Google Website Translator Gadget

vineri, 15 iulie 2016

Din aplicatii..==================================================================== By Cezar !!

    Sa zicem, ca era prin toamna anului1979 .Vremea incepuse sa se strice ,odata cu incheierea lucrarilor de prin agricultura socialista si pe alocuri chiar  de pe parcelele particulare.Ca de obicei, era vremea aplicatiilor militare,pentru ca se purta reteta-:inamicul trebuie nimicit, indiferent de starea vremii ziua ,noaptea,peste tot pe unde-l,, prindeam pe teritoriul "patriei.
   Inca mai era benzina pentru armata, inca se mai faceau aplicatii la nivel  SUBU.U MU cu majoritatea tehnicii si a mijloacelor din dotare. TAB-urile erau inca noi si un prilej de mandrie militareasca . Se pare ca nu erau multe armate socialiste, dotate asa zdravan ca noi .Unde mai pui ca -ncepuse de cativa ani buni si productia autohtona ,ca atare, un bun prilej si justificat zic eu ,de mandrie nationala.
   Eram deci in TO(teatrul de operatiuni- cum le place la pustime sa se dea mari) Ploua marunt de zile bune. Aplicatia la nivel de MU  isi urma neabatut cursul,fara a fi deranjata de ploaia de toamna si de namoalele  Banatului. Trecusem prin ambuscade, exersasem ofensiva din miscare,sustinuti de artilerie si aviatie(real ,va rog frumos fara zambete) si acum ,organizam _Batalionul din care faceam parte__  o aparare beton,impotriva unui inamic de fo 3X mai numeros in efective tehnica si celelalte. 
 Comandantul de batalion, nu mai contenea sa puna  la cale , fel de fel de jmecherii, pentru a ii face viata cat mai grea, colegului care reprezenta inamicul. Printre altele, se hotaraste sa-i faca o surpriza proasta ,gandindu-se la o pozitie inaintata, care sa-l loveasca puternic pe,, inamic" si sa-l oblige sa lase drumul si sa incerce tarina inamolita.  Ma cheama la el si ma chestioneaza oarecum ,daca am idee ,cam cu ce se mananca lupta pe o pozitie inaintata.Ghinionul meu a fost ca l-am convins si atunci,am primit ,,ordinul de lupta"
_   Fi atent la mine, zice colonelul. Scoate harta si incepe:  vezi drumul din  fata? Vazut zic eu ,caci era si asfaltat si marginit de plopi inalti.
 _   Iei trei tab-uri cu munitie de manevra cat cuprinde,petarde, lumanari fumigene si te deplasezi in fata ,pana la maxim 4-5km, Te maschezi la teren ,nici pasarea sa nu stie ca esti acolo si astepti in tacere totala, inclusiv radio. Cand apare inamicul, care va veni incolonat , lasi sa treaca elementele de cercetare-deja incepeam sa transpir rece-- Deschizi focul cu toate mijlocele,il faci praf si dispari. Clar? Clar tov. colonel.. Cand intru in dispozitiv?  La noapte .intre ora 02-03. Sa nu cumva sa ramana ceva in urma, sau sa va captureze ,ca te frig si te mananc!! Daa-am inteles!!!
     Pregatim broscoii(tab), aleg oamenii cu care sa merg , nu prea multi sa nu am surprize. Vine noaptea si plecam . Gasim cateva grajdiuri de c.a.p si printre ele, gramezi de coceni inca nearanjati. Ne acoperim bine cu cocenii din zona si rezulta , fix trei capite bine gospodarite  printre acele grajdiuri. Timpul trece greu.Mai atipim,mai tragem cu ochiul la ce se intampla  si greu , greu vine dimineata ,cu o ceata picloasa de ziceai ca de fapt , ies aburi din pamant. Nu trece mult si se aude un zgomot de motoare , din directia inamicului. Alarma maxima !!Toti cu degetul pe tragaci,care la mitraliere,care la pusca mitraliera,care cu petardele si lumanarile fumigene pregatite. Eu,cu binoclul la ochi, incercam sa deslusesc prin ceata.. Grea treaba ! Ceata era stapana absoluta. Mai trec cateva minute si din ceata se iteste un TABC cu antenele radio balanganid , de ziceai ca-i un gandac monstruos.-Elementele de cercetare zic eu si ordon liniste deplina - sa treaca .  Si trec fara nici-o problema ,iar eu rasuflu usurat.-prietenii stiu de ce. Mai asteptam pret de 20-30 minute si alte zgomote si mai puternice. Fortele principale - pregatiti . Mecanicii conductori erau cu mana pe contact si tremurau , caci daca vreunul nu pornea , era dezastru. Apare un TAB mare 8x8. La cat era de lat , greu mai puteai sa vezi , ce se afla in spatele lui . Si asta avea fo doua antene balanganitoare , dar cine sa le mai vada? Cum principala problema era sa lovesc si s-o sterg , nu-mi asum riscuri inutile si de la o distanta destul de mare, dau ordin : Totu armamentul - FOOOC, porniti motoarele. Bai vere - se declanseaza din senin un mic infern., 6 mitraliere clantaneau sinistru ,  petardele bubuiau in draci , lumanarile fumigene scoteau valatuci,mai lipsea ..cazanul!  Dau ordin si iesim cu cocenii pe noi .Ne facem un pic spre inmicul ghinionist,cu mitralierele tragand bineinteles. Facem un arc de cerc ,intoarcem si ..si ...si ...cand ne pregateam sa savuram reusita,  fac imprudenta sa pun binoclul la ochi..  Ce credeti ca vad ? NENOROCIRE.- TAB-ul inamic a intrat in situatie .A parasit drumul si a luato peste camp.In urma lui mai fratilor 2 ARO cu cate 2 perechi de antene,care intr-un sant care in altul- sa se adaposteasca.Mai in spate, o autocarosata  tip autobuz ,se bagase si aia printre niste pomi !!,  Ce mai - jalea dracului  !!                         Conducerea aplicatiei era facuta praf
                                                         ***************  
     Finalul este de-adreptul apoteotic !
        Comandantul meu, auzind harmalaia pe care am provocat-o,intra in alerta si retine usor ,,elementele de cercetare "inamice . Mai trebuia sa ma intorc cu intreg efectivul si ..victorie garantata.
         Eu, ud fleasca in viteza maxima , intru cu cele trei tab-uri in dispozitiv,Comandantul topaia de fericire  si ne facea victorios cu mana. Cobor ,ma indrept pleostit spre el
           -   Bravo,copile i-ai facut praf,ai dracului de nenorociti!
           -    Tov. colonel,e JALE !!_ CE ai ma? - I-am  facut praf, da.nu pe aia care trebuia !! _ Da pe care?   PE SEFI --  si ii povestesc toata tarasenia.
              Colonelul, pe o parte il umfla rasul,pe alta isi musca buzele. Om cu experiena,a analizat repede si ma intreaba :     -Bai ai vazut ,aveau vreun semn de identificare,steag ceva   _ Nu aveau nimic  _Stai aici mai in spate si nu faci decat ce zic eu!
    Intre timp, inamicul decimat ,format dintr-o gasca de colonei (conducatorii aplicatiei de la MU) se adunasera de prin santuri si se apropiau in viteza de noi. Coboara seful al mare din Aro si incepe
 - Care-i nenorocitul ,sa vina incoa.Tribunalul militar te mananca....!!
              Comandantul meu,calm  simulind ca nu stie despre ce-i  vorba:         - Ce-i tov. col - ce s-a intamplat?
-  Unde-i ala  pe care l-ai avut in fata?                  -L-am trimis cu un camion la unitate, dupa alimente   etc,et....            Problema s-a rezolvat intre ei barosanii. Se pare , ca si ei gresisera un pic , interpunandu- se   intre subunitatile care duceau lupta , fara sa anunte comandantii , fara mijloace de marcare corespunzatoare. S-au tras invataminte , s-a prelucrat ca un moment al aplictiei si asa mai departe!!!.
                      In ceea ce ma priveste , nu am fost uitat prea repede , in sensul ca se amuzau sefii !!                               Aveti grija cu P.ca asta  face confuzii si reguleaza  comandamentele  !!              

54 de comentarii:

  1. In toate postarile tale te arati ingrijorat de
    situatia mea materiala. Cu cersetoria nu ma descurc.
    Apoi m-am saturat de supa de oase pe care o halesc
    aproape zilnic in cartierul negrilor.
    In urma urmelor sunt un compatriot la mare nevoie,
    Astept ajutor. Daca nu material ....macar moral.
    Speranta moare ultima !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acelasi lucru a-l astept dela domnul Cornel.
    Un adevarat gentelmen. Un exemplu pentru tineret.

    RăspundețiȘtergere

  3. Lumea este convulsionata.
    Atentate peste atentate.
    Blogul Armya este un teritoriu al linistii
    Un perimetru spiritual
    Limbaj elrgant
    Fara injuraturi, mascari si sugeri de pule.
    Multumita administratorului Cezar
    Si comentariile unui cineast care promoveaza
    iubirea pura si mai ales platonica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc prea bunului Cezar
    pentru sansa de a exprima opiniile mele artistice
    si politice.
    Fac un apel disperat in numele bunului simt elementar
    Ca luptatoarele in curul gol sa-si imbrace
    uniforma patriotica. Si chiar mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma gindesc cu relativa seriozitate
    sa-mi schimb idealul de viata si limbajul
    indoielnic.
    A renunta la Pizda nu este usor.
    Apoi este prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Voi cere scuze poate lui Cornel.
    Care daca este suparat pe mine
    Are motive intemeiate.
    Nu voi rosti deacum adevarul
    Nu am dreptul sa jignesc pe nimeni
    ........ In fond Cornel
    Este si el
    Un fel de om.
    Si daca toti am fi inteligenti si educati
    Ce s-ar alege din pulimea din care
    El face parte intru intodeauna.

    RăspundețiȘtergere

  7. Deci Ave Cezar !
    Nemuritorul Robertus te saluta.
    Din mers.

    RăspundețiȘtergere

  8. Dragul meu Cezar
    Sunt multe care ne despart
    Dar si lucruri care ne apropie
    Dragostea de frumos
    Si interesul pentru arta
    Si mai ales interesul
    pentru lindicul
    Tanar !!!

    RăspundețiȘtergere

  9. Mistoul meu a facut prea multe victime
    Ne inocente.....
    Indivizi care au avut nesansa
    Sa se nasca neam prost
    Sau din pulimea mioritica carpantina
    nu au nicio vina
    Cu exceptia fatului
    Ca s-au nascut !!!

    RăspundețiȘtergere

  10. Va rog sa deschideti
    Blogul lindicului zburator cu barba
    Mehedinti
    Sa-i dam intre dinti.
    Veti vedea unul linga altul
    fotografia
    Celui mai urat si scarbos blogher
    din lume si chiar mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. PS Fotografiile vomitatului in barba megalitica
    de 4 ori asezate unul linga altul.
    Cultul personalitatii a unui basinos !!!

    RăspundețiȘtergere

  12. Dragul meu Cezar
    Felicitari !!!
    Datorita comentariilor mele
    blogul a ajuns sa fie deschis
    de aproape un sfert de milion de admiratoare !
    Ma voi ocupa de ale
    Pe rand !

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragul meu prieten
    Spuneai in ultima postare ca Nicole
    cur de vise romantice
    Ar putea sa divorteze
    Datorita limbajului nedemn
    De un cineast de geniu.
    Totusi indrasnesc
    Intr-un moment de curaj
    Sa intreb
    Cum poate sa divorteze cand nu
    a-ti fost vreodata casatoriti/¿¿¿¿÷

    RăspundețiȘtergere
  14. Stimate semi domn Cornel
    Cer sincere scuze.

    RăspundețiȘtergere
  15. AVE CEZAR
    UN OM DE CURAJ SI CULTURA
    UN EMPEROR PENTRU TOATE
    5 ANOTIMPURI !

    Lupta noastra este relativ dreapta.
    Pulimea a intrat oarecum in panica de nedescris.

    RăspundețiȘtergere
  16. PULIMEA SUS !
    ELITA JOS !
    Este lozinca care trebuie inversata !!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dragul meu prieten
    Spuneai ca Nicole
    Este cadru medical
    Este ofiter?
    Sau sub ofiter
    Si cum al cheama?

    RăspundețiȘtergere
  18. Ave Cezar !
    Insfarsit am gasit un om de care ma simt
    Apropiat.
    Un om de cultura si caracter.
    Ne uneste interesul pentru pizda
    si carti !

    RăspundețiȘtergere
  19. Grija mare ...sunt cu ochii pe tine ...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sugi pula prostalane prostan ! Si, dupa ce iti stergi mucii de pe fata aia ca un cur, sa i-o sugi si psihopatului bozgoroi RH ! In pozitia 69.
      Iar pe 11 mai, sa nu uiti, de pula sa ma iai !

      Ștergere
  20. @ Cezar
    Multumesc pentru atentie si deosebita consideratie.
    Concluzie
    Unse sunt doi puterea creste.
    Cezar =Un geniu militer
    Robert= Un geniu artistic
    Impreuna suntem o forta de neinvins !!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Sper ca semi domnul Cornel sa reapara pe blog.
    Retragera in adancul pulimii descurajeaza eforturile mele
    de ai mutumii pentru comentariile de tot rahatul.
    Sper sa-mi redea ocazia de ai multumii personal
    Cu cateva suturi dorsale bine plasate.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cezar
    Ne leaga o prietenie vesnica
    Sa nu lasam niciiodata ca o pizda
    sau un cur de vis
    Sa inpieteze relatiile noastre .
    Ave Cezar!

    RăspundețiȘtergere
  23. Cererea mea de boicot a blogului Burcu
    Lindicul zburator cu barba
    A fost un succes neasteptat.
    Nimeni nu posteaza, comentaza sau deschide
    Acest blog acoperit al securitatii .
    A sosit momentul
    Asteptat cu nerabdare si interes
    ........

    RăspundețiȘtergere
  24. Cineva spunea ca din securitate
    Nu poti pleca
    Decat cu picioarele inante
    Asa sa fie.......

    RăspundețiȘtergere
  25. Sunt un om de onoare
    Si cuvant
    Am promis
    Ca voi cere scuze lui Cornel
    A-l voi gasii ingaura de sarpe ,!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pierdut in Cornel un perfect client.
      Sper sa apara alti lumpeni ,semi lumpeni,
      Manelisti militari
      Sau pre pulimea bronzata.
      Burcu este pre decedat etc.
      Cezar este compet reconsiderat
      Un om de cultura
      Iubitor de pizda si patriot.

      Ștergere
  26. Sper sa impresionez ceva cadre militare femenine
    Iubitoare de frumos ,poezie si arta
    Si Pula
    Pregatesc pentru toamna
    Un fashion Show
    New York, Tokyo, Milano
    Pentru iubitoare de moda
    Devartes Blog
    Sper ca orasul meu natal
    Care a dat numele unui mare artist
    Sa devina centrul al artei erotice si perverse.

    RăspundețiȘtergere
  27. Clarificare
    Daca cinevs vreodata va indrasni
    Sa atace chiar cu gindul
    Pe Cezar
    Va suferii consecinte.

    RăspundețiȘtergere
  28. Consecinte grave.
    Pentru el si familia sa.
    Se va intoarce in pizda materna.
    Chiar daca masa este demult
    Decedata!

    RăspundețiȘtergere
  29. Cei veniti pe lume dorsal
    Vor suferii acelasi tratament putin placut.
    Sunt un om de cuvant
    Care ma tin de promisiune.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonimii ar trebuii trimisi in lagare de concentare pentru anonimi.

    RăspundețiȘtergere
  32. Maresalul Antonescu I-ar fi lichidat pe anonimi
    Motivul
    Sunt hoti, pungasi si extrem de bronzati.

    RăspundețiȘtergere
  33. Cine este Petrica?
    Petrica
    Alias Cornel?




    Va pleca

    RăspundețiȘtergere
  34. Am pus pariu ca Cornel va dispare
    Ranit sufleteste
    In doua saptamani
    Am pierdut paruul
    A disparut inapoi in pulime in doar o saptamins.

    RăspundețiȘtergere
  35. Cezar
    Eu nu voi imdrasnii niciodata
    Sa a-ti dau sfaturi
    Dar cenzura
    Este un semn de slabiciune
    Tu esti puternic
    O forta a destinului
    Esti puternic
    Si cu mine
    Alaturi
    Esti o forta de neinvins
    Ave Cezar ,!
    Ave Ave ! Robertus
    ,

    RăspundețiȘtergere
  36. Sper ca intelegi.
    Blogul are nevoie de dusmani
    Si de victorii repetate
    Cititorii apreciaza lupta feroce
    Pentru
    ONOARE, PATRIE SI PIZDA !!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Sper ca intelegi.
    Blogul are nevoie de dusmani
    Si de victorii repetate
    Cititorii apreciaza lupta feroce
    Pentru
    ONOARE, PATRIE SI PIZDA !!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Lupta face viata mai interesanta
    Iar pizda o face si mai interesanta
    pulimea care reprezinta un pericol existential
    pentru aceste,binecuvintate meleaguri
    Ea trebuie invinsa pe acest blog
    Lasa-i sa vina
    Si sa plece fara bretele In curul gol !

    RăspundețiȘtergere
  39. MANEAUA NATIONALA
    Neamul prost a preluat Romania.
    Elita a plecat sau este timorata. Curvele sunt la putere.
    Am calatorit in jur de lume. Dar nici unde centrul nu a fost preluat de pulime.
    Cezar este un om de calitate. Dar s-a obisnuit.
    Eu nu.
    Pulimea trebuie lovita prin ridiculizare si forta mistoului.
    Nimeni nu spune lucrurilor pe nume.
    Ceausescu a distrus taranimea dupa ce comunistii au distrus intelectualitatea.
    Ce a ramas. Lumpenul.
    Oamenii de bine , tineretul si batranetul trebuie sa se ridice.
    Sa se ridice impotriva manelizarii continue.
    Cine este in fond la putere
    Alianta intre securisti si clanurile tiganesti.
    Fetele albe si civilizate se vad din ce in ce mai putin.
    Cand un roman alb face un copil , tiganii fac zece.
    Acest lucru nu inseamna rasism
    Ci realism
    Sunt prieten cu tiganii. Chiar la scoala de corectie am invatat limba lor.
    Si acum un adevar ascuns tuturor.
    Romanii si ungurii in cinci ani vor ajunge minoritari.
    Generalu Chelaru vorbea de pericolul unei regiuni rome in jurul Olteniei.
    Nu va fi nevoie.
    Desi nu sunt roman. Am simtit romaneste fiind creatia mediului si boemei bucurestiene.
    Sunt singurul artist care arboreaza la premiere si expozitii personale tricolorul romanesc.
    Dar odata cu venirea pulimii urat mirositoare
    Aici un diasporta nu mai poti spune ca esti roman.
    Acest blog poate sa ia atitudine.
    Sau sa dispara ca si........,
    Robert Horvath Deva Blog
    Devartes Blog
    Deva Gallery

    RăspundețiȘtergere

  40. @ Cezar
    Continua cenzura este dupa extrem de modesta parere
    O greseala.
    Ca si cum vrei sa ascunzi ceva.
    Un militar si un cineast lupta
    Nu se preda.
    Pilimea are si ea libertatea de exprimare
    Si noi avem libertate de a o trimite in ...... materna.

    RăspundețiȘtergere

  41. Eu sunt adeptul dialogului
    Monologul nu intereseaza
    Nu vreau sa ajungem ca
    lindicul zburator cu barba
    Burcu.
    Nimeni nu deschde blogul lui.
    Este singur si parasit de toti.
    Aceasta va fi si soarta noatra
    Cu deosebirea ca vom fii singuri
    In doi.
    Renunta la cenzura
    Nu te onoreza deloc........

    RăspundețiȘtergere

  42. A nu se confunda libertatea de opinie la injuraturi
    opinii si mascari
    Cu repetarea la infinit a fisei mele medicale etc.
    Sunt ingrijorat de calitatea mediocra a injuraturilor
    Care fac parte din patrimoniul national
    Si ne fac viata mai frumoasa !!!
    Desfinteza cenzura
    Ce Pula mea!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. ELITA LUPTA SI NU SE PREDA
    PULIMEA VA FII INVINSA !!!!!!!!!!!!
    Ramai un posibil erou al luptei anti mirositoare
    al pulimei carpantine.
    Am o incredere aproape oarba
    In curajul tau nebun.
    A-si dorii sa exprim opiniile mele
    intr-un editorial
    Sculativ politic.
    Am primit pe blogul meu si pe Email
    apeluri de incurajare
    In primul rand femenine.
    Sper astfel sa aratam ca tuturora
    ca un militar se alatura luptei mele
    Va fi o incurajare pentru elita militara in special.
    ELITA SUS
    PULIMEA JOS !

    RăspundețiȘtergere
  44. Sunt bucuros si intristat.
    Apelurile democratice au fost postate.
    Multumesc lui Cezar.
    Un patriot ....Un om cu Pula.
    Dar o postare cu caracter
    Istoric si histeric
    La adresa vomitatului Burcu
    A disparut !?!
    Sper ca Cezar ......
    Ave Robertus ....si.....

    RăspundețiȘtergere

  45. Dragul meu Cezar
    Ma bucura din suflet ca relatiile
    dintre noi sunt exceptionale.
    Dar nu voi renunta la optiunile mele
    asigurate de constitutie.
    Deci voi spune lucrurilor pe nume.
    Sper sa clarifici
    Esti pentru pizda
    Esti de partea elitei
    Sau de partea pulimii nasol mirositoare.
    Este cazul sa te dai infapt.
    Ave Robertus !

    RăspundețiȘtergere
  46. SCRISOARE CATRE PRESEDINTELE OBAMA : SOLDATII ROMANI IN AFGANISTAN NU SUNT UCISI DE INAMIC CI DIN CAUZA NEGLIJENTEI CRIMINALE A CLASEI POLITICE !
    Scrisoare deschisa adresata noului ministru al Apararii.


    Domnule Minitru al Apararii

    Ma numesc Robert Horvath cineast.....si cetatean roman.
    Am aflat prin Info Mondo de moartea unui militar in Afganistan. Al catelea ?
    Sunt nu numai indurerat ci indignat la culme.
    Va luati o mare raspundere morala si va asigur de acum penala.


    Să nu uităm că armata noastră a fost şi este, în proporţie de 99,9% pregătită să lupte pe teritoriul naţional, în anumite condiţii, nicidecum în condiţia numită Afganistan.
    Mulţi au murit nu atât din cauza actelor teroriste respective ci pentru că nu era pregătit autovehiculul, să zicem, pentru exploziile respective… Când ştii că trimiţi nişte oameni cu echipament precar şi mai şi mor dintre ei, trebuie săraspunzi penal


    Cine va raspunde pentru tinerii trimisi la moarte ? Dumneata domnului ministru..


    Aliatii nostrii îşi pregătesc foarte bine trupele pentru acţiuni în asemenea zone, asigurând protecţia fiecărui om de-al lor. Noi ne batem joc de el. Nu avem nici macar demnitatea de a pretinde acest lucru.
    Soldatii romani au bocancii rupti....întrucât talpa nu rezista în zonele stâncoase din Afganistan.
    Iata ce spune un document al armatei SUA:
    " Protecţia individuală a militarilor se realizează cu veste antiglonţ grele de 15 kilograme….. Vestele antiglonţ româneşti au un viciu de proiectare şi nu permit luptătorului să fixeze patul armei în umăr pentru a ochi cu precizie. Cele mai multe incidente soldate cu morţi şi răniţi au fost produse de explozia unor mine artizanale, în faţa cărora maşinile blindate româneşti au fost extrem de vulnerabile…………………
    GUVERNANTII ROMANI DAU DOVADA DE O NEGLIJENTA MAI MULT DECAT CONDAMNABILA …"


    Folosescv si calitatea de cetatean american trimitand un memoriu de protest Presedintelui Obama. Sper prin eforturile mele .....tinerii romani nu vor fi trimisi la moarte datorita neglijentei politicienilor romani.
    Trezestete domnule ministru.....sau trimite-ti fiul sa lupte in Afganistan!!!!


    Robert Horvath Deva Presedinte Devartes Film International New York - Tokyo
    CITITI SCRISOAREA ADRESATA PRESEDINTELUI SUA PE
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  47. Multumesc pentru publicare.
    Asteptam o reactie din partea militarilot
    Dar Pula.
    Este o problema grava
    Ca sa fiu sincer dragul meu prieten
    Astept o incurajare.
    Nu avem nevoie de martiri
    Iar daca soldatii lupta. sa fie inarmati
    La nivelul NATO.

    RăspundețiȘtergere

  48. Cineastul
    Fortelor speciale
    Ranit si in stare grava
    Trimite un nou mesaj

    @ poate nu am fost clar
    In postarea precedenta din cauza durerillor
    Si a lipsei acute de pizda.
    Doresc sa postezi poza mea pe
    Armya spre bucuria inamicilor mei
    Sper ca sa impresionez cu aceasta ocazie
    Femele in uniforma si desbracate
    De uniforma.
    Nu glumesc de loc.
    Dar in curand ma voi reface si voi reincepe
    Filmarile si viata sexuala plina de perversitati.
    Asa sa ma ajute dumnezeu si libidoul ,,!

    RăspundețiȘtergere
  49. Rh+....pasteaua se serveste la ore bine stabilite !
    Cu multa apa ....!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  50. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!