Google Website Translator Gadget

luni, 27 martie 2023

https://www.facebook.com/photo/?fbid=587796613394051&set=a.459603359546711&__cft__[0]=AZU37ueMlfpzurWBnE9HuS7hKpls8fJWdLU4OR20hO6QzA9bxKJFuyeTUMkDS1cN8eNSw15AbxaqBcAeeSPeHNQ49eIZsEWJPrIgDkdkVcFjUkc7wiVVPvhse-j5aYQDFXRpgHoSL8GqDN-CASqyNT1ktZonM2sTJb7IfHwwYMcoyaQl4C3iZWPtaUHMpmcFdrQjudMRmEYEVfK9l1W3fmjH&__tn__=EH-y-R CEZAR26 martie 2023 la 19:13 Paznic de puscariii...uita-te bine...Akord...Kis..EU...si multi altii - am purtat aceasta uniforma !!! Vezi vreo asemanare cu ...u ce ai purtat tu ..? ..Tomfa ..catuse...haine negre de satrap...??? Simte-te si ia-ti bilet ..NUMAI DUS...in noua operatiune speciala.....!!!

201 comentarii:

  1. Daca vreti dati clik ,..stinga dreapta pe imagine si veti avea ..mai multe instantanee..din activitatea Colegiului....!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și la ce ți -au folosit??? Uită -te la Reddogu ajuns caraliu doar cu școală profesională...

      Ștergere
  2. Întreba Ifrim dacă iese fum alb. Desigur, iese fum alb, dar iese din eșapamentul trokarariciului lui Cezar care mănâncă ulei la greu😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te mai ....100gram,e la 1000 Km...
      Merge perfect...in 12 ani nu cred ca am dat de 3 ..a dopua cheie la pornire ..vara iarna....

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. 17..ani vechime...hai sictir..la munca in Ukraina

      Ștergere
  3. Kișă Tăt09:50

    Hop, hop, hop,
    Doar Vio Ciripo VăKișă
    O ia la ceok !
    ----------------------------------------
    PS: s-a terminat cina cea dă taină de la Vila Drac 3, ținută noaptea ca hoțîî ! Pe surse, am informația că ați cam belit-o, mai ales cumandurul din cartoane Viurea Kișă Kelu. Mie, oricum, nu mai are ce să-mi belească, nici la propriu, nici la figurat !

    Și, apropoze de tema prepusă de Țiuzăr 4evăr luzăr: să și-o bage în cur, cu clicuri succesive stânga-dreapta. Cei mai faini ani din viață mi i-am futat în lemeu. Ca să nu mai zic că am avut un șoc când am ajuns în șicoala dă militari, de aveam camarazi cu fro 7-8 ani mai în vrâstă, cu nevastă și boraci acasă, proveniți din filiera lui Dej- ăl de-o băgat spaima-n burghej, care abia de știau să să iscălește, fără să rupe carandașul, d-apoi să mai ia și notițe cursive la ore ! Da aveau origine sănătoasă, ca alu Kiuș Ciuș, ăl de-o fo ales secretar general plenipotențiar la Pecereaua pe Hangar.
    Așa că, vorba lu colega coilinel Ix: Și la ce și-au folosit bă Țiuzăre ? Uită-te la tonț tomblagiii de pe Cufurez.rom, că o au mai mare decât tine și fără lemeuri !
    (cu mențiunea că în discuție nu intră marele erou în viață, demiurg și administratore de ceferea Viurea Ciucardea SăKișă, care, totuși, pe timpul lemeulu a deprins arta de a-ș lostroi nasturii cu scuipat, în câcăstorul trenului, și-a îmbunătățit constant deprinderile de a le-o trage sălciilor pletoase de la capul satulu și, nu în ultimul rând, de a savura glăjuțe, fără număr, cu frecție galenică, aspect care îl va propulsa spre noi culmi în carieră, când, chilot hiind, a trecut la consum constant de kerosen&gaz, cu borcanul).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don coilinel Mojiu, în grupul celor pe care i-ai avut la școală, ăia din vremea lui Pauker, nu se afla cumva și unul ce-și spunea Cufurez?

      Ștergere
    2. Trist dar adevarat!

      Ștergere
    3. Kișă Mult10:27

      Trist, netrist, asta o fo realitatea ! Nu am nimic cu cei de-au avut origine muncitorească. Ba, mai mult, unul dintre cei de i-am avut în pluton mi-a devenit cel mai bun prieten. Era cu vreo 6 ani mai în vârstă. Muncitor calificat de uzină. Tot timpul încerca să ne mai tempereze din elanul de lemiști zvăpăiați, lucru care s-a dovedit, nu de puține ori, că ne-a fost benefic tuturor !
      Și, la ce mi-a folosit că am studiat matematici în draci, ori limbi de toate felurile și alte jmecuri, tocmai în vârful muntelui, de unde dacă abia vedeai luminile orașului ?
      Aaaaaa, că am un statut bine definit în societate, pe care se pișă încrucișat acu toți politrucii, că de vreo 10 ani am ajuns bătaia de joc a tutulor cocalarilor, că ți-e și rușine să mai spui cuiva ce ai fost și cu ce te-ai ocupat, că nu mai ai loc prin spitalul militar de borâț, că te fut rapandulele pe teveuri cum vrea mușkiul lu fiecare și că, după cum bine se vede, se pare că am ajuns singurii responsabili de dezastrul în care se află țara ?

      Buie Cezeruke, buei, mă leși ?

      Ștergere
    4. Am prins si eu LEAPSA cu clasa muncitoare...
      Cind am dat PRIMA DATA EXAMEN LA" CEA MAI CORUPTA INSTITUTIE DE INVATAMINT"...pe o scara urcam cei ce LM..si intram in sala de examen...pe alta scara ..URCA CLASA MUNCITOARE....numai zimbete si total destinsi
      Noi..concurenta 7/loc...EI OMUL SI LOCUL ! Dat examen dupa dictare....!!
      Eu picat ..fara nici-o pila si pregatire prin apartamentul vreunui mahar..cu aproape 7...

      Ștergere
  4. Bă Viurele, tu nu înțelegi că generația noastră, cei peste 60 nu mai contăm? Ce să facă cu noi la o adică? Mai poți tu să kilotezi, ori Țiuzăr să care Pkm- ul? NU! " Și -arunci ne-au condamnat pe toți la moarte."

    RăspundețiȘtergere
  5. Ringul mod legal de a stopa bătaia de joc este implicarea in politica.Va miroase urat politica dar trebuie trecut peste acest obstacol.
    Prin 2012 cand armata era pe val niste pensionari militari au inițiat un partid dar noi colegii lor i-am tratat de prosti.
    Cu ani in urma i-am propus lui Dogaru ca pe osatura SCND sa inițiem un partid.A refuzat părând mai interesat ca din cotizație sa primească un bonus.Uite ca acum tonusul s-a evaporat.
    Îndemn pe cei mai tineri ca după ce si-au încheiat relatia cu Armata,Ordinea publică,Siguranta nationala sa se implice in politica dar sa nu uite de unde au plecat.In viata civilă ca militar daca stai cu mâinile pe piept esti ca si decedat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Coilinelu Ix Vio să mă skarkine-n pix11:24

    Băăă Țiuzăre, băăă Kișș, ia vedeți voi ce zice un poponar de la SPOTMEDIA despre armată și tilicarii ei. Citiți, e proaspătă, are doar o oră de când a fost postată. Vorba lui don Coilinel Mojiu: ”toți se kișă în capul nostru”, dar pe Țiuzăr din Balada Miorița și pe Ciușu Galenicu i-a apucat melancolia de ”tinerețuri”. Citiți cum suntem văzuți de aurolacii ăștia LGBTiști și după aia mai comentați. Hai, luați de-aciulea:
    ---------------------------------------
    https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/despre-pensiile-militare-nedumeriri-subiective

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coilinelu Dabăl iu- lu care Vio-i suje Cariciu13:07

      Ș-atunci, măi Țiuzăre 4evăr Luzăre, vez tu de ce mă Kiș eo împrăștiat pe lemeul ăla, pe care ni-l prepui mneata a-l vezoaliza, mai sus ? Numa ce zisăi că am ajuns de batjocura cocalarilor și pițipoancelor siliconate și îmi și confirmă domnu coilinel Ix-lu care Vio-i dă limbi în pix, că am ajuns de râsul târgului !

      Ștergere
  7. BINE MAI DAR LA FRUMOSII MASTIA DE LM -ISTI DIN POZA LE SPUNE CINEVA CE SI CUM..???
    Sau abureli ..lasa ba ca de voi vom avea grija..
    Sincer si eu am simntit grija tarii fata de noi ...cu exceptia capcaunului de la MATE...care intelesese ca toti ..dar absolut toti..vom devenii genii in artimetici superioare si vom calcula in integrale ..traiectoria lingurii cind o bagi in gura ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Si ca sa trag LINIE..caci am treaba ..voi spune chiar daca nu veti fi deacord...
    VINOVATI 90% ..de ceeia ce ni se intimpla sint AI NOSTRI GRANGURI CU STELE ...si mai putin politicienii...!
    Politicienii in general s-au lasat cu stiinta sa fara stiinta ..PACALITI...si au facut cea ce GUSATII DE LA MFA....MAI ..JUSTITIE..le-au bagat sub nas...
    Daca cineva ma contrazice...sa ceara detalii si cind voi avea chef..le-oi da...!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu conditia ..ca cei care vor cere detalii...primesc apelativul de ..DRAGA PROSTULE ..esti un idiot....hihihi...!

      Ștergere
    2. Ciobârlane, te-ai uitat în oglindă?

      Ștergere
    3. Draga prostule...anonim27 martie 2023 la 12:34....esti un idiot...!!
      Iti dau un indiciu...Prim ministru Ponta si L--223
      Mai vrei....???

      Ștergere
    4. Draga țiobane, să ma pupi unde nu ma bate soarele!

      Ștergere
  9. Este perfect...pompierii..sa se pregateasca sa lupte lz granita si pe aliniamente intermefiare..cu rusul si belorusul
    Sau in traducere
    Numai un idiot fara scoala..nu dam nume....Reddog..crede in sondaje...!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim13:09

    Pompierii sunt tot militari asa ca cine a făcut sondajul sunt in afara de rand ca sa nu zic ca nu au habar.
    Dacă ar fi să facă un sondaj pe arme cred ca jandarmeria ar fi la nivelul zero.Dece?Fiindca jandarmii bat si bine fac.Populimea sa inteleaga ca trebuie sa stea in pătratică ei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ucenicul lu Visinescu.....drum buuuun...baa
    Crezi ca daca -i tragi tare cu toate religiiile din lume..te spala de pacate ..??
    Ramii ceia ce ai fost...un tortionar infect...

    RăspundețiȘtergere
  13. Alba24
    Alba24
    STIREA TA ACTUALITATE ADMINISTRATIE ECONOMIE EVENIMENT ANUNTURI EDUCATIE SANATATE POLITICA SPORT LIFESTYLE TECH
    SEBES BLAJ AIUD CUGIR OCNA MURES ZLATNA TEIUS ABRUD CÎMPENI
    ECONOMIEReducerea cheltuielilor cu pensiile şi indemnizaţiile de serviciu intră, luni, în dezbatere la Senat. Care vor fi modificările

    Publicat acum 15 ore duminică, 26.03.2023de Redactia Alba24.ro


    Proiectul de lege al Guvernului privind reducerea cheltuielilor cu pensiile de serviciu, intră luni în dezbatere la Comisiile juridică şi de muncă ale Senatului , pentru raport, potrivit ordinii de zi ale celor două comisii publicate pe site-ul instituţiei.


    Proiectul de lege al Guvernului vizează reducerea cheltuielilor cu pensiile şi indemnizaţiile de serviciu, jalon inclus în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

    Modificările propuse de Guvern vizează calculul pensiilor de serviciu plecând de la vechimea în specialitate, reducerea procentului de calcul raportat la venitul obţinut, stagiul de contributivitate minim fiind similar celui aplicat în sistemul public de pensii.

    Nicio pensie de serviciu nu va putea să mai depăşească veniturile obţinute în perioada activă
    „Nicio pensie de serviciu nu va putea să mai depăşească veniturile obţinute în perioada activă, (…) pensiile de serviciu urmând să fie calculate în funcţie de contributivitate”, se arată în expunerea de motive a proiectului de lege.


    Cum se pierde peste un miliard de euro. De ce se joacă România cu eliminarea pensiilor speciale
    Termenul de adoptare tacită în Senat se împlineşte pe 31 martie.

    Proiectul vizează reducerea de la 80% la 65% a nivelului pensiei, raportat la baza de calcul, pentru toate categoriile de pensii de serviciu, cu excepţia judecătorilor şi procurorilor.

    Preşedintele Klaus Iohannis declara joi că proiectul de lege referitor la pensii trebuie să vizeze un sistem de pensii corect, echitabil şi sustenabil.


    Liderul PSD, Marcel Ciolacu, consideră că România nu pierde niciun euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, iar legea privind reforma pensiilor speciale trebuie să fie făcută ţinând cont de realităţile din acest moment.

    Câte persoane beneficiază de pensii de serviciu
    Potrivit datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP), 9.680 de persoane au beneficiat de pensii de serviciu în ianuarie 2023, cu 270 mai puţini decât luna anterioară, cei mai mulţi, respectiv 4.468, fiind beneficiari ai Legii 303/2004 privind statutul procurorilor şi judecătorilor.

    Ministerul Finanţelor menţionează că în anul 2023 pentru plata).

    RăspundețiȘtergere
  14. drepturilor de pensii care fac obiectul acestui proiect de lege sunt prevăzute in bugetul Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale circa 1,4 miliarde lei, iar pentru sectorul apărare, ordine publică şi securitate naţională circa 11,1 miliarde lei.


    Ce prevede proiectul de lege aprobat de guvern
    Ajustare prin reducere a cheltuielilor cu pensiile speciale și indemnizațiile plătite în baza unor legi speciale. E vorba despre cele 6 categorii de legi. Două sunt în domeniul Justiției. Și mai sunt navigatorii, angajații Curții de Conturi, diplomații și, bineînțeles, pensiile militare.

    se va ajusta procentul de calcul de la 80% la 65% în majoritatea cazurilor, excepție făcând magistrații care au protecția deciziilor Curții Constituționale a Românie. Dar și aici va fi nevoie de o vechime necesară strict în magistratură.
    toate pensiile vor fi recalculate. După adoptarea, publicarea și scurgerea celor 6 luni necesare recalculării, nicio pensie nu va mai depăși venitul în calcul.
    la baza de calcul a veniturilor nu se vor mai lua în calcul drepturile care nu sunt permanente, cum ar fi primele acordate în ultimele 6 luni sau veniturile salariale câștigate și plătite doar în ultima lună.
    vechimea minimă – o altă prevedere din jalonul PNRR – s-a egalat cu cea din sistemul public. Dau exemplu auditorii Curții de Conturi, care aveau posibilitatea, după vechimi cuprinse între 4 și 14 ani, să beneficieze de același drept. Vor avea nevoie de minim 15 ani. La fel, diplomații și funcționarii parlamentari
    Ce se întâmplă cu pensiile magistraților
    La magistrați nu se mai ia în calcul doar ultima lună, ci ultimele 12 luni. Și de la 6 și 12 luni, pentru sistemul militar (cu alte cuvinte, pentru polițiști și militari se va considera bază de calcul media pe 12 luni consecutive din ultimii 5 ani de activitate a veniturilor brute din salariu/soldă).


    În continuare, viitorii pensionari își vor putea alege anii în care au câștigat cel mai bine și vor putea obține pensie calculată pe baza acelor ani.


    Pentru magistrați nu se vor mai permite perioade asimilate (acum, magistrații își trec vechime inclusiv perioade în care au fost consilieri juridici -n.red.). În primă fază va fi minim 20 de ani vechimea în magistratură, cu 5 ani asimilați.

    Apoi, an de an, va crește vechimea necesară și se va diminua perioada asimilată. (până când doar magistrații care au minim 25 de ani de vechime în funcții de profil se pot pensiona la cerere, urmând să primească o pensie de 80% din baza de calcul reprezentată de media indemnizaţiilor brute lunare şi sporurile cu caracter permanent aferente oricăror 12 luni consecutive din ultimii 10 ani de activitate

    RăspundețiȘtergere
  15. Răspunsuri
    1. O mai gad, o mai gad ! Ji eo care credeam că ne mai dă câte ceva, de-o meslină...

      Ștergere
    2. Anonim14:03

      Ace Cezarica.Se scot 6 sporuri.Cum eu,tu si alti militari calificați si nu din aceea ajunși la apelul de seara ni se rupe de sporuri.E vorba de veniturile pe toata durata carierei militare nu ultimile 12 luni care sunt cam tot mângâie.

      Ștergere
  16. Așa și? Care-s noutățile pentru noi, cei aflați în plată? Cred că ai luat-o și tu pe urmele lui Kișulică cu fel de fel de ipoteze...

    RăspundețiȘtergere
  17. Buei am sunat la Goagăl Polis, că nu-mi mai apar comentariile și mi-au dat mai multe plecuțî soedeze !
    Are cineva detalii ? Că și socetatea țivilă, văd că tot plecuțe ne dau

    RăspundețiȘtergere
  18. După adoptarea, publicarea și scurgerea celor 6 luni necesare recalculării, nicio pensie nu va mai depăși venitul în calcul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Asta mi se pare tare ..rau ..adica ADIO ..PENSII PLATITE PE LEGI ABROGATE
    Sau hoteste cum ii zic unii..cuantum avantajos..!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezare, nu fi supărat, că te frig ăștia la bani, te angajez la stâna mea. Pe tine te numesc cioben șef, pe Reddog paznic la mioare, iar pe Viurel mulgător fruntaș și degustător de căcăreze.

      Ștergere
    2. Je ne sui pas...
      Nu am zvu niciodata..asemenea furaciuni..legiferate de o lege schioapa

      Ștergere
  20. Buei, mi-o dat Goagăl Pulis comentariile înapoi- iar Kișă să-m dea kelea de pe Kel înapoi
    Am futat-o ! Nu numa că nu-m mai șkimb Dacea Jigler, cu Sobaru Forestăr, da crecă n-o să mai am nici cu ce să-m skimb gumele, la ZVITA

    RăspundețiȘtergere
  21. Așa-ț trebo mo Țiuzără 4evăr Luzără, că te-o mâncat în cur să faci tu lemeaua, să te dai cocoși pe ștrase cu izmenele alea cârchite cu betelie roșie, ca să dai gagicili pe spate !
    Las că acu te dau pe spate toate pițipoancele astea neomarxiste, de o să-ț treacă de lemea și ce dreq de frecător de bainetă ai mai fo !
    Când mă gândesc la rapandula aia de Viurel cu Kișu Kel, că nu numa că nu-i repară BC cu CV de la ciucalata mocca și 50% în plus pentru frecatul manșii la rece, însă o să-i mai ia și sporurile pe care le mai are (șoptiric CI ot Okiu și Timpanu, secretar jeneral pecerea și responsabil cu IPI utece-pecere și de ierou în viață)
    Atâta ură cât s-a acumulat la adresa tilicarilor...

    RăspundețiȘtergere
  22. Șmekeria cu tăiatul unor sporuri nu ne afectează cu nika, pe noi ăștia muritorii de rând (excepție fac demiurgii, care sunt scoși cu tontul din ecuație).
    E vb de nijde sporuri de pe la fel de fel de securiști, setesiști și alț muiști triști. Poate și alea de neon, de specialist muist și știu eu ce sporuri or mai fi.
    Alea de vekime și de dispozitiv not pasîbăl.
    Mai e chestia cu impozit de 15%. Și asta se rezolvă, întrucât baza de impozitare se va diminua, prin creșterea pragului de la 2000, la 3000. Adică chestia cu perele și merele !
    Ura ! Slava șăfii care ne repară !

    PS: apropoze, ce-or mai face mujicii lu Jălenschii ? că nu se mai vorghea nika de Marele Rezboi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ptegatesc contraofensiva de primavara..vara cu harbuze cu uraniu..saracit de la Englitera

      Ștergere
    2. Probabil primavara la zdrelenskii vine mai pa septembrie octombrie.Da nu-i bai ca-i schimba numele. O face de toamna-iarna ca in "feishan"
      Baaa toata lumea stie care, cum, cand, ce,si de ce.Ale drek ofensivele/contra astea nici nu mai ie secrete.Se vb peste tot de iele,inclusiv in parcuri si la scmd.
      Plus ca dau astia prin ziare tot ce hotaraste Putin si ce ordine da el, in max 10 minute,hop si articolul de ziar si "Prelingeanu" la jiji24 cu moaca aia a lui de copil tembel
      adica asta:
      https://preview.redd.it/iza4c211rn871.jpg?width=960&crop=smart&auto=webp&v=enabled&s=042d0df99b050f42055a335f8ef7afc7f440773e

      https://www.oradesibiu.ro/wp-content/uploads/2017/10/Cosmin-Prelipceanu.jpg

      Ștergere
  23. Vom fi trădați, și de această dată, de către toți ! În unanimitate !

    RăspundețiȘtergere
  24. De această dată îi dau dreptate deplină lui Puțapievici, care pe bună dreptate spunea că „Radiografia tilicarului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără șira spinării” !

    RăspundețiȘtergere
  25. Lasă, să le dea la circari, la tromboniști și la alde rahați, alde M. Căcărescu, ală de a scris în romanul de șters la cur Orbitor că își bagă pula în regina hangliei, ori că se fute în ea Casă Albă și care zicea că a exersat sodomia ! Și pentru care a și fost decorat de limbricul național Beșăscu Petrov cu un ordin național !
    Noi ăștia, care am jurat să crăpăm pentru țară, mai la dos, mai la dos ! De prin 2010 tot futai !
    Ura șăfii mari !

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim15:50

    Pulica,numai lt. ai ajuns?Ma esti făcut din tablagiu de ai ajuns la bătrânețe numai lt?E clar.Esti un mos Teacă din ala care a fost doar tobosar prin fanfara .Cu alte cuvinte un greiere tuciuriu si bortos.
    Te-ai lins pe bot de spor de tăiat frunza la caini.

    RăspundețiȘtergere
  27. Sa.i ia so mustiucu...sa sufle direct🤣🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim15:59

    Mai e mult până departe.Pana apare lege in forma finală va mai trece multă apă pe Dunăre.Trebuie schimbat ceva.E prea de tot.Nu poti sa dai marimi diferite la pensii numai ca s-au pensionat in ani diferiți.
    OMM nu poate fi anulat pana nu e schimbat statutul.
    Contributia la pensia suplimentară nu poate fi sechestrat.
    Probabil ca va fi un nou mod de calcul.

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim17:07

    Hop, hop, hop,
    E ora când
    Vio tre s-o ea la ceock !

    RăspundețiȘtergere
  30. Kișă Kelu Tăt17:12

    Greșit, Akoarde nu s-a născut în Brașov, fostul Stalinskayagrad, ci s-a mutat aciulea datorită oportunităților oferite de Gara BIRTolomeu !
    Au fo dăștule hanilze literale pe tema iasta !
    Locul domniei sale de născătoare o fo undeva prin Triviale !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și-atunci i-am kișărit pe tonț la moarte17:16

      PS: și, din anumite considerente, trebuie să admit și să fiu pe deplin akord cu antevorbitorii mei, care consideră, măi Redcoaie ot Pârnaie, că ej un bou ! Fără țâțe.

      Ștergere
  31. Cinele asta-i atins de ...filoxera !!

    RăspundețiȘtergere
  32. Băi demenților, terminați dreq cu prostiile astea infantile, de moșnegi duși cu pluta !
    Nu vă este rușine, toată ziua mumu-mumu și cioko-cioco !
    Oameni bătrâni cu nepoți mari și cu tărâțe în dible ! Hai, să admitem că, lu Vios con Dios i s-au făcut creierii terci de la kerosen și frecție galenică, da voi ăștilalți ?
    Ia, de acu încolo numa limbaj condescendent, demn de niște cadre militare adevărate, cu o pregătire temeinică pentru viață, care au îmbrățișat adevăratele valori ale culturii universale, demne, verticale și exemple adevărate pentru cei din jur !

    RăspundețiȘtergere
  33. Dr. Ciomu17:49

    V-am zis că ăștia vor să vă aplice metoda mea de 45%? V-am zis. Hai, care-i primul pe masa de operație, Viurel cel kel, ori Azorel? Nu fiți stresanți dragilor, că am un instrumentar chirurjical de ultimă generație, inclusiv clește de ăla pentru caise. Singura problemă care se pune este că nu am că anestezic decât Galenică și ceva Diana, ascunsă printr-un saltar de Viurel. Hai, coraj!

    RăspundețiȘtergere
  34. Anonim17:58

    Natarailor ,Pescarul rămâne precum și alte sporuri.Impozitarea de 15% este pentru cei ce depășesc salariu mediu brut pe economie in 2023 adica peste 6750 lei.Mares pierde cam 6500 lei.La cat are acum in jur de 600 lei reprezintă nu mor caii cand vor câinii.
    Necazul e la noi.
    Natangilor scroafa e moartă în coteț pentru noi.Daca se mergea pe sistemul pe puncte scroafa nu murea.Ce a făcut coaliția nu reprezintă lege noua ci niste amendamente .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai tras o duska mare de cherosen
      Nimic nu are logica in ce spui
      Incearca din nou....

      Ștergere
  35. Anonim18:01

    Erată in loc de pescarul,Oscarul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dr.Ciomu18:07

      Tu vrai pe puncte, dar i-ai întrebat și pe Cezarică, Viurică, Akordeon și Azorică?

      Ștergere
    2. Nu ma deranjeaza! pot sa si detaliez da acu' mi-e lene...

      Ștergere
  36. Dr. Ciomu18:28

    Pentru boșcangiul de la 18:01 : dar dacă în loc să se împartă la 20 ca pe L119, se împarte la 30, 35, chiar și la 25, nu -i așa că ți -au zburat punctele alea? Hai, nu te mai coi atâta și urcă pe masa de operație! Apropos, vrei să-ți reglezi și tacheții cu ocazia asta, că reglarea avansului e ca bonus?

    RăspundețiȘtergere
  37. Coilineleee !!
    Io l-am identificat pe jurnalizdul ala de-a scris pe "spotu pulii"....da cre ca ie mai multi si pa la televiziunile astea amerloce
    Io as vrea sa prind o jurnalizda,analizda....
    https://photos.google.com/trash/AF1QipNDce9mQYwLLWXyAzLHH3W9RI1s5HWN2TSq5Nc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, usereii ăștia umblă numai travestiți.

      Ștergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aici ! să-i dau și eu muie încruntatului, tu-l în gură de rahat cu oki !

      Ștergere
  40. Dr. Ciomu21:08

    Viorică puță mică, nu va fi nicio actualizare pentru cei de dinainte de 2017.

    RăspundețiȘtergere
  41. Bă coiților, numa ce mă-ntorsăi de la un test draiv cu o Suziki Viagra ! O mașină decentă și bine echipată ! Față de ce am eo acu, asta-i un feli de Mustang ! Am mai mers cu un Ford Pula și cu un Kona, toate cu 2 pedale, hibride și aproximativ din aceeași clasă- suvuri mici, de oraș, or cum plm st clasificate. Care mi-a plăcut cel mai mult la condus, sare mult peste prețul mediu.
    M-am mai urcat, fără să conduc, într-un Reno Capcur, din ăla cu dă toate. Elegant, comod da scump a dreq.
    Buei crecănațîlor, ăjdea care tot aț avut mașini de mașini, are fro unul vreo ideie, frun sfat ? Că-s încurcat rău. Viagra, ce să zic, are cam dă toate, da pare a mașină muncitorească, cam samănă a cazan ! Pe Ford, ca să ajungi la nivelul de echipare alu Viagra tre să mai pui o grămadă de opționale, iar prețul se duce în pulă ! Și Kona e decent, da parcă nu-i ca Capcuru ! Nuj spre ce să mă îndrept. Nu-mi spuneți de Hoanda, Toyata or Wolsvagin de nuj care, că n-am mangoț pentru așa ceva.
    Ar mai fi una cureană, GinSengYong Frivoli, la care încă n-am ajuns s-o văd. De citit am cam citit tot ce se putea pe internet.
    În afară de muie veșnică, are cineva frun sfat pentru bunicul, din esperiența proprie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CORANDO...fraiere...!!..5 stele NCAP 1500..160CP
      Tapiterie din piele de Nord Corean...iti vini a futii...

      Ștergere
    2. Cam mare, cam scumpă. O să mă uit și la KURando asta, când merg să văd Tivoli

      Ștergere
    3. PS: te fuț în ei 160CP, la vârsta mea și, mai ales prin jegosul ăsta de Bucurej, cu trafic infernal, dimineața, la gustare, prânz, seara și noaptea ! Acu am fro 54 de CP și zbor cu hoașca, de zici că-s pe circoitu de la Hungaroblid

      Ștergere
    4. Da tre să recunosc că invenția asta cu două pedale e excelentă în aglomerație ! În loc de mandravela schimbătorulu mai pui și tu mâna p-un crac, mai o bulăneală...

      Ștergere
  42. PS: bă, mai puțin cu d-astea de la Dacea Jeggăr, or Dastăr, or ce plm mai are Dacea, că mi-a ajuns asta pe care încă o folosesc !

    RăspundețiȘtergere
  43. Bă, a dreq bagabonț ! Eo zic ce am văzut, testat și ce mi-aș permite, iar voi umblaț cu alea alea !
    Bă Viurele, spune tu, că ej cam singurul sănătos la cap de p-aciu, atunci când nu ne fuț neamurile laiv&ded din arborilii geneacologic !

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  45. Buei, da ce dreq se-ntâmplă, de se plâng tonț ? Ne dau ăjdea plecuțe soedeze, or ce ? Unde dispărurăț toț, bre ?

    RăspundețiȘtergere
  46. Dr. Ciomu22:56

    Don Coilinel Mojiu, ia-ți un Suzuki Vitara că se merită. Fiu-meu are unul pe benzină din 2017, luat de nou, folosit preponderent în București, cu aprox. 70.000 km și care merge brici. Acum i l-a dat lu nevastă-sa/noru-mea s-o ducă pe aia mică/nepoata la grădiniță. Nu mai spun că în 2021, după ce m-a footoot la cap vreo juma de an să-mi dau cu părerea, de-mi venea să nu-i mai răspund la întrebările puse pe internet sau la telefon și-a luat, tot de nou, un Hyunday Tucson, care după un an și ceva are deja probleme la motor (consumă ulei, tremură la relanti, frâne zlabe), deși e pe benzină DAR CU SUPRAALIMENTARE/turbină. Îmi spunea acum cîteva luni că îi pare rău că nu și-a luat încă un Suzuki... În fine, Fordul are motoare foarte proaste, la fel ca și Opel, Renault are motoare bune (mai puțin cel de 1000/999 centimetri cubi), motoare care echipează înclusiv auto produse de Mercedes, dar caroserie și suspensie slabe. Dacă vrei să te edifici asupra unui anumit tip de mașină, tastează pe Goagăl ”probleme Suzuki Vitara”, ”probleme Ford Cuna”, ”probleme Feat Linea Trokaricea” etc. și-o să le găsești. NU SE MERITĂ mașini cu supraalimentare (probleme la turbină ca la avioane), nu se merită mașini pe motorină (probleme cu EGR-ul), nu se merită mașini hibrid sau electrice deocamdată, deoarece dacă-ți pică acumulatorii, schimbarea lor face cât o jumate din prețul mașinii. Pentru costuri reduse de mentenanță/întreținere, la momentul actual și la un preț rezonabil, se merită o benzinară cu injecție directă și fără prea multe căcaturi de senzori și dotări extravagante. Desigur, un aer condiționat, necesar în zilele de caniculă prin București sau atunci când stai pe autostradă e necesar dar în rest, conform teoriei fiabilității, cu cât ai mai multe căcaturi și accesorii pe o mașină, cu atât scade fiabilitatatea acesteia (Fiabilitatea unui sistem este dată de produsul fiabilității tuturor componentelor sistemului). Să nu uităm și directivele idioate/utopice ale mUE, care au fost votate azi, ca până în 2050, Europa să emită 0 CO2. Lasă că în loc vor emite amerlocii, japii și chinejii...
    PS. Îi recomand și lui Țiuzăr tot o japoneză, un Sugizuki Viagrea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc !
      În balanță cam sunt Viagra și Capcur ! La Sugizichi îm place ca are variante de echipare bine definite, fără jde opționale. E plin Bucureștiul de ele, deci se cumpără că e și ieftină, și bună ! Capcuru e mai elegant, hoașca zice că stă mai comod, iar bancheta din spate culisează până aproape de scaunele din față și nu-mi mai cade potaia printre ele, când iau curbilii cu 160 km/h ! Însă, ca să ajung la nivelul de echipare alu Viagra, tre să umblu serios la portfei ! Să văd și cum se conduce.
      Mersoa bocu.

      Ștergere
    2. Să fii sănătos și tu și familia, iar ceea ce-ți cumperi să -ți fie cu folos! Pentru cățel, că am avut și eu unul cu care mergeam inclusiv în concediu, cu o Super Novă, aveam un fel de banchetă din lemn rabatabilă pe care o puneam între scaunele din față și cele din spate, astfel încât, arunci când conduceam, la drum lung, ciobăneasca german își punea botul pe umărul meu drept 😂

      Ștergere
  47. NB voo ! Și, grije mare, la ora dOO, să nu cumva să dormiț, de să ne rămână camaradul neîmbelit la OO !
    S-a auzit, și la tine acolea în fund, bre Redcioacă ?

    RăspundețiȘtergere
  48. Pentru conformitate: NB vouă și la ora doo să mă înbeliț la oo, iar tu Vio, pe la trei, dacă gazolină nu bei, manșa -mi mâna să mi -o iei!

    RăspundețiȘtergere
  49. Anonim00:00

    Guvernul catre magistrati :
    Stimati si onorabili facatori de dreptate si fericire pentru truditorii acestui pamant binecuvantat de D-zeu .Ne cerem scuze si cu plecaciune va raportam ca suntem nevoiti a va informa ca din cauza pensionarilor militari care au supt seva tarii si au trait ca belferii din sudoarea poporului trebuie sa va impozitam grosul pensiei amarate de peste 10.000 de euroi cu imensul procentaj de 5(cinci)% dar stati linistiti ,nu va incruntati la noi ca de acesti banuti nu ne atingem si dupa ce va trece valul vi-i returnam pe toti cu dobanda si despagubirile cerute de voi.
    Pe pensionarii militari o sa-i jupuim,la propriu ca si asa n-avem miei de Paste pe care sa-i ''belim''. Ei au pensiile acuma in cuantum de aprox.5% din ce va taiem voua si o sa le luam un sfert din ei dar nu ne atingem de acesti''banuti'' caci va trebui sa vi-i dam tot domniilor voastre drept despagubire,colo de Craciun!
    Supravegheati cu intelepciune respectarea faradelegilor noastre si sa-i nimicim pe ''dusmanii si exploatatorii poporului-pensionarii militari''
    Traiasca ''VILA NOSTRA'' si la cat mai multa avere ilicita!
    Traiasca fratia politi-magistra-hotilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pemperșionarii militari = mulți și fraieri, asta ca să nu zic altfel. Totuși, domnu Vio, spune-ne ultimele noutăți!

      Ștergere
    2. Anonim03:27

      Pai toata chichita se gaseste daca rezolvi problema din acest catren
      :Doua capre si trei iezi
      Fac cinci mii de cacarezi
      Dar trei capre si doi iezi?
      Rezolvare:
      Faci produsul mezilor
      Si sugi pula iezilor
      Nu-ti convine rezultatul
      O suji si pe-a lu' baiatu'

      Ștergere
    3. Anonim03:38

      Nu-ti place sperma de ied
      Baga ratul pe sub pled
      Si in loc de crudul miel
      Sugi vartos la colonel
      Si nu te mira ca prostu
      C-are gustul de colostru.

      Ștergere
  50. Viurele, sunt întru totul de acord cu tine, dar, vorba domnului coilinel Mojiu, postată mai sus, " ce să faci cu un popor de oi"? Uită -te la franțuzi, oameni cu sange-n instalație, bravo lor!

    RăspundețiȘtergere
  51. Viurele, ai viulat consemnul și-ai încercat să-ți pui caraba cea păroasă pe koaili mele, așă că, Hop, hop hop, oltenii ți-o dau la cioc!

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  53. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim08:36

      Molusca chireeaca,este vandut amerlocilor iar ordinul de distrugere al armatei romane si rezervei sale este tot de acolo,la fel si industria de armament si tehnica ,iar ei nu investesc nimic in Romania ca sa fim obedienti lor si mercenarilor de la ei platiti de cinci ori mai mult decat un soldat roman si daca ar fi vorba de ceva conflict ne-ar lasa cu ''curul in balta''...soldatu roman:
      "Eu? Îmi apăr sărăcia şi nevoile şi neamul...
      Şi de-aceea tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul,
      Mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este,
      Duşmănit vei fi de toate, făr-a prinde chiar de veste;"

      Mercenarul,soldatul strain de neam si tara: si-a demonstrat ''loialitatea''peste tot pe unde si-a bagat''coada'...Vietnam, Siria,Afganistan...Romania!

      Ștergere
  54. Asa pustiule...ia-i la rind....

    RăspundețiȘtergere
  55. Viurel face ..inca produsul mejilor......hai ba ca adoarme ieziii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim08:53

      Nu vorbeam de iezii caprelor pe care le-ai marlit tu asta toamna...

      Ștergere
  56. Noul Suzuki Vitara este disponibil şi la dealerii din România începând cu 1 aprilie 2015. Crossoverul japonez (construit în Ungaria) are dimensiuni asemnătoare cu modele ca Nissan Juke, Citroen C4 Cactus şi Peugeot 2008, iar preţurile încep de la 14.100 euro cu TVA.

    RăspundețiȘtergere
  57. Un NISAN QASKAI...ai incercat ??

    RăspundețiȘtergere
  58. Una dintre marile surprize ale pietei auto din Europa este, indiscutabil, modelul Ssangyong Korando 2022.

    Aceasta noua generatie se vinde cu succes pe piata auto din Romania, pentru ca ofera foarte mult pentru un pret modic, daca facem o comparatie cu oferta europenilor.

    Ssangyong Korando 1.5 TGDI 163 CP cutie automat Aisin AT6 2WD Premium 2022, test drive, drive test, kondaro 2022, autolatest, review, 0-100 km/h, consum real benzina korando, 1.5 tgdi korando mercedes, cutie aisin at6 ssangyong

    Si succesul lui Korando in Romania nu poate sa fie ascuns de aceasta concurenta, pentru ca vedem zi de zi cat mai multe masini pe sosele, masini cumparate de persoane fizice, nu de catre companii de leasing.

    DE CE KORANDO IN 2022?

    Pentru a raspunde eficient trebuie sa ne aducem aminte de modelul Korando testat in premiera de catre Autolatest in anul 2013, masina care avea o gama foarte buna de motoare diesel, o cutie automata eficienta si o transmisie 4×4 foarte buna, chiar si in afara soselei.

    Ssangyong Korando 1.5 TGDI 163 CP cutie automat Aisin AT6 2WD Premium 2022, test drive, drive test, kondaro 2022, autolatest, review, 0-100 km/h, consum real benzina korando, 1.5 tgdi korando mercedes, cutie aisin at6 ssangyong

    Citeste AICI testul cu lansarea din 2013 a lui Korando in Germania!

    Prima generatie a fost un succes in Europa, insa modelul de fata, Korando 2022, devine de fapt marea problema pentru cei de la Renault, Opel, VW, Skoda, Seat insa si Kia sau Hyundai.

    Si spunem problema, pentru ca acest Ssangyong Korando este fabricat in Coreea de Sud ( Kia Sportage si Hyundai Tucson sunt in Europa), adica are o calitate a fabricatiei exemplara, asa cum este de asteptat de la un automobil care are seria de sasiu care incepe cu litera K.

    Ssangyong Korando 1.5 TGDI 163 CP cutie automat Aisin AT6 2WD Premium 2022, test drive, drive test, kondaro 2022, autolatest, review, 0-100 km/h, consum real benzina korando, 1.5 tgdi korando mercedes, cutie aisin at6 ssangyong

    DE CE KORANDO ESTE APRECIAT DE ROMANI?

    Noi, cei de la Autolatest, recomandam tot timpul clientior sa testeze la dealer masina pe care doresc sa o cumpere, respectiv sa testeze in aceeasi zi trei modele concurente, pentru a putea sa-si faca o idee despre diferentele dintre acestea.

    Daca testezi dimineata un Duster de 20.000 euro, la pranz un Hyundai Tucson de 28.000 euro sau un VW Tiguan de 35.000 euro, si spre seara un Ssangyong Korando de 22.000 euro, cu siguranta vei alege masina celor de la Ssangyong.

    Ssangyong Korando 1.5 TGDI 163 CP cutie automat Aisin AT6 2WD Premium 2022, test drive, drive test, kondaro 2022, autolatest, review, 0-100 km/h, consum real benzina korando, 1.5 tgdi korando mercedes, cutie aisin at6 ssangyong

    Si spunem asta,

    RăspundețiȘtergere
  59. Tu sa ramii la SANDERO...ca-i cea mai buna...SIC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:00

      VOLVO este ''cea mai tare din parcare'' indiferent cat te-ai screme sa demonstrezi japan-coreencele tale serjante Bula cu mintea in stadiu de MORULA !

      Ștergere
    2. PRET....BLASTULO......cu cap de ...lupa...:D

      Ștergere
  60. https://youtube.com/watch?v=UI5qaoZQ5G4&si=EnSIkaIECMiOmarE

    RăspundețiȘtergere
  61. Priviti si plingeti rusnakii cacaciosi ..!!

    RăspundețiȘtergere
  62. Se pare ca C.E...cere recalcularea TUTUROR PENSIILOR MILITARE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:20

      De la cerinta la putirinta sau facere este un drum ca de la o stea la alta.Cam ce propune senatul trebuie sa aprobe CD asa ca ...

      Ștergere
  63. Viurele, de vreo 5 ani Vulvo urile tale au ajuns de că ca t. Nu mai sunt ce erau odată. Uită -te la clasamentul fiabilității și vezi pe ce loc sunt.

    RăspundețiȘtergere
  64. Mnă dimigreața, pe la ceock s-o loaț, ca să vă tae greața ! Cu escepțea domnulu camarad coilinel adevărat, care a înțeles dân capul loculu cum e cu mașina de care am nevoie și care mi s-ar potrivi cel mai bine pe buget și pe pratențiile zbârcitei.
    Având în vedere că am obținut un preț bun pe Dacea (la anul împlinește 40 de ani de la prima înmatriculare, cu 216 K km și aprox. 60% piese și componente încă orijinale pe ea, iar de fro 15 ani ținută numai în garaj), am speranță la o mașină decentă, potrivit posibilităților: ceva mai înaltă, musai cutie otomată, ușor de manevrat prin București și cu oarece dotări, de genul scaune încălzite și bla bla.
    Ar vrea mojiu și-o Vulvă, cum să nu, da dacă m-au lăsat bagabonțîî cu penzia în negura vremurilor, de unde taică !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai atunci io te sfayuiesc..tot o da..cie..lz secad hand

      Ștergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  66. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am fumat..nu am baut..nu am mers la curve csre put a scrumbie..nu dam nume...Lenus..🤣🤣😂🤣

      Ștergere
    2. Anonim17:54

      Băi anomalie umană , vezi că-ți pute gura a hoit !! Ține o dracului închisă , intoxici mediul ... cezarake proastănake !!!!

      Ștergere
    3. Hi..hi..hi...Lenus..vorbesti precum ..o stoarfa de pe centura...hi..hi..hi
      Eu ma spal pe dintisori..cu COGNAK -COURVOISER..
      Or sa te beleasca astaia de dau foc Parisului ..ioti baga mitele la friptura....hi..hi..hi..

      Ștergere
  67. Bă Țiuzăre, nu mai pune botul la prostii...Nu știu de unde dracu le tot scoateți. Bă mUE a cerut pentru viitor, nu pentru noi bășinoșii bătrâni. O tot trageți ca Cufurează cu recalculări, actualizări și alte idioțenii care nu se vor aplica in veci. Vă tot spun de vreun an de zile că scopul PNRR este să scadă pensiile, nu să le crească, dar voi ca pelicanii deschideți pliscurile la orice prostii vânturate de fel de fel de escroci. Pentru noi vor rămâne doar indexările, poate ceva mai mari, diferențiat, cum s-a procedat anul ăsta și impozitarea progresivă (vor să modifice ăștia și Codul fiscal).

    RăspundețiȘtergere
  68. Urla..toate tv..prostovane si netul si tik tok...cu transmisiuni in direct pe tema

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:18

      Care toate,doar RTV si realitatea ca astia sunt platiti sa ne ''impunga'' bai neica nestiutor si habarnist.

      Ștergere
  69. Toate pensiile recalculate..inclusiv al puscariasului
    Pula sporuri..oskaruri si alte minariii
    Nu observati ca cînile de puscarii a ramas fara glas...🤣😂🤣😂
    Functia..gradul..vechimea si cev ceva spor..comin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Treaca de la mine🤣🤣😂🤣😂🤣😂

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Bine porkule..musti mina..? Le-am sters ..nu le mai vezi !!!!

      Ștergere
  70. ADICA ASE CUM AM EU SI MULTI MILITARI DE CARIERA ADEVARATI ..DE VREO 20 DE ANI
    ALEA JACTA..EST..
    MARES..AI LEGATURA😂🤣😂🤣

    RăspundețiȘtergere
  71. Bă Țiuzăre, eu nu am pensia ăluia de care tot spui tu, că -s ieșit în 2008. Ți-am mai spus că am vechime efectivă în armată lungă cât calea ferată, cât a ta + Kișu împreună. Nu mai vorbesc de grupe, că bat 50 de ani. Vreți să se recalculeze? Să se recalculează, dar primii beliți veți voi neterminatii, nu cei ca mine. Se poate face recalcularea elegant și rapid, numai pe baza Memoriilor personale de la CMJuri, memorii care au și fișele cu locurile de muncă (condițiile de muncă), nu pe baza unor state de plată roase și pișate de șobolani completate de-a s-o npulea de fel de fel de civili și maci. Însă, nu știu dacă unii doresc acest lucru. De ce? Păi unii, pe L119 și - au cam inventat veniturile și nu cred că le-ar cădea bine că acum să iasă la suprafață mânăriile. Țiuzăre , ia fă -ți tu o socoteală privind cariera ta militară în cei 28 de ani, parcă așa ziceai, cu funcția minimă de lt.major și cea maximă de Lt. Colonel și -o să te tragi de coaie când o să vezi rezultatul. La Kișă e altă treabă, că ăștia au avut că naviganți funcții mari...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim28 martie 2023 la 10:5911:52

      Mai mol;dojean imputit inafara de ura si cuvinte de labagiu adolescent nu-ti mai ies pe curul ala de gura? Asa te-a invatat mamica ta cand te invata sa-i dai limbi inainte de a o lua la futai?
      Numai rau ne doresti si ameninti laudandu-te cu ce-ai fost tu la viata ta, ai fost un kkt cu oki care scuipa prostie ,ura si venin in jur.Un retardat ordinar!!!

      Ștergere
    2. Băi Kișă, ce-ai pățit? Iar ai băut lampant din lampa lui Ilici? Băi macraoane, unde vezi tu că eu îți doresc răul,. Am scris eu așa ceva? Stai dracului în banca ta că ai ajuns idiotul netului. Ne-ai convins ce și cât poți . Umflatule, am 2 foarte buni prieteni comandori adevărați, nu ca tine inventat, foști piloți pe MIG 21, dar nu -i pot compara cu un grăjdar că tine.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Baii..EU ACUM AM PENSIA DE PE L119 care ce sa vezi este egala cu recalculata pe 223...Deci 119 = 223
      ia comenteaza tu...doct..!!
      NB.
      Tu ai curajul sa spui cît ai primit pe L.119..si cu cît ti.a venit mai putin pe L..223?
      Dar nu a fost bai..ai ramas in plata cu L 119..abrogata
      Misto este...dr unde apare diferenta????
      Am majur pe scara..care are diferenta deci 119 mai mare cu 1200 lei fata de recalculata 223
      Cum asa????

      Ștergere
    5. Nu ai tupeul clar...iti spun eu
      119..o ai in plata si este mai mare cu vreo 2000 decît recalculata 223

      Ștergere
  72. Dr. Ciomu11:50

    Toți idioții din politică și din TV uri mănâncă rahat 💩 la greu că chipurile tilicarii consumă 10 miliarde de lei din buget, dar niciun idiot de ăsta nu înțelege că banii ăia sunt bani bruți și că din ăștia 25% se întorc tot la stat prin impozite. De ce nu explică ăia și noștri care toată ziua ies pe sticlă, că în buzunarul oamenilor intră practic mult mai puțin? Vai de curul nostru și de țara asta de rahat....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Minti cumperi de la unguri si bulgari

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  73. Anonim12:41

    Ce să-i ceri lui Kiș, săracul. Ce zice camaradul de la 10:59 și ce grohăie el !
    Ești bolnav nene Kișule. De tâmpit, m-am lămurit de acu câțiva ani că ești dus.

    RăspundețiȘtergere
  74. Anonim13:13

    Măi oameni buni, descreieratul ăsta a fost cadru militar ? Sigur nu a scăpat de la Bălăceanca ?

    VIOREL A. KIS28 martie 2023 la 11:52
    Mai mol;dojean imputit inafara de ura si cuvinte de labagiu adolescent nu-ti mai ies pe curul ala de gura? Asa te-a invatat mamica ta cand te invata sa-i dai limbi inainte de a o lua la futai?
    Numai rau ne doresti si ameninti laudandu-te cu ce-ai fost tu la viata ta, ai fost un kkt cu oki care scuipa prostie ,ura si venin in jur.Un retardat ordinar!!!

    RăspundețiȘtergere
  75. Ce porci francezii astia! Si.au devastat orasele instigati...acum afla de forte rusesti..care i.au manipulat!!
    Pentru un AN LA PENSIE..PE CARE SIGUR NICI NU.L FACEAU

    RăspundețiȘtergere
  76. Dr. Ciomu13:50

    Bă Țiuzăre, stai cuminte, că am destulă minte, nu tupeu. Mai întârzii o juma de oră că am un musafir care-a venit cu o pălincă de 55😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Bă și nu mai comentați la fiecare comentariu tu - vă - găoz, comentați la rând!

      Ștergere
    2. Cezar28 martie 2023 la 12:37
      Baii..EU ACUM AM PENSIA DE PE L119 care ce sa vezi este egala cu recalculata pe 223...Deci 119 = 223
      ia comenteaza tu...doct..!!
      NB.
      Tu ai curajul sa spui cît ai primit pe L.119..si cu cît ti.a venit mai putin pe L..223?
      Dar nu a fost bai..ai ramas in plata cu L 119..abrogata
      Misto este...dr unde apare diferenta????
      Am majur pe scara..care are diferenta deci 119 mai mare cu 1200 lei fata de recalculata 223
      Cum asa????

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  77. Fa-i o operatie....!!!~

    RăspundețiȘtergere
  78. Caro spunea...
    @socrates, se vorbeste prin unele medii ca ar fi scoase Oskar, sporul de permanenta,sporul pentru distrugeri,salariul de merit,sporul de lucru cu documente secrete, vorbesc de Armata

    28 martie 2023 la 13:51

    RăspundețiȘtergere
  79. La puscariasi ..ramine ..SPoRUL DE TOMFA...dar il primeste ..condamnatul nu prostul de purtator de tomfa...hi..hi..hi
    NB
    Am vazut-o si pe asta
    La tembelizor reprezentantul BOAKNERILOR...vorbea si el cu elan muncitoresc despre PENSIILE MILITARE ...care trebuie sa creasca !!!
    Ptiu...Daogaru statea ca mutu...

    RăspundețiȘtergere
  80. kiSS..a fost traktorist pe MI-8...am mai spus..!

    RăspundețiȘtergere
  81. IFRIME..nici lu PRUNARIU nu i.au gasit vreo 14 ani..cit a fost lz Baikonur..apoi..in excursie pe luna
    Poate ca ai fost cu el..
    Dadeai la manivela sa pornesti racheta..

    RăspundețiȘtergere
  82. Mă duc să-mi desființez conturile de economii și să-mi scot banii din bănci. Cică pentru euroi, având în vedere suma, trebuie să fac o cerere și mi-i dă în tranșe. Banii la ciorap, o parte și la saltea, cealaltă parte. Băncile o iau razna. Sumele pe care le-am tot economisit nu-mi ajung să fac cine știe ce investiție imobiliară. Și nici vârsta nu mă mai avantajează. Dacă e să pice tot, măcar le dau eu foc, cu mâna mea.
    Uitați-vă și voi pe iutub la înregistrările lui Piperea, Hara, Hartmann, etc. Parte din ele se rostogolesc și în televiziuni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS: mare atenție pentru cei de aveți relații de natură financiară cu Raifeisen Bank.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  83. Anonim15:17

    Deocamdată rămâne fiecare cu ce are ca un 5% de peste 6750 nu-i o pierdere încât sa-ti pui strangul de gât
    Unul zice ca se duce la muscali.Atentie ca dubla nu are valoare decât la ei.
    Nu fiti natarai.Oscarul rămâne.Salariul de merit rămâne.Ce înșiră ăștia in L4 ca sporuri ce nu intră în baza de calcul sunt deja cuprinse in 223.Ciuca fenteaza la greu.Avantaj cei pensionati dupa 2010 si urmatorii.Bine ca rămâne pensia actuala in plata.
    Dacă Putin avansează în Ucraina ai nostri ca brazii vor pupa in cur armata.

    RăspundețiȘtergere
  84. Bă, printre palingi, Vio kukuă mi-l linji, s-a votat ca pentru fosilele ca noi, rămâne cum s- a stabelit". Hai, că încă mai stau cu mosafirul meu care mi-a adus palinga, care are 10 clase, 20 de ani munciți,fost șofer pe ARO la un CAP și cu pensie de 2700 de lei . Hop hop hop, armăsa o ea la ceok!

    RăspundețiȘtergere
  85. Si Domnul a stabelit sa se faca curatenie ! Si s-a facut curatenie...!!

    RăspundețiȘtergere
  86. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  87. E timpul ca domnu colonel Cezar să le dea un pik de muie cu kăkat PMP-iștilor Băsiști-lor și USR-iștilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aprob..pozitiv
      De 15 ani le tot dau....

      Ștergere
    2. Este timpul sa le marim doza...clar🤣😂🤣😂

      Ștergere
  88. Reddoage, persiști in prostia ta dar nu-ți dai seama de ce! Cei că tine ar trebui castrați la Dr. Ciomu că să nu vă mai înmulțiți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dr Ciomu18:35

      Din păcate vom merge cu el la/în ștangă, mult și bine

      Ștergere
  89. Anonim19:49

    Ma bag si eu in vorba.Mai moale cu tuica.Cu tăria.Face ciroza hepatica.Un vinisor dela buturuga e medicament.
    Se zice ca cei cu crama baga in vin de toate.E-uri cu grămadă.Evitati tăria din comert ca e facuta din cereale.E otravă %.Dacă totuși sunteti pasionați de tărie mergeți pe varianta din fructe sau din vin(bostina)
    Dogaru susține legea 223/2015 ca are vechime puțin peste 25 ani.E de interes daca rămâne pensia in plata.
    Cei ce trec peste 6750 lei un plus de 5% la impozit nu este o tragedie.
    Păsărică Cufurica Aviara vrea pensie pe puncte pentru ca a stat activ de l-au dat afara pe targa.Sa-l fura câinii ca e securist .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daogaru ..a intrat pe filiera indecenta....are mai putin de 15 ani ..armata la CPS..cu pantofi cu gaurele si ..iarna...!!

      Ștergere
  90. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  91. CEZAR28 martie 2023 la 19:58
    Hi..hi..hi...Lenus..vorbesti precum ..o stoarfa de pe centura...hi..hi..hi
    Eu ma spal pe dintisori..cu COGNAK -COURVOISER..
    Or sa te beleasca astaia de dau foc Parisului ..ioti baga mitele la friptura....hi..hi..hi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:22

      Ești departe de realitate ...
      Stai în banca ta...! Când n-ai ce face... fă ți o labă...😂 E mai benefică...!

      Ștergere
    2. V.am spus eu ca.i afurisita rau...🤣😂🤣😂🤣😂

      Ștergere
    3. Anonim20:28

      😂😂 Adorabil...😂

      Ștergere
  92. Este iubirea mea ..frantuzoaica...afurisita de gura ..precum o tata ..olteneasca....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-i buna rauuu..daca o ..prinzi....hi..hi..hi !!

      Ștergere
  93. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  94. Vinul contine SULFITI.....deci mai periculos decit tuica bine facuta
    Cea mai buna-i palinka de pufoaica de toarna in el colonelul si cu soferul de pe ARO...
    Daca este si cu electrozi de pere ..gutui ...daa..medicament..!!
    La tucile de la tara..mai este si problema ..METIlicului ..prima practiune pe care taranii nu o arunca...plus cocleala de arama ...
    Deci nu va aruncati ca rata in ..bordura dupa produsele taranesti...te otraveste fara sa stie si se otraveste...!!

    RăspundețiȘtergere
  95. Atonfiței Caraulea20:55

    Dea dreq, terminarăm cu penziile, cu futatul morțâlor, cu alea alea și acu vorbim de cocârț ! Ne spargem în figuri ca să demonstrăm care cocârț e mai bun. Și încă științific, bade, nu oricum !
    Eo zic- iar Viurelu Ciripo Kelu poate să-mi confirme, că cel mai bun matrafox e limonada aia făcută din mix de alcool de 98&gaz lampant ! Cică dupe o halbă de trăscău de ăla, recitai tezele de la congresele 9-13 ale pecerea ca pe tatăl nost !
    Ar mai fi și frecția galenică, la glăjuțe de 100ml, însă aia mai mult produce așea o stare de euforie, de-ți vine să iei sălciile la futat ! Să vă zice Kelu, de nu-i așa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Halcatraz20:59

      PS: bade, iar nu mi-au apărut jde comentarii, iar fro 3 mi-au dispărut ! păi, ce facem bade...

      Ștergere
    2. Vremuri grele..piticii lu Putin..actioneaza

      Ștergere
  96. Petrov21:02

    Alooooo, domnu colonel Cezar, se mai administrează muia aia cu câcat PMPiștilor ? Or așteptăm aciu ca fraierii, ca să vedem șpectacolul....

    RăspundețiȘtergere
  97. Okiu lu Dobrin21:05

    Buei Ciuzere, bade, da nițică muie cu sulfiți crezi că merge ? Ori e și asta toxică, bade....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La besinosii de basisti merge..poate îi eradicam...

      Ștergere
  98. Stie cineva?Amendamentul cu "ajutoarele" a trecut azi?...intreb pentru un prieten 😉

    RăspundețiȘtergere
  99. Anonim23:27

    @ akord,
    Nu a trecut. S-a opus....Sabrina. Cică pe ăștia cu ,,ajutoarele" ii rezolva ea.

    RăspundețiȘtergere
  100. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  101. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  102. Na !!!
    MOf Nr 253/28.03.2023
    5 col. SRI au fost avansați la gradul de Gl.
    Dupa cum se vede e de azi

    RăspundețiȘtergere
  103. Inca un pic si era stirea veche.Era de ieri!
    Da stie careva? S-a dat "mormanul de ajutoare" la paznicii de ocna,ucenicii lu' Viși...?
    Ca la cat au batut si schingiuit aiaaa.....

    RăspundețiȘtergere
  104. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  105. Popa batrin si prost ..ce sa-i mai ceri !~!~

    RăspundețiȘtergere
  106. 🐕🥕🖕08:47

    Hop, hop, hop,
    Redcarici a luat-o la ceock !

    și

    hop, hop, hop,
    tehnocarici urmează s-o ia la ceock !

    PS: și voi ca motanii, toată zioa dorniț, iar noaptea la futat

    RăspundețiȘtergere
  107. La Huhurezu s-a închis aprozarul cumva?

    RăspundețiȘtergere
  108. Anonim11:25

    Legatura cu activii.Ei conteaza la ora actuală.Numai ei pot modifica ceva in bine.Noi nu contăm.Daca activii se misca rauvoitorii îngheață.Stiti din experienta ca activii au interdicție a vocifera si pentru a o face trebuie mult curaj.Pentru a atrage de parte noastra activii trebuie sa luptăm si pentru nevoile lor.Cu toate ca Olescu isi mai da cateodata cu stângul în dreptul face bine cand cere anularea restricțiilor la care este supus militarul activ.Cand aude politicianul de anularea restricțiilor intră în sevraj.Nu-i surâde existenta sindicatului care implicit inseamna dreptul la greva.Imaginati-va o grevă la jandarmeria,la pompieri etc.Cand ma refer la sindicat nu fac referire la sindicatul lui Dogaru cu toate că e bun si asta decât nimic.
    Parerea mea dezinteresată pecuniar este ca trebuie sa renunțăm la antipatiile mai vechi si sa punem toti umărul la ne apara.Fiecare dintre noi putem face cate ceva.Cei mai tineri avem vitalitatea vârstei iar cei mai in varsta putem manui condeiul.

    RăspundețiȘtergere
  109. Anonim12:08

    Avem din pacate cotarle printre noi.Acestea sunt infiltrate pe la juridic,finante'resurse umane.Acestea sunt cele ce canta in strună politicienilor ca sa se mentina in funcții.Poate ati observat ca de cate ori apare o lege privind pensiile militare avantaj cei ce urmează să se pensioneze.Se merge pe principiul nu ne pasa de cei dinaintea noastra.Vor păți asta mai tarziu si cei pensionati acum.Nu cred ca e bine asa
    Privind asa zisele amendamente propuse acum la legea 223/2015.Cred ca viitor va fi tratată tot ca lege speciala si pe cale de consecinta va furniza sânge kaki.Se va ajunge in final la o nouă lege ce va furniza satisfacție populimii.Din punctul meu de vedere pentru a se stopa putința de a mai fi atacați se poate merge pe o varianta care sa dea o notă de asemănare cu cea dela civili dar cu grupe de muncă apreciabile si luate in calcul toate veniturile plătite lunar.
    Nu e benefic pentru noi sa atacăm magistrații.Ei sunt cu adevărat puterea si ce se ia dela ei nu ni se da noua.Mai bine atacăm jigodiile din presa.
    Partidele urmăresc beneficiul propriu.Pentru voturi astea fut si pe mă-sa.Unele se fac ca ne apara dar de fapt ne împing in groapa.Eu unul nu am pe cine vota.Fie ca merg la vot fie ca nu tot vai iesi un partid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le zici frumos până la "toate veniturile". De unde să reconstitui pe bune toate veniturile?

      Ștergere
    2. Anonim13:03

      La civili veniturile trecute in cartea de munca sunt salariile brute de încadrare.In statul de plata la militari există drepturile bănești lunare neimpozate .De ce sa nu se ia in calcul compensatia pentru alimente,recompensele si la unii si al 13-le salariu?Si astea au fost impozitare.

      Ștergere
  110. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  111. Este doliu ..local
    Fritz..a bagat drapelul in berna
    Ne pleaca valorile
    Clanul lui..a adus la valuta forte in Timisoara..mai mult decît C.J..in 30 de ani
    Pacat...sa.i fie drumul lin pina in Rai🥲🥲

    RăspundețiȘtergere
  112. Ifrime nu stiu cum se face dar neamul asta țigănesc este peste noi.
    Neamul Cârpaci e analfabet dar are bani si cu parere de rau intră înaintea noastră peste tot.
    Uite de asta pierdem si am pierdut noi pentru ca am umblat cu coada pe sus.Cine a renunțat la bunul simt este acum in Parlament si hotărăște pentru noi.Suntem tratați cu flit.Stii la ce se întrebuința flitul?Otravă pt. Insecte.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!