Google Website Translator Gadget

joi, 30 martie 2023

Un gardian explică de ce femeile ofițeri sunt prinse frecvent întreținând relații intime cu deținuții, în Marea Britanie STIRI DIVERSE 29-03-2023 | 09:38 detinut inchisoare penitenciarSHUTTERSTOCK Un gardian explică motivul pentru care femeile care lucrează ca ofițeri în penitenciare sunt predispune să înceapă o relație amoroasă cu un deținut. autor RALUCA IONESCU-HEROIU Potrivit Ministerului Justiției, în ultimii patru ani, 31 de ofițeri din Anglia și Țara Galilor au fost concediați pentru relații nepotrivite cu deținuții. The Sun relatează că 32 de membri ai personalului penitenciar, bărbați și femei, au fost concediați pentru relații sexuale cu deținuți între ianuarie 2015 și martie 2019. Dintre aceștia, 19 sunt femei. Un fost ofițer de penitenciare spune că are impresia că problema a scăpat „complet de sub control". Neil Sam Samworth, care a petrecut 11 ani la închisoarea Strangeways din Manchester, a declarat: „Formarea și recrutarea nu au fost niciodată ideale. Nu au experiență”. El dă vina pe gardienii tineri care lucrează în penitenciare și care nu au experiență. „Au cea mai tânără forță de muncă din toate timpurile. Copii direct de la facultate, cu vârste de 18, 19, 20 de ani. O forță de muncă foarte tânără și fără experiență. Sunt o mulțime de băieți închiși care au făcut ceva foarte periculos - se numește farmec", a spus acesta. Samworth a scris și o carte intitulată „Strangeways: Povestea unui ofițer de penitenciare”. El spune că deținuții „se joacă" cu gardienii care sunt adesea „foarte naivi", folosind intimidarea și manipularea. Deținuții nu urmăresc doar sex ocazional, ci vor și o persoană care să facă contrabandă pentru ei, a spus fostul gardian. „Nu știu la ce cred oamenii că se așteaptă", afirmă autorul cărții, conform LADbible. Numai în ultimii trei ani, trei foști membri ai personalului de la MP Berwyn din Wrexham, Țara Galilor - Jennifer Gavan, 27 de ani, Ayshea Gunn, 27 de ani, și Emily Watson, 26 de ani - au fost închiși pentru relațiile lor cu deținuții. Deținuții sunt abordați de gardieni De multe ori, personalul penitenciarului este cel care abordează deținuții. „Băieții pe care îi cunosc și care ies acum din închisoare îmi spun că nici măcar nu trebuie să se adreseze personalului. Personalul îi abordează spunându-le "pot să vă aduc ceva?", a explicat Samworth. „Acum, personalul experimentat din închisori a dispărut și avem toți acești tineri. Deținuții îi vor juca pe degete", a adăugat scriitorul. Ca răspuns la relațiile dintre ofițeri și deținuți, un purtător de cuvânt al Serviciului Penitenciar a declarat că „marea majoritate a personalului Serviciului de penitenciare este muncitoare și onestă”. „Facem mai mult ca niciodată eforturi pentru a prinde și pedepsi numărul mic (de angajați) care încalcă regulile", arată sursa citată.

86 de comentarii:

  1. Va mai intrebati de ce REDDOG...inca-i socat ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cremenalule...se spune ...kkt..pe bat....:D

      Ștergere
    2. Așa -i, Țiuzăr are dreptate.😂👍

      Ștergere


  3. Uită de cafea, spune medicul Vlad Ciurea! Ce trebuie să bei dimineaţa pentru o zi bună, organismul îţi va mulţumi
    Alexandra martie 29, 2023
    Uită de cafea, spune medicul Vlad Ciurea! Ce trebuie să bei dimineaţa pentru o zi bună, organismul îţi va mulţumi
    Deși cele mai multe persoane preferă să-și înceapă diminețile cu o cană fierbinte de cafea, medicul Vlad Ciurea explică, cu amănunte, care est băutura ce trebuie consumată la primele ore ale zilei, pentru o bună funcționare a organismului. Nu te-ai fi gândit la asta, nu-i așa?


    De ce e bine să bem apă, dimineața, pe stomacul gol

    Prof. Dr. Vlad Ciurea le-a oferit românilor câteva sfaturi esențiale pentru a avea parte de un stil de viață sănătos. Recent, specialistul a vorbit, pe rețelele sociale, despre cât de important este să urmăm un regim alimentar echilibrat, iar dieta noastră să fie bogată în consumul de lichide.


    Majoritatea românilor preferă să-și înceapă diminețile cu o ceașcă sau cană mare de cafea, pentru a primi acel boost de energie de care au nevoie, pentru a-și desfășura activitățile zilnice.

    Ei bine, medicul recomandă ca, în loc de cafea, să bem un pahar de apă la temperatura camerei la prima oră a dimineții, pentru o bună funcționare a organismului.


    „Câteva recomandări pentru creier (și întregul organism):

    Trezirea să fie cât mai de dimineață. Ora de culcare ideală: 21.30. Seara, să rememorăm ce am făcut în ziua respectivă și să planificăm ce facem mâine.

    Primul lucru de făcut dimineața: de respirat aer curat în fața geamului deschis. Prima băutură să fie un pahar de apă la temperatura camerei. Apoi, ceva dulce: dar nu zahăr, ci fruct sau ciocolată.”, a declarat specialistul.

    De ce nu e recomandat să bei cafea după-amiază

    În ceea ce privește desfășurarea celor trei mese principale ale zilei, prof. dr. Vlad Ciurea dezvoltă ce și cît ar trebui să mâncăm la micul dejun, prânz și seara. De asemenea, medicul neurochirurg le recomandă oamenilor să evite să bea cafea după ora 17:00.

    „Micul dejun. Fără grabă, fără știri cu accidente, fără telefon. Ne încarcă negativ. Recomand să ascultăm muzică.


    La prânz, nu foarte multă mâncare. Celula nervoasă vrea fructe și legume proaspete, dar nu din cele importate, și vitamina E (cel mai mare protector împotriva Alzheimer) – pe care o găsim în nuci, semințe, migdale, alune, piersici, pește slab, sunt foarte multe.

    Seara: o friptură și un pahar de vin. Pledez pentru pește. Alcoolul în exces afectează centrii nervoși!

    Nu recomand să bem cafea după ora 17.00, doar ca să rezistăm mai mult. Să nu uităm că una dintre cauzele bolii Alzheimer este chiar această suprasolicitare a creierului.


    Trebuie să îi dăm creierului ce îi place, în funcție de fiecare dintre noi și micile lui momente de relaxare. Așa cum dăm stomacului un desert, o prăjiturică.”, a explicat neurochirurgul în mediul online

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai înnebunit, vrei să -mi ruginească instalația?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  4. Deci și Reddoagă o în bucă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu mai beau cafea de 5 ani. În schimb beau cacao/ciucalată Moka 😂

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiat Linea 1.4 T-Jet 120 CP Dynamic

    RăspundețiȘtergere
  7. Voi va dati seama ..cind am trecut de pe OLTCIT..pe Fiat Linea...???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa bade, ce să ne dăm seama ? Că nu disting...

      Ștergere
    2. Vei vedea...vei simtii..cînd vei trece de pe o arhaica dacie..pe oricr tip ..marca actuala..
      NB.
      Si eu mi.am iubit..Oltcitul..dar diferenta tehnologica este colosala
      Si de aici toate...confort..siguranta..performante..etc..etc..

      Ștergere
  8. St de acord cu plecatul la coibar în jur de 22-iar Vio să ne mângîie la OO, însă cu condițea ca fix la ora dOO să-l îmbelească pe colega camarad la OO !

    RăspundețiȘtergere
  9. Colonelul ..jmecher ...curata jiglerele la ...DA...CIE....ptiu !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da bade, numa că Dacea mea de colecție e mai valoroasă dăcât cazanul tău ! Stau încă să mă gândesc, dacă s-o vând, ori s-o mai țin ! Am oferte excelente de pe la zăvzăuci de ăștia care colecționează cazane, da parcă nu mă lasă inima ! Vă spusăi, la anul împlinește 40 de la înmatriculare !

      Ștergere
    2. Vai...taci ca te rîde lumea

      Ștergere
    3. 100 euro de iti da vreun fraier pe ea, este mult
      Iti recomand sa o bagi in programul Rabla..mai avantajos
      Eu am prins cu 3 rable..deci am mai achizitionat 2...dacii..acum 10 ani..😂🤣

      Ștergere
  10. Anonim09:30

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey, dar cum de n -a apărut până acum sconcsul de Reddoagă? Nu vă e dor de el 😂😂😂?

    RăspundețiȘtergere
  12. Apropos de Dacia 1300, pe Autovit sunt la vânzare 3 bucăți. Cea mai scumpă aproape 4000 de iuroi...

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim15:16

    Uăi rapandulelor, acu mă-ntorsăi de la un test draiv și cu un Capcur.
    Rezultatul incepe să devină tot mai evident. Un lucru este clar, Dacea rămâne în garaji !
    Reducerile/bonusurile oferite de comercianți sunt aproximativ similare.
    În programul Rabla +, se fac reduceri de 1200 oiroi pentru Rabla din dotare și încă fro 900 pentru Rabla 2, pe care o cumperi- musai cu bani cheș, de la ei și pe care tre să dai 3mii și ceva de lei ! În funcție de marcă, mai poți beneficia de ecobonusuri (6-7 sute de oiro) și alte reduceri (de la 500 la 950 de oiro).
    Buei băjeț, păi discaunturilii astea, toate la un loc, nu fac nici jiuma din cât am obținut eo pe Dace !
    Din fro 4-5 mașini văzute și conduse- cu prețuri accesibil pentru bujetul meu, rămân două în finală. Pentru una dintre ele, mai scumpă, ar treboi să aștept între 4-6 luni până la livrare (se fabrică în Spanea). Pentru cealaltă, livrarea este rapidă (există pe stoc în altă localitate).
    EXCLUS FIAT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15:23

      PS: și nu oitaț de hop, hop, hop, Reddoagă&Viurelu Kelu s-o ea la ceock ! Iar dacă mai rămâne câte ceva, și Țiuzăr Luzăr s-o ea !

      Ștergere
    2. Kapkur..???..ar merge
      Sa nu uitam ca italienii fac si Lamborghinii..si aia cu numarul jemechereste pe o parte..masini superbe

      Ștergere
  14. Succesuri Don jeneral Mojiu, iar ce-ți iei să -ți placă și să stăpânești sănătos și cu folos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mojiu...conduce in mare viteza caruciorul ..wai pi holuri cu fortonasele in vint fluturind...din pacate !

      Ștergere
    2. https://cdn.auto.ro/assets/image/2009-04/13/37030/626x471/005.jpg

      Ștergere
    3. Masina pe care b10 ani garantat nu pui nimic pe ea ..decit oil..!!

      Ștergere
    4. https://ireland.apollo.olxcdn.com/v1/files/eyJmbiI6ImhtOHo5bXpvaWZ5bDMtQVVUT1ZJVFJPIiwidyI6W3siZm4iOiJxN216NTNiaWZwemstQVVUT1ZJVFJPIiwicyI6IjE2IiwicCI6IjEwLC0xMCIsImEiOiIwIn1dfQ.mDJ_Ko-3bDWjdeuDnhohYLDHNOaNtJ8J2Uh1g5s6MqA/image;s=1080x720

      Ștergere
    5. Masina de ...colonel cu sicoala !...hi..hi..hi...
      Fara air bag...o avea volanul si scaunul incalzit..??..hiiiiiiiii
      Daca te prinde RAR..in circulatie te-a futat //
      Euro 0 ..hihi...
      Eu am la MINUNATUL FIAT TURBO-120 CP..Euro 5 si tot mai strimba ala din ..nas ca sa-i dau mita o bere.
      Daca mai da 30 CP...este bine dupa 40 de ani ....
      Lesin ...
      Bine ca are aer conditionat automat pe 2 zone...pulaaa....!!
      Pastreaz-o baaa..!!!

      Ștergere
    6. NB
      Imi place pe bune ...desingul volanului....hi..hi..hi...
      Leit roata de la caruta lu Tata...!!

      Ștergere
    7. Anonim16:37

      EXCLUS CAZAN FIAT LINDIKEA !

      Ștergere
    8. Fiat Linea 1.4 T-Jet 120 CP Dynamic
      Asa se intituleaza ..corect.....

      Ștergere
    9. Sigur ai geamuri actionate electric ...macar ala de la ..sofer...
      Eu le am pe toate si oglinzile reglabile electric....

      Ștergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buei, s-a ușkit la locul cu verdeață vecinică Tyby Ceia, bănățanu lu Țiuzăr ciumușoreanu !
    Să-m zică cineva că, la paranghelii, n-a cântat a capela, până i-or ieșit okii dân cap, Frumoasă vecina noastră, scoate capul pă fereastră...

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim18:26

    Na, tocmai vă făceaț probleme dân caoza Redcurulu...

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  22. https://static.automarket.ro/v5/img/auto_resized/db/model/003/008/624703l-1000x637-b-e88912d8/--3409dca8/fiat-panda-cross.jpg

    RăspundețiȘtergere
  23. Fiat Panda CROS..4x4.....o masina superba....!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiat Panda Cross se transforma in Jeep Panda?
      De Mircea Meșter
      Publicat Marti, 24.03.2009
      PrinteazaComenteazaTrimite pe: Facebook
      Jeep ar putea vinde sub sigla proprie viitoarea generatie Panda Cross, in virtutea colaborarii dintre Chrysler si Fiat.
      Fiat Panda Cross se transforma in Jeep Panda?zoom
      ESENTIAL
      2011 este anul in care va fi lansata varianta Jeep a lui Panda Cross.
      Colaborarea dintre Fiat si Chrysler ar putea duce la dezvoltarea unor modele comune ale caror posibilitate de existenta a fost initial neglijata. Este si cazul lui unui viitor Panda Cross mult mai capabil in teren accidentat, caracteristica reliefata de faptul ca acesta ar putea sa fie dezvoltat de Jeep si ar putea sa faca parte din gama constructorului american de off-roadere.

      Scopurile sunt unele care ii avantajeaza pe ambii constructori: reducerea emisiilor gamei prin adoptarea unui model compact in cazul Jeep, respectiv imbunatatirea performantelor si a know-how-ului in cazul Fiat.

      In cazul in care acest schimb se va produce, Panda Cross va fi vandut in Europa sub sigla Fiat, Statele Unite urmand sa primeasca modelul de origine italiana sub sigla Jeep. Noul Jeep Panda ar putea aparea in 2011, conform planului pe care Chrysler l-a prezentat in fata Congresului american.

      via | Motor Authority

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Mai mergi si tu la iarba verde..la pescuit..iarna..aderenta buna..
      Pe asfalt.se decupleaza..

      Ștergere
  24. https://www.topgear.com/sites/default/files/cars-car/carousel/2020/08/_ptv4081.jpg?w=1784&h=1004

    RăspundețiȘtergere
  25. Alfa Romeo.....de vis ,,dar costa taticule !!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Dar totusi "DA..CIIA "de 40 de ani ii mai buna ..o repari si cu sirma....hi..hi..hi..

    RăspundețiȘtergere
  27. EXCLUS FIATuri de astea LINDIKEA, AIBEA, ZBANDA, PIPO, 500 și bla bla !
    În Panda, ca să stau mai lejer la volean, tre să conduc de pe banketa dân șpate !
    M-am urcat cu hoașca într-un Suzichii Ignis și mi-a zis cineva că ne face să părem nașpa !
    Alegerea va hi intre un S-Cross și un Capkur. Mi-ar hi plăcut o Toiata CHR, însă nu am buget pentru așa ceva, dăcât SH. La vrâsta mea...
    Ura șăfii care ne repară rk !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS:
      ifrim30 martie 2023 la 20:21
      Dacă nu stai în zonă de munte cu teren accidentat nu are rost să plătești o mașină 4×4.Orice sistem de transmisie suplimentar costă mai mult ca mentenanță!
      -----------------------------------
      Așa este. Nu am ce să fac cu 4x4 în București. În schimb, cutia automată este nemaipomenită pentru traficul infernal de aici.
      Cine știe, cunoaște !

      Ștergere
    2. Pafaristi....!

      Ștergere
    3. PS:
      Cezar30 martie 2023 la 20:41
      Mai mergi si tu la iarba verde..la pescuit..iarna..aderenta buna..
      Pe asfalt.se decupleaza..
      -------------------------------------------
      Dacă nu esti obligat să mergi pe drumuri grele, în mod constant, nu se justifică 4x4. La pescuit, ori la iarbă verde am fo, toată viața, numai cu tracțiune pe față !
      4x4 este pentru altceva, nu pentru mers la iarbă verde, exact ca țărănetele, până în buza pădurii !
      Știi tu bade, mai bine !

      Ștergere
    4. Tivolii...l.ai incercat?
      Merita vazut..
      Atentie..nu Grand Tivoli
      Mai mic..mai ieftin..cu psrformante de Korando

      Ștergere
    5. 4x4...
      1..nu.i permanenta
      2..este vorba si de siguranta in circulatie...ai un mare ++ pe un carosabil ud ..cu mizga....dar nu.i cazul in Bucuresti
      Strazile sint oglinda si uscate..sic

      Ștergere
    6. NB
      Unele destepte..4x4 modular electronic si automat..cind pierzi aderenta pe o roata automat transmite puterea pe alta roata cu aderenta..
      Cele nai multe ..cuplezi sau decuplezi tractiunea integrala
      Dar atentie nu cu barosul dai in levier ca la TAB..CI APESI PE UN BUTON

      Ștergere
  28. Vă atrag atenția că, în cuesta sera, nu mai accept scuze și motivații puerile dacă, fix la dOO, nu-l îmbeliț pe colega camarad la OO !
    ---------------------------
    Pîsî: părerea mea este că comentariile lui Redflock nu ar treboi șterse. Risc să rămân cu stocuri semnificative de muie nedistribuită și, pentru a evita termenul de expirare, parcă văd că o să fiu nevoit să o redistribui !
    Țezerike, grije mare, grije mare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS: cred că este cazul să încuiem discuțiile cu mașinile. riscăm să picăm în derizoriu. eo am cerut un sfat acu câteva zile și am primit dăjea răspunsurile așteptate. restul e friki-friki

      Ștergere
    2. Si oricum la experienta ta de 40 de ani pe masini bengoase..gen "Da...Cia.."care se repara si cu sîrma...nu.i cazul...
      Succes...
      Astept poza..

      Ștergere
  29. Pentru Țiuzăr am pregătit un cazan de BMW din 1995. I-l vând ieftin, numa cu 1500 de epuroi 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am masina performanta
      Incearca.l..pe coilinel...
      🤣🤣😂🤣

      Ștergere
  30. Fără Viurele Kele viața e pustiu. Din anumite surse am aflat că a fost uitat în alveola din fața Palatulu Victoriei. Mărg să văd dacă mai e acolea și să-l invit la mine akeas, până îl revendică cineva din fomelie. Dacă nu, îl duc ici șea, la un adăpost de-a lui Firea, pentru bărbațîî violentaț domestic. Musai numa dupe ce îi dau un mumu-mumu laiv !

    RăspundețiȘtergere
  31. Pe bloaga Cufurezului e răscoală. S-au luat la măciuci cei pro contributivitate cu cei anti 😁. Mă mir că "onorabilul" publică comentariile. Ferească Maica Domnului, Doamne apară -ne și păzește de idioți!

    RăspundețiȘtergere
  32. Măcar aciu nu avem pretenții de mari scule pe bascule. Cu o excepție, care s-a autointitulat demiurg și erou în viață. Vorbim și noi despre ce mai știe fiecare, că ar mai ști,: despre tunuri, despre bainete, volhoave, tonfe și alte caricioptere.

    RăspundețiȘtergere
  33. Pîsî: bineînțeles, într-o notă de o profundă nuanțare literară. Astfel, până și muia a ajuns să-ți mângâie catifelat auzul...

    RăspundețiȘtergere
  34. Anonim21:37

    Până nu apar și Viurele Kele&Redcoy, eo intru în silențeo clampa

    RăspundețiȘtergere
  35. Am observat că pe aici anonimele maidaneze neterminate sunt cam nervoase uneori și își dau cu poșetele in cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai apărut sconcsule?

      Ștergere
    2. Va supraveghez.
      Semănați cu aia de pe secția de deținere.
      Mai fac antrenament sa nu-mi ies din mana. 😁

      Ștergere
  36. Am observat că pe aici ofițerii maidanezi neterminati fac sex cu anonimele.
    Ca aia din Anglia.

    RăspundețiȘtergere
  37. Anonim07:47

    Hop, hop, hop,
    Și bună dimigreața !
    Ca să vă tae greața
    S-o* loaț nițel la ceock !
    ---------------------------------
    *cuplul Viurele Kele&Redcotarlă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trecurăm fuljerător de pragul de 525 de mii-Viurele, de redcioacă nițel să mă ții !
      În ritmul acesta, în scurt timp îi dăm muie veșnică și lu Ciufurez.romm ! Îmi aduc aminte câta mediere s-a făcut în preajma primelor 100 de mii: simpozioane, dezbateri coltorale, concursuri tematice...parcă s-a decretat și o zi liberă la nivel național, s-a organizat un stand la expoziția mondială de la Romexpo, s-au decernat medalii și ordine naționale în grad de Coivaler de Mare Coilan, înaintări în grad (unul a fost înaintat la gradul de mare Cumandur de Carton cu Spade, conferindu-i-sî titlul de Ierou în Veață),...
      Pfaaaa....

      Ștergere
    2. Pe blogul partener MAESTRUL zice.....:

      Huhu Rezea spunea...
      @RD
      ------------------------------------------------------------------
      Cu 25-30 de ani vechime efectivă stai liniștit la pensie... indiferent de vremuri.

      30 martie 2023 la 21:15

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!