Google Website Translator Gadget

luni, 23 septembrie 2013

INGINERII RO ce au facut in 50 de ani ??______________________________


Noul Kalashnikov va echipa Armata Rusă, de la anul. FOTO


Noua armă va conţine 20 de elemente în plus faţă de celebra sa predecesoare AK - 47, printre care aruncătorul de grenade şi dispozitivul de vedere pe timp de noapte!!noua pusca de asalt


Armata rusă va fi dotată, de la anul, cu noua puşcă de asalt Kalashnikov, precum şi cu o sumedenie de alte arme uşoare, a declarat un înalt oficial rus, citat de Ria Novosti.
„În 2014, armata rusă va începe să primească noi puşti de asalt, pistoale, mitraliere şi puşti cu lunetă, inclusiv varianta de  5,45 şi 7,62 milimetri a puştii de asalt  Kalashnikov AK -12”, a declarat Oleg Bocharev, vicepreşedinte al Comisiei Miltar-Industriale din Duma de Stat, într-un interviu acordat postului de radio Echo Moskvy.
Dezvoltarea noii puşti a început la mijlocul lui 2011. Arma păstrează trăsăturile lui AK - 47, în serviciul armatei încă din anii '70, dar cu câteva modificări şi schimări ergonomice. Proape 20 de astfel de modificări au fost aduse variante originale.
Noul Kalashnikov are trei moduri de a executa foc: foc cu foc, trei focuri la rând sau automat. Arma a mai fost modificată şi pentru a putea funcţiona ca un aruncător de grenade. Mai este echipată şi cu „vedere de noapte”, poate fi mânuită atât de dreptaci cât şi de stângaci şi poate fi uşor ţinută într-o singură mână.

Testele pentru această armă vor începe la sfârşitul anului.

Kalashnikov este cea mai cunoscută armă de asalt din lume şi a fost vândută în peste 500 de milioane de exemplare în toată lumea.

Un comentariu:

  1. Anonim08:41


    After looking at a few of the blog posts on your site, I honestly
    like your way of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark site list
    and will be checking back soon. Take a look at my
    website too and tell me what you think.

    Also visit my blog common cosmetic dental

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!