ma indrept pleostit spre el
           -   Bravo,copile i-ai facut praf,ai dracului de nenorociti!
           -    Tov. colonel,e JALE !!_ CE ai ma? - I-am  facut praf, da.nu pe aia care trebuia !! _ Da pe care?   PE SEFI --  si ii povestesc toata tarasenia.
              Colonelul, pe o parte il umfla rasul,pe alta isi musca buzele. Om cu experiena,a analizat repede si ma intreaba :     -Bai ai vazut ,aveau vreun semn de identificare,steag ceva   _ Nu aveau nimic  _Stai aici mai in spate si nu faci decat ce zic eu!
    Intre timp, inamicul decimat ,format dintr-o gasca de colonei (conducatorii aplicatiei de la MU) se adunasera de prin santuri si se apropiau in viteza de noi. Coboara seful al mare din Aro si incepe
 - Care-i nenorocitul ,sa vina incoa.Tribunalul militar te mananca....!!
              Comandantul meu,calm  simulind ca nu stie despre ce-i  vorba:         - Ce-i tov. col - ce s-a intamplat?
-  Unde-i ala  pe care l-ai avut in fata?                  -L-am trimis cu un camion la unitate, dupa alimente   etc,et....            Problema s-a rezolvat intre ei barosanii. Se pare , ca si ei gresisera un pic , interpunandu- se   intre subunitatile care duceau lupta , fara sa anunte comandantii , fara mijloace de marcare corespunzatoare. S-au tras invataminte , s-a prelucrat ca un moment al aplictiei si asa mai departe!!!.
                      In ceea ce ma priveste , nu am fost uitat prea repede , in sensul ca se amuzau sefii !!                               Aveti grija cu P.ca asta  face confuzii si reguleaza  comandamentele  !!              

54 de comentarii:

 1. In toate postarile tale te arati ingrijorat de
  situatia mea materiala. Cu cersetoria nu ma descurc.
  Apoi m-am saturat de supa de oase pe care o halesc
  aproape zilnic in cartierul negrilor.
  In urma urmelor sunt un compatriot la mare nevoie,
  Astept ajutor. Daca nu material ....macar moral.
  Speranta moare ultima !

  RăspundețiȘtergere
 2. Acelasi lucru a-l astept dela domnul Cornel.
  Un adevarat gentelmen. Un exemplu pentru tineret.

  RăspundețiȘtergere

 3. Lumea este convulsionata.
  Atentate peste atentate.
  Blogul Armya este un teritoriu al linistii
  Un perimetru spiritual
  Limbaj elrgant
  Fara injuraturi, mascari si sugeri de pule.
  Multumita administratorului Cezar
  Si comentariile unui cineast care promoveaza
  iubirea pura si mai ales platonica.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc prea bunului Cezar
  pentru sansa de a exprima opiniile mele artistice
  si politice.
  Fac un apel disperat in numele bunului simt elementar
  Ca luptatoarele in curul gol sa-si imbrace
  uniforma patriotica. Si chiar mai mult.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ma gindesc cu relativa seriozitate
  sa-mi schimb idealul de viata si limbajul
  indoielnic.
  A renunta la Pizda nu este usor.
  Apoi este prea tarziu.

  RăspundețiȘtergere
 6. Voi cere scuze poate lui Cornel.
  Care daca este suparat pe mine
  Are motive intemeiate.
  Nu voi rosti deacum adevarul
  Nu am dreptul sa jignesc pe nimeni
  ........ In fond Cornel
  Este si el
  Un fel de om.
  Si daca toti am fi inteligenti si educati
  Ce s-ar alege din pulimea din care
  El face parte intru intodeauna.

  RăspundețiȘtergere

 7. Deci Ave Cezar !
  Nemuritorul Robertus te saluta.
  Din mers.

  RăspundețiȘtergere

 8. Dragul meu Cezar
  Sunt multe care ne despart
  Dar si lucruri care ne apropie
  Dragostea de frumos
  Si interesul pentru arta
  Si mai ales interesul
  pentru lindicul
  Tanar !!!

  RăspundețiȘtergere

 9. Mistoul meu a facut prea multe victime
  Ne inocente.....
  Indivizi care au avut nesansa
  Sa se nasca neam prost
  Sau din pulimea mioritica carpantina
  nu au nicio vina
  Cu exceptia fatului
  Ca s-au nascut !!!

  RăspundețiȘtergere

 10. Va rog sa deschideti
  Blogul lindicului zburator cu barba
  Mehedinti
  Sa-i dam intre dinti.
  Veti vedea unul linga altul
  fotografia
  Celui mai urat si scarbos blogher
  din lume si chiar mai mult.

  RăspundețiȘtergere
 11. PS Fotografiile vomitatului in barba megalitica
  de 4 ori asezate unul linga altul.
  Cultul personalitatii a unui basinos !!!

  RăspundețiȘtergere

 12. Dragul meu Cezar
  Felicitari !!!
  Datorita comentariilor mele
  blogul a ajuns sa fie deschis
  de aproape un sfert de milion de admiratoare !
  Ma voi ocupa de ale
  Pe rand !

  RăspundețiȘtergere
 13. Dragul meu prieten
  Spuneai in ultima postare ca Nicole
  cur de vise romantice
  Ar putea sa divorteze
  Datorita limbajului nedemn
  De un cineast de geniu.
  Totusi indrasnesc
  Intr-un moment de curaj
  Sa intreb
  Cum poate sa divorteze cand nu
  a-ti fost vreodata casatoriti/¿¿¿¿÷

  RăspundețiȘtergere
 14. Stimate semi domn Cornel
  Cer sincere scuze.

  RăspundețiȘtergere
 15. AVE CEZAR
  UN OM DE CURAJ SI CULTURA
  UN EMPEROR PENTRU TOATE
  5 ANOTIMPURI !

  Lupta noastra este relativ dreapta.
  Pulimea a intrat oarecum in panica de nedescris.

  RăspundețiȘtergere
 16. PULIMEA SUS !
  ELITA JOS !
  Este lozinca care trebuie inversata !!!!

  RăspundețiȘtergere
 17. Dragul meu prieten
  Spuneai ca Nicole
  Este cadru medical
  Este ofiter?
  Sau sub ofiter
  Si cum al cheama?

  RăspundețiȘtergere
 18. Ave Cezar !
  Insfarsit am gasit un om de care ma simt
  Apropiat.
  Un om de cultura si caracter.
  Ne uneste interesul pentru pizda
  si carti !

  RăspundețiȘtergere
 19. Grija mare ...sunt cu ochii pe tine ...!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sugi pula prostalane prostan ! Si, dupa ce iti stergi mucii de pe fata aia ca un cur, sa i-o sugi si psihopatului bozgoroi RH ! In pozitia 69.
   Iar pe 11 mai, sa nu uiti, de pula sa ma iai !

   Ștergere
 20. @ Cezar
  Multumesc pentru atentie si deosebita consideratie.
  Concluzie
  Unse sunt doi puterea creste.
  Cezar =Un geniu militer
  Robert= Un geniu artistic
  Impreuna suntem o forta de neinvins !!!

  RăspundețiȘtergere
 21. Sper ca semi domnul Cornel sa reapara pe blog.
  Retragera in adancul pulimii descurajeaza eforturile mele
  de ai mutumii pentru comentariile de tot rahatul.
  Sper sa-mi redea ocazia de ai multumii personal
  Cu cateva suturi dorsale bine plasate.

  RăspundețiȘtergere
 22. Cezar
  Ne leaga o prietenie vesnica
  Sa nu lasam niciiodata ca o pizda
  sau un cur de vis
  Sa inpieteze relatiile noastre .
  Ave Cezar!

  RăspundețiȘtergere
 23. Cererea mea de boicot a blogului Burcu
  Lindicul zburator cu barba
  A fost un succes neasteptat.
  Nimeni nu posteaza, comentaza sau deschide
  Acest blog acoperit al securitatii .
  A sosit momentul
  Asteptat cu nerabdare si interes
  ........

  RăspundețiȘtergere
 24. Cineva spunea ca din securitate
  Nu poti pleca
  Decat cu picioarele inante
  Asa sa fie.......

  RăspundețiȘtergere
 25. Sunt un om de onoare
  Si cuvant
  Am promis
  Ca voi cere scuze lui Cornel
  A-l voi gasii ingaura de sarpe ,!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am pierdut in Cornel un perfect client.
   Sper sa apara alti lumpeni ,semi lumpeni,
   Manelisti militari
   Sau pre pulimea bronzata.
   Burcu este pre decedat etc.
   Cezar este compet reconsiderat
   Un om de cultura
   Iubitor de pizda si patriot.

   Ștergere
 26. Sper sa impresionez ceva cadre militare femenine
  Iubitoare de frumos ,poezie si arta
  Si Pula
  Pregatesc pentru toamna
  Un fashion Show
  New York, Tokyo, Milano
  Pentru iubitoare de moda
  Devartes Blog
  Sper ca orasul meu natal
  Care a dat numele unui mare artist
  Sa devina centrul al artei erotice si perverse.

  RăspundețiȘtergere
 27. Clarificare
  Daca cinevs vreodata va indrasni
  Sa atace chiar cu gindul
  Pe Cezar
  Va suferii consecinte.

  RăspundețiȘtergere
 28. Consecinte grave.
  Pentru el si familia sa.
  Se va intoarce in pizda materna.
  Chiar daca masa este demult
  Decedata!

  RăspundețiȘtergere
 29. Cei veniti pe lume dorsal
  Vor suferii acelasi tratament putin placut.
  Sunt un om de cuvant
  Care ma tin de promisiune.

  RăspundețiȘtergere
 30. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 31. Anonimii ar trebuii trimisi in lagare de concentare pentru anonimi.

  RăspundețiȘtergere
 32. Maresalul Antonescu I-ar fi lichidat pe anonimi
  Motivul
  Sunt hoti, pungasi si extrem de bronzati.

  RăspundețiȘtergere
 33. Cine este Petrica?
  Petrica
  Alias Cornel?
  Va pleca

  RăspundețiȘtergere
 34. Am pus pariu ca Cornel va dispare
  Ranit sufleteste
  In doua saptamani
  Am pierdut paruul
  A disparut inapoi in pulime in doar o saptamins.

  RăspundețiȘtergere
 35. Cezar
  Eu nu voi imdrasnii niciodata
  Sa a-ti dau sfaturi
  Dar cenzura
  Este un semn de slabiciune
  Tu esti puternic
  O forta a destinului
  Esti puternic
  Si cu mine
  Alaturi
  Esti o forta de neinvins
  Ave Cezar ,!
  Ave Ave ! Robertus
  ,

  RăspundețiȘtergere
 36. Sper ca intelegi.
  Blogul are nevoie de dusmani
  Si de victorii repetate
  Cititorii apreciaza lupta feroce
  Pentru
  ONOARE, PATRIE SI PIZDA !!!

  RăspundețiȘtergere
 37. Sper ca intelegi.
  Blogul are nevoie de dusmani
  Si de victorii repetate
  Cititorii apreciaza lupta feroce
  Pentru
  ONOARE, PATRIE SI PIZDA !!!

  RăspundețiȘtergere
 38. Lupta face viata mai interesanta
  Iar pizda o face si mai interesanta
  pulimea care reprezinta un pericol existential
  pentru aceste,binecuvintate meleaguri
  Ea trebuie invinsa pe acest blog
  Lasa-i sa vina
  Si sa plece fara bretele In curul gol !

  RăspundețiȘtergere
 39. MANEAUA NATIONALA
  Neamul prost a preluat Romania.
  Elita a plecat sau este timorata. Curvele sunt la putere.
  Am calatorit in jur de lume. Dar nici unde centrul nu a fost preluat de pulime.
  Cezar este un om de calitate. Dar s-a obisnuit.
  Eu nu.
  Pulimea trebuie lovita prin ridiculizare si forta mistoului.
  Nimeni nu spune lucrurilor pe nume.
  Ceausescu a distrus taranimea dupa ce comunistii au distrus intelectualitatea.
  Ce a ramas. Lumpenul.
  Oamenii de bine , tineretul si batranetul trebuie sa se ridice.
  Sa se ridice impotriva manelizarii continue.
  Cine este in fond la putere
  Alianta intre securisti si clanurile tiganesti.
  Fetele albe si civilizate se vad din ce in ce mai putin.
  Cand un roman alb face un copil , tiganii fac zece.
  Acest lucru nu inseamna rasism
  Ci realism
  Sunt prieten cu tiganii. Chiar la scoala de corectie am invatat limba lor.
  Si acum un adevar ascuns tuturor.
  Romanii si ungurii in cinci ani vor ajunge minoritari.
  Generalu Chelaru vorbea de pericolul unei regiuni rome in jurul Olteniei.
  Nu va fi nevoie.
  Desi nu sunt roman. Am simtit romaneste fiind creatia mediului si boemei bucurestiene.
  Sunt singurul artist care arboreaza la premiere si expozitii personale tricolorul romanesc.
  Dar odata cu venirea pulimii urat mirositoare
  Aici un diasporta nu mai poti spune ca esti roman.
  Acest blog poate sa ia atitudine.
  Sau sa dispara ca si........,
  Robert Horvath Deva Blog
  Devartes Blog
  Deva Gallery

  RăspundețiȘtergere

 40. @ Cezar
  Continua cenzura este dupa extrem de modesta parere
  O greseala.
  Ca si cum vrei sa ascunzi ceva.
  Un militar si un cineast lupta
  Nu se preda.
  Pilimea are si ea libertatea de exprimare
  Si noi avem libertate de a o trimite in ...... materna.

  RăspundețiȘtergere

 41. Eu sunt adeptul dialogului
  Monologul nu intereseaza
  Nu vreau sa ajungem ca
  lindicul zburator cu barba
  Burcu.
  Nimeni nu deschde blogul lui.
  Este singur si parasit de toti.
  Aceasta va fi si soarta noatra
  Cu deosebirea ca vom fii singuri
  In doi.
  Renunta la cenzura
  Nu te onoreza deloc........

  RăspundețiȘtergere

 42. A nu se confunda libertatea de opinie la injuraturi
  opinii si mascari
  Cu repetarea la infinit a fisei mele medicale etc.
  Sunt ingrijorat de calitatea mediocra a injuraturilor
  Care fac parte din patrimoniul national
  Si ne fac viata mai frumoasa !!!
  Desfinteza cenzura
  Ce Pula mea!!!

  RăspundețiȘtergere
 43. ELITA LUPTA SI NU SE PREDA
  PULIMEA VA FII INVINSA !!!!!!!!!!!!
  Ramai un posibil erou al luptei anti mirositoare
  al pulimei carpantine.
  Am o incredere aproape oarba
  In curajul tau nebun.
  A-si dorii sa exprim opiniile mele
  intr-un editorial
  Sculativ politic.
  Am primit pe blogul meu si pe Email
  apeluri de incurajare
  In primul rand femenine.
  Sper astfel sa aratam ca tuturora
  ca un militar se alatura luptei mele
  Va fi o incurajare pentru elita militara in special.
  ELITA SUS
  PULIMEA JOS !

  RăspundețiȘtergere
 44. Sunt bucuros si intristat.
  Apelurile democratice au fost postate.
  Multumesc lui Cezar.
  Un patriot ....Un om cu Pula.
  Dar o postare cu caracter
  Istoric si histeric
  La adresa vomitatului Burcu
  A disparut !?!
  Sper ca Cezar ......
  Ave Robertus ....si.....

  RăspundețiȘtergere

 45. Dragul meu Cezar
  Ma bucura din suflet ca relatiile
  dintre noi sunt exceptionale.
  Dar nu voi renunta la optiunile mele
  asigurate de constitutie.
  Deci voi spune lucrurilor pe nume.
  Sper sa clarifici
  Esti pentru pizda
  Esti de partea elitei
  Sau de partea pulimii nasol mirositoare.
  Este cazul sa te dai infapt.
  Ave Robertus !

  RăspundețiȘtergere
 46. SCRISOARE CATRE PRESEDINTELE OBAMA : SOLDATII ROMANI IN AFGANISTAN NU SUNT UCISI DE INAMIC CI DIN CAUZA NEGLIJENTEI CRIMINALE A CLASEI POLITICE !
  Scrisoare deschisa adresata noului ministru al Apararii.


  Domnule Minitru al Apararii

  Ma numesc Robert Horvath cineast.....si cetatean roman.
  Am aflat prin Info Mondo de moartea unui militar in Afganistan. Al catelea ?
  Sunt nu numai indurerat ci indignat la culme.
  Va luati o mare raspundere morala si va asigur de acum penala.


  Să nu uităm că armata noastră a fost şi este, în proporţie de 99,9% pregătită să lupte pe teritoriul naţional, în anumite condiţii, nicidecum în condiţia numită Afganistan.
  Mulţi au murit nu atât din cauza actelor teroriste respective ci pentru că nu era pregătit autovehiculul, să zicem, pentru exploziile respective… Când ştii că trimiţi nişte oameni cu echipament precar şi mai şi mor dintre ei, trebuie săraspunzi penal


  Cine va raspunde pentru tinerii trimisi la moarte ? Dumneata domnului ministru..


  Aliatii nostrii îşi pregătesc foarte bine trupele pentru acţiuni în asemenea zone, asigurând protecţia fiecărui om de-al lor. Noi ne batem joc de el. Nu avem nici macar demnitatea de a pretinde acest lucru.
  Soldatii romani au bocancii rupti....întrucât talpa nu rezista în zonele stâncoase din Afganistan.
  Iata ce spune un document al armatei SUA:
  " Protecţia individuală a militarilor se realizează cu veste antiglonţ grele de 15 kilograme….. Vestele antiglonţ româneşti au un viciu de proiectare şi nu permit luptătorului să fixeze patul armei în umăr pentru a ochi cu precizie. Cele mai multe incidente soldate cu morţi şi răniţi au fost produse de explozia unor mine artizanale, în faţa cărora maşinile blindate româneşti au fost extrem de vulnerabile…………………
  GUVERNANTII ROMANI DAU DOVADA DE O NEGLIJENTA MAI MULT DECAT CONDAMNABILA …"


  Folosescv si calitatea de cetatean american trimitand un memoriu de protest Presedintelui Obama. Sper prin eforturile mele .....tinerii romani nu vor fi trimisi la moarte datorita neglijentei politicienilor romani.
  Trezestete domnule ministru.....sau trimite-ti fiul sa lupte in Afganistan!!!!


  Robert Horvath Deva Presedinte Devartes Film International New York - Tokyo
  CITITI SCRISOAREA ADRESATA PRESEDINTELUI SUA PE
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  RăspundețiȘtergere
 47. Multumesc pentru publicare.
  Asteptam o reactie din partea militarilot
  Dar Pula.
  Este o problema grava
  Ca sa fiu sincer dragul meu prieten
  Astept o incurajare.
  Nu avem nevoie de martiri
  Iar daca soldatii lupta. sa fie inarmati
  La nivelul NATO.

  RăspundețiȘtergere

 48. Cineastul
  Fortelor speciale
  Ranit si in stare grava
  Trimite un nou mesaj

  @ poate nu am fost clar
  In postarea precedenta din cauza durerillor
  Si a lipsei acute de pizda.
  Doresc sa postezi poza mea pe
  Armya spre bucuria inamicilor mei
  Sper ca sa impresionez cu aceasta ocazie
  Femele in uniforma si desbracate
  De uniforma.
  Nu glumesc de loc.
  Dar in curand ma voi reface si voi reincepe
  Filmarile si viata sexuala plina de perversitati.
  Asa sa ma ajute dumnezeu si libidoul ,,!

  RăspundețiȘtergere
 49. Rh+....pasteaua se serveste la ore bine stabilite !
  Cu multa apa ....!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 50. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!